Hirdetés
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- OLED monitor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
KillHates
üzenetére
multkor összeirtam magamnak, de mar nem emlekszem fejböl. Ajto/csomagter nyiaskor automatikusan 3db elöl közepen, 2db a rendszamtablan hatul, csomagterben 1 + müszerfal vilagitas, közepkonzollal (ezert kerdeztem, hogy ez szerinted biztos LEDes? mert szerintem nem), illetve az a klimaallitgato zümmögö franc sem levegövel megy. Emellett van ugye hatul közepen 2db (bar azokat le lehet 0 ra kapcsolni, azt meg is tettem), 1db a kesztyütartoban. Ha ezeket a wattokat az ember összadja es belegondol, hogy beül a kocsiba elmegy a boltba, kiszall, bevasarol, csomagokat bepakol, beszall, indit, arrebgurul, bevasarol 2, hazamegy kipakol.....szivodik az akku rendesen...mert van amikor en sem 1000km es utra indulok

De elfogadom, hogy tulparazom ezt a dolgot a multkori kalandom utan....
viszont nyugodtabb lesz a lelkem, ha LED ek lesznek benne. Par ezer ft bol megvan es meg jobban is nez ki 
Új hozzászólás Aktív témák
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Új baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- RAZER Edition Gamer Szék ÚJSZERŰ ÁLLAPOT!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

viszont nyugodtabb lesz a lelkem, ha LED ek lesznek benne. Par ezer ft bol megvan es meg jobban is nez ki