Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Monitor hiba topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akciókamerák
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- RAM topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
-
Declare
őstag
válasz
Dr. Gonzο #30697 üzenetére
Ez lesz a megfejtes köszi!
(#30698) diablo1984: Tavaly juliusban volt az olajcsere, szal a 2 ev meg messze van es mivel mondom 16k körül van benne azota, igy a 30k km is messze van.
A fö kerdes nem az, hogy lehet kitörölni, ha jogosan van baja, nem mondom en neki, hogy KUSSOLJ
A kerdes az, ha meg megyek vele egy bö 3000km t akkor az nem olyan nagy gaz nem?
Illetve a milyen olaj a kerdes meg (amiket többen is irtak itt ph n, castrol, mobil1, de ezekböl is van 100 fele....azt tudom, h 5w30 kell)
. Meg azt neztem, hogy ilyen olajcsere elötti motor pucolo lötyit szerintem adok hozza [link]
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
diablo1984 #30696 üzenetére
Én úgy tudom, hogy az Insp felirat, 1 év , vagy 30.000 km elérésekor jön elő. Amelyiket előbb eléri.
És mivel azt írta, hogy kb 1 éve volt olajcserén, ezért jogos az Insp! -
diablo1984
veterán
válasz
Declare #30695 üzenetére
lehet, csak nem lett törölve az intervallum, vagy nullázva! attól még nem szar az olaj! itt a link, hogy hogyan tudod kivenni, ha zavar! de mint írom, az nem hiba, ergo nem valamit érzékel a drága, csak jelez, hogy olajcsere közeleg(persze nem, csak nem nullázták legutóbb)
-
Declare
őstag
Beszolt ma a kis astram, hogy ISNP 1000
ennek nem örülök, meg kb 3000et el kellen ballagnia, mielött megkapja a teljes wellness kezelest otthon. Most van benne olyan 16k km a csere ota ami majd 1 eve volt kb...sajna eddig en a 30k olajcsere periodusban gondolkodtam, az volt a szervizfüzetben is es az elözö tulaj is szepen minden 30k nal vitte pecsetelteni/cserelni....azota mar tudom mi a helyzet es kell az a 15k csere....csak most bosszant, mert ha ezt 1-2 hettel hamarabb tudom, otthon meg is csinaltathattam volna
Amugy csak a kedelyek borzolasara, rakarestem milyen olaj kell bele, es talaltam egy opelforum.hu nevü oldalt, ahol egy allitolagos olaj szaki a következöt irja :
Opel Astra H 1.7 CDTi
Motor: Z17DTH
Feltöltési mennyiség: 5 liter.
Csereperiódus: 50 ekm / 2 év.
Olajkövetelmény: GM Dexos 2.Azert ilyen 50k csereperiodusrol meg en sem hallottam
Amugy olaj az 1.7cdti 110lovas dizelbe mit ajanlanatok? Meg a legfontosabb, szerintetek most ha majd csak novemberben viszem valamivel több mint egy ev es 20k km olajjal nem teszek neki azert nagyon rosszat nem? Mint irtam mar innentöl nem kerdes, h 15k km enekent csere....de itt kint No. ha nem muszaly nem vinnem szerelöhöz
csak ez az INSP1000 lampacska is bosszant...az elözö tulajnak nem jelzett 30k elött, hogy INSP ? vagy csak nem erdekelte?
-
Declare
őstag
válasz
AMD Power #30692 üzenetére
"...az autó vezetője nem próbált meg jelezni, inkább elment."
Az idiota kretennek remelem jo idöre elveszik a kedvet az auto vezetestöl.....hogy lehet valaki ekkora kreten?? Nem tud lemenni a sinekröl, ok, ilyen megtörtenhet...na de hogy kiszall es hazaballag, a sineken meg otthagyja a kocsit....
-
Declare
őstag
válasz
davee_92 #30685 üzenetére
En arra jutottam, hogy ez a sarga szin nagyon tetszik
(#30688) Petya25: Baromira megjött a kedvem, szerintem most gyorsan neki is allok
Amugy a videon amit latni, fent a belsö ter megvilagito lampaknal, annak a kis müanyag elemnek mi a neve, amiben a kihangosito mikrofonjai vannak?
-
AMD Power
titán
-
davee_92
csendes tag
válasz
realmadrid #30689 üzenetére
Nekem olyan van mint a Hella weboldalon a Twin Tone Horn TE16-os típus!
-
realmadrid
aktív tag
válasz
davee_92 #30687 üzenetére
Kösz, most ezt nézegetem, illetve a Hella oldalán meg lehet hallgatni : Twin Tone Horn TE16
-
davee_92
csendes tag
válasz
realmadrid #30630 üzenetére
Nekem vannak gyári, ha minden igaz Opelről származó kürtjeim, nem a sima kör alakú hanem a csigaház szerű
Ha érdekel keress meg privátban és küldök róla képet, az biztos szépen szól bár nem próbáltam még ki. -
diablo1984
veterán
válasz
nálam a lagunaban gyárilag iker van, amolyan "kurv@@nyád" hangja van, ezzel nem merek senkinek köszönni, mert lelki traumát okoz a hangja az emberekben!
ezt tudom ajánlani, bontóban párezres lehet.....be van itthon 5ös bömös duda, az is jó nagy olyan jakkürtös féle!
-
davee_92
csendes tag
válasz
gaben75 #30679 üzenetére
Hétvégén lehet neki is fogok, bár majd még előbb vennem kell érzékelőt.
Szerintem kapásból ne vegyél érzékelőt, ha jól tudom egy gyűrű lebeg az érzékelő rúdja körül a vízszintnek megfelelően, lehet, hogy csak leragadt neked az a gyűrű hiába van bent folyadék, én egy szemrevételezéssel, tisztítással kezdeném, hátha nincs semmi gondja!
H astra LED belsövel hmmm
Utánanéztem én is, mert szintén ki szeretném cserélni fehérre a belső dolgokat, kivéve a rádiót, mert az úgyis megy ki belőle, a lényeg, hogy több mint 100db SMD ledet kell kicserélni ahhoz, hogy az legyen a végeredmény amit a videóban látsz!
Pl, GID kijelző háttérvilágítása:
Szóval van mit cserélni bent, a fenti világítás kapcsoló/olvasó lámpa kivételével elvileg mindenhol SMD led van, ott fent 3mm-es víztiszta sima led van sárga, azt viszonylag könnyű cserélni.
Más:
Akit érdekel lehet rendelni Opel Műhely nyakpántot, amíg a készlet tart!
1250 ft/db postával! 3db felett olcsóbb! (-100ft/db)
Rendelés: info@opelmuhely.com
Így néz ki:
-
Declare
őstag
H astra LED belsövel hmmm
-
Declare
őstag
válasz
KillHates #30676 üzenetére
multkor összeirtam magamnak, de mar nem emlekszem fejböl. Ajto/csomagter nyiaskor automatikusan 3db elöl közepen, 2db a rendszamtablan hatul, csomagterben 1 + müszerfal vilagitas, közepkonzollal (ezert kerdeztem, hogy ez szerinted biztos LEDes? mert szerintem nem), illetve az a klimaallitgato zümmögö franc sem levegövel megy. Emellett van ugye hatul közepen 2db (bar azokat le lehet 0 ra kapcsolni, azt meg is tettem), 1db a kesztyütartoban. Ha ezeket a wattokat az ember összadja es belegondol, hogy beül a kocsiba elmegy a boltba, kiszall, bevasarol, csomagokat bepakol, beszall, indit, arrebgurul, bevasarol 2, hazamegy kipakol.....szivodik az akku rendesen...mert van amikor en sem 1000km es utra indulok
De elfogadom, hogy tulparazom ezt a dolgot a multkori kalandom utan....
viszont nyugodtabb lesz a lelkem, ha LED ek lesznek benne. Par ezer ft bol megvan es meg jobban is nez ki
-
JanR
addikt
válasz
mikoljan #30675 üzenetére
Én odamentem hozzá személyesen és mindent maga csinált. Nem annyira szereti, ha ott vannak nála, de mivel én is utaztam miatta 50 km-t, így nem tudtam mást csinálni. Legalább jól elbeszélgettünk, így neki sem volt gond, legalább is később ezt mondta. Amúgy az egész művelet kb. 8-10 órát vett igénybe, mire az egész autómat beledezte, mondjuk azt vegyük bele, hogy a ledeket és az ellenállásokat akkor és ott csinálta meg.
De olyanokra is figyelt, hogy ha egy gombban volt valami kosz, vagy sorja még azt is kipucolta, vagy ha a led nem világított megfelelő szögben (leginkább a sebességmérőnél fontos), akkor addig igazgatta, míg jó lett. Meg a műanyag elemekre nagyon-nagyon figyel. A Tigra ami meg fent van a galériájában, az a sajátja, nagyon kemény dolgokat megoldott már benne ledekből.
-
adidas4death
aktív tag
válasz
Findzs #30674 üzenetére
Nem tudom, hogy ott meg lehet-e várni mert nekem 5-8 napot irt ha jól emlékszem mert annyi munkája van hogy nem tud azonnal belekezdeni, de ezt már vele kell megbeszélni, mert az is lehet h megvárhatod, én nem akarok helyette semmit mondani.
mikoljan: Hát ha messze vagy tőle akkor igen, ha közelebb laksz hozzá és nem akarod te szétszedni akkor nem tudom, hogy ő ezt a részét vállalja-e, ez szintén megbeszélés kérdése.
Nemtudom hogy újabb (H Astra C veki stb..) modelleknél mennyire bonyolult, de B vekinél nem egy agyhalál kiszedni a dolgokat. -
válasz
gaben75 #30672 üzenetére
"Már csak azt kellene tudni mennyire bonyolult kicserélni."
Ahogy nézem ez a kiegyenlítő tartály alján
van:
Itt találsz itinert, hogy hogyan kell porrá szétszedned a kocsit (mint mindig, minden apró sz@r miatt - bekaphatja a GM a részemről
)
-
válasz
Declare #30649 üzenetére
Gondolom tele van a mennyezeted lámpákkal. És azokban 11W-os szofiták vannak; azok zabálhatnak rendesen! Nekem elől volt 1db 11W-os és hátul kettő 11W-os - így csak ezek hárman voltak 33W-al a buliban!
Amióta a LED-ek vannak benne, nincsen gond az indítással. (mert néha akadt,hogy 1-2 órás bütykölés után -közben folyamatosan nyitva voltak az ajtók- egy kicsit nehezebben indult ) -
Findzs
addikt
válasz
gaben75 #30672 üzenetére
bocsánat félre értettem
nekem nem is volt olyan szintjelző a kocsimba(#30673) adidas4death
tényleg nem sok annyit megérne
de sajnos nem tudom nélkülözni, az ilyesmit amúgy is jobb szeretem helyszínen megoldani
inkább megvárnám és ha szabad akkor nézném is közben, hogy csinálja -
adidas4death
aktív tag
válasz
Findzs #30671 üzenetére
Nem muszály elmenni, tudod postázni is a cuccokat, persze ha tudod nélkülözni őket pár napid.
Nekem B Vekire ezt irta:"12.000Ft a műszerfal ledezése, ami tartalmazza a kilométeróra, TID kijelző, fűtéskonzol,
világításkapcsolópanel, és ha van, akkor az elektromos ablakemelő kapcsolók
háttérvilágításának kék, piros, zöld vagy fehér színűre ledezését "Szerintem elég baráti, tudva/látva hogy milyen minőségben dolgozik.
-
-
Findzs
addikt
válasz
gaben75 #30666 üzenetére
sajnos nem tudom hol helyezkedik el a motorban pedig 7 évig volt h astrám
azt tudom, hogy így néz ki [link]
de ha begurulsz egy szerelőhöz pár perc alatt kicseréli neked
(#30659) JanR:
és mennyibe kerül egy ilyen ledezés?
csak kíváncsiságból kérdem nem hiszem, hogy ezért elmegyek olyan messzire
pedig a végeredmény tetszik -
sitotomi
tag
válasz
adidas4death #30668 üzenetére
Jahm
Utubeon van pár videó ahol csak lesnek utána az AMG Merciből...
Egyébként, lehet hogy velem van valami baj, de jobban tetszik kocka lámpával az opc vectra...
[link]Egyébként a fehér Astra is a tiéd, ami ott szokott állni a kék helyén?
-
sitotomi
tag
http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/vectra_c/opel_vectra_c_2.8_v6_opc-7278345
Szívem szakad meg, hát hogy lehet valami ilyen szép és tekintélyt parancsoló... -
JanR
addikt
válasz
adidas4death #30660 üzenetére
Jóban vagyok a sráccal, még anno viccelődtem is nála, hogy a következő autómat is hozzá viszem. Aztán most nagyon úgy néz ki, hogy fejegység csere után megy hozzá a Signumom is, nagyon megszerettem ezt a jégfehér színt. Annyi egyébként változott az Omega-n, hogy a BC nem kék maradt, hanem az is fehérre lett cserélve később. Az elején is úgy lett tervezve, csak pont kifogyott a ledjeiből az Adrián, aztán várni kellett rá, addig pedig betette a kékeket.
-
adidas4death
aktív tag
Akkor tied az Omega
Megvagy. A tied alapján döntöttem el h az én B vekim is igy fog kinézni, mármint h ilyen hideg fehér lesz, eddig még nem találtam hasonló kocsit amiben ilyen összeálltásban lett volna.
(meghát ugye a belső és nagyon hasonlit, leszámitva h nálad minden picit nagyobb
)
Én annyival fogom még ezt a dolgot megfejelni, hogy a mutatókat vörösre csináltatom a sráccal. -
JanR
addikt
válasz
adidas4death #30658 üzenetére
Az én Omega-mat is Ő ledezte, itt vannak a képek: [link] (Ledezés / Opel Omega B ledezés 2010.11.20.).
Csak ajánlani tudom, nagyon profi munkát végez, nem gányol és ha gondod van nyugodtan megkeresheted. A ledek amikkel dolgozik pedig nagyon jó minőségűek. 4 éve nem égett ki (az elején 1 megadta magát, de arra mondta is, hogy az nem az a típus amit használni szokott.. szó nélkül kicserélte, azóta hibátlanul világít az autómban)
-
adidas4death
aktív tag
válasz
Markizmark #30650 üzenetére
vebbful és zolikaDB: Ő lenne az az illető, aki csak Opelokat ledez, elég profi szinten.
(ami a képeiből is látszik) de ha kérdeztek tőle pár dolgot nagyon szivesen elmondja hogy mi a szitu, nagyon segítőkész volt akkor is amikor én kérdeztem tőle.
-
AMD Power
titán
Ez az Astra Extreme OPC nagyon durván néz ki.
-
lafaty80
addikt
Corsa b tulajok!
Valaki már szedte le az EGR-t tisztítás, lefalazás végett?
Ma gondoltam nekiesek, de amint meglazítottam a csavarokat, a motor felőli illesztésnél nekiállt csordogálni valami (gondoltam motorolaj? ) Normális ez, nem vagyok nagy autó májszter, de gondoltam leszedni és tisztítani csak nem nagy tudomány
Hát a rutin meg az évek hiányoznak
-
Lomha 8V
addikt
válasz
realmadrid #30652 üzenetére
Ok!
-
davee_92
csendes tag
válasz
Markizmark #30650 üzenetére
Ha simán kicseréled a rizsszem izzókat közel sem lesz ilyen, a fotón látható megoldás egyedileg van kiledezve smd ledekkel, csak így tudod elérni ezt a fényt.
-
Markizmark
addikt
válasz
adidas4death #30637 üzenetére
Ilyen világítást szeretnék ledekkel. Gondolom ha kicserélem a rizseket ledre, mindet, akkor ilyesmit kéne látnom. Szivar karika égő is csere és kész. Az utastérbe és a csomeszbe meg teszek valami szofita ledes cuccot, láttam olyat amin 16DB smd led van, 90 lument tud. Azért az nem kevés.
-
zolikaDB
veterán
válasz
Declare: ugye ez nem komoly? Hogy kevesebbet eszik....
Azert ezen nem mulik sok, na!
Adidas: ki az? Benett vagy van meg valami Calibras gyerek is. Mondjuk en ebben az esetben megkiserelnek egy plazma szamlapot, feher lappal es valami fasza kis vilagitassal. Mondjuk feher feny, a betuk valami kellemes kek szinuek, a mutatok meg pirosak.
Na es nem iratnek bele semmi gagyi szoveget, h Pityu-Honda 001, amolyan OPC es gyari VW stilus keveredese... -
-
mephi666
nagyúr
-
válasz
Declare #30636 üzenetére
A H-ban az összes műszerfal világítás LED-es. Ott elég macerás mindent atomjaira szedni és kiforrasztgatni a kismillió SMD LED-et
Szerintem jobban jársz, ha megszokod sajtsárga színt
Ami belső tuning; a mennyezetvilágítást (ha kombid van akkor a hátső "csillárban is) kicserélni LED-esre. Én nem úgy oldottam meg, hogy a szofitákat cseréltem le, hanem építettem bele réz hűtéssel 1W/LED-es szalagból brutál világítást. Olyan alakúra szabtam a réz betétet amilyen a lámpa és arra tettem fel a LED-eket.
Így szinte nappali fény van az autóban este mikor kinyitom -
mephi666
nagyúr
válasz
amit én szívesen "tuningolnék" az f astra belvilágán, az egy ilyen digitális vectra óra lenne
elvileg valahogy bele lehet műteni és bekötni, de pártízezres tétel és nagyobb szakértelmet igényel, így majd idővel utánanézek jobban és komolyabban elgondolkozok rajta
(ha más nem, akkor egy fordulatszámmérős óra lesz majd helyette valamikor, olyat tuti bele lehet rakni és párezerből megvan: helyi bolhapiacon ismerős talán 4ért vette a sajátját)
ui: raktunk fel egy ilyen gsi légterelőt a régi (törött) helyett, amit 2oldalt fog 2-2 csavar (fúrni kellett hozzá az ajtót), felső hosszú részen pedig semmi nem fogja le és kicsit eláll... a képen nem nagyon látszódik, de picit elkezdett zavarni... ti mivel rögzítenétek le fixen? alulról van pár csavarozási pont, de nem teljesen a helyén... (elvileg itt nem is kellene csavarozni) itt megfelelő méretű laposvassal húzzam helyére? vagy fekete fbs-el rögzítsem fixen az ajtóra?
-
adidas4death
aktív tag
válasz
Markizmark #30635 üzenetére
F Astrában nem túl jó annak a műanyagnak a minősége ami szórja a fényt ezért is ilyen a világitásod.
Én B vekibe tettem a fütéshez 3db ledet (a 3db gyári rizsszem izzó helyére) tök jól nézett ki meg minden de nagyon látszott hogy alul alig világit, úgyhogy én úgy döntöttem hogy nem "kókányolok" ilyen módon szóval ledeztetni fogom a műszerfalat. Találtam is egy profit aki csak Opelek ledezésével foglalkozik kiváló minőségben.
-
Declare
őstag
válasz
Markizmark #30635 üzenetére
Ez erdekel engem is!
En multkor összegyüjtöttem milyen foglaltok/izzok vannak a kocsimban (H astra), de az akku kinok miatt ki is esett a kepböl ez a "tuning"
majd ha lesz ujra idöm, ujra ratörök a temara.
Szerintem jobban is nez ki, meg kevesebb aramot eszik. En mondjuk a müszerfal/közepkonzol izzo cseren nem gondolkoztam, de jo ötlet. Youtubon biztos van video
Ha jutsz vele valamire mindenkepp oszd meg a tapasztalatokat
-
Markizmark
addikt
Háj!
Astra F-en közép konzol izzókat cserélt már valaki? Esetleg Ledre? Kicsit erősebb fényre lenne szükségem azon a tájon. Fehér/melegfehér színben. Kék meg a többi faxni nem izgat.Ha jól tudom akkor 4 db foglalat nélküli rizsszem van benne. Egyúttal kéne cserélni a szivargyújtó világítását is. Oda mi megy?
Összességében mi a tapasztalat a ledekkel beltéren? Jobbak lesznek, mint az izzó? -
gaben75
tag
Sziasztok,
Opel astra H-ba a hűtővíz visszajelző állandóan jelez pedig van benne víz.
Hol található az a szenzor elég lenne neki egy tisztítás vagy csere?
Házilag szét lehet szedni?A válaszokat előre is köszönöm
-
Lomha 8V
addikt
válasz
Én Hella B133 típusút vettem az autómba, ez dupla szett, de csak az egyiket tettem be, mert bőven elég. A másik, ha érdekel, 8.000- forintért a tiéd lehet. Ilyen, mint a képen, csak fekete a keret. Teljesen műszaki kompatibilis, természetesen.
-
zolikaDB
veterán
válasz
AMD Power #30631 üzenetére
Nezegettem mobile-n turbos Astrakat, de azok is 3500€-nal indulnak, ami OPC is. Egy rendes kombi meg siman 5000 felett van.
A kupekbol van mar 2500€ korul is turbos.
Pedig ezeket de faszaul lehetne elni.
Igaz torom a buksim egy 2.5-3.2 Omegan is, arban is kineznek valahogy mostmar, felszereltseg, kenyelem OK, es szedik is a labukat, ha kell. -
AMD Power
titán
Magyar dizájnhoz magyar motor: jöhet a 200 lóerős Opel Corsa OPC
Az új 1.6 Turbo lenne benne gondolom!?
-
realmadrid
aktív tag
Ha már szó esett a dudáról, kérdezném, hogy le szeretném cserélni a gyári elemes autó hangú dudát valami öblösebb hangúra. (106-os "Pözsón" baromi jó hangú volt annó) Hol és milyet érdemes venni ? Ez most komoly, nem hajókürtös, belinkelős poénokat várok
Vizsgán átmenjen. Köszi.
-
Findzs
addikt
na csak mert nagy a csend:
"A 4,8 literes ikerturbós V8-as 520 helyett 680 lóerőt ad, míg a 700-ból 900 Nm lett percenkénti 2000-től 4500-as fordulatig. Az összkerekes 3.9-es 100-as sprintidőből pedig 3,6 mp, hogy végsebességileg is többet tudjon a Mansory (310 vs 315 km/óra)"
[link]sok hűhó semmiért, azért megkergetném
-
marsu
veterán
válasz
Markizmark #30614 üzenetére
-
hdman
őstag
válasz
Hajókürt
-
AMD Power
titán
A teszt után fogtam magam és összeraktam egy ilyen Astrát ,hogy valóban ilyen drága egy ilyen szép dög. Hát nem igazán, ha az ember ésszel rakja össze.
Opel Astra, Active A 1.6 XHT, 125 kW / 170 LE, Start/Stop, 6-sebességes manuális Power piros.
Teljes ár 6 862 000 Ft
Csomagok
Enjoy Plusz csomag
Belső világítás csomag
Active Plus Csomag
Sokoldalú belső csomag
Biztonsági felszerelések
Kilátás és Világítás csomag 1
Plusz csomag 4
OPC Line csomag 2
Komfort ülés csomag 1Külső
Süllyesztett felfüggesztés
Megosztott lámpatest, LED
Rövid tetőantenna
Fényszórók (folyamatos használatra)
Sötétített hátsó oldalsó ablakok
Szinezett szélvédő
Harmadik hátsó féklámpa
Ablakok fekete kerettel
Külső ajtó kilincsek a karosszéria színében
Halogén fényszórók
Esőérzékelő
Hátsó ködlámpák
Cápauszony antenna
Hátsó spoiler
Küszöbborítás a karosszéria színében
Lökhárító kiegészítés hátul
OPC Line embléma
Fényszóró magasságállítás, manuális
Elektromos fűthető visszapillantó tükrök
Tükrök a karosszéria színében
Hátsó ablaktörlő szakaszos működésselBelső
Rögzítőretesz (hátsó Isofix-ülés)
Belső világítás a tetőn az első és hátsó utastérben
Napellenzők megvilágított tükörrel
Sebességtartó automatika
Ajtóborítás dupla fólia zongorafekete és folyékony palládium
Belső világítás a tetőn az első és hátsó utastérben
Középső panel zongorafekete és folyékony palládium, festett
Hátsó középső fejtámla
Kartámasz a hátsó ülésnél, tárolórekesszel és síalagúttal
Utasülés alatti tárolófiók
Kiegészítő oldalvillogó
Padlókonzol az utastér első részében, eltolható kartámasszal
Szórt belső konzol megvilágítás
Színes műszerhátlapok, fekete, áttetsző gyűrűk
Szervokormány, állandó áttételű, elektromos, csökkentett fogasléc úttal (Sebességfüggő Szervokormány - SSPS)
Aktív fejtámla elöl (kétirányú)
Fényérzékeny belső visszapillantó tükör
6-tűs csatlakozó az akkumulátor rekeszben
Elektromos ablakemelők hátul
Kulccsal kikapcsolható utasoldali légzsák
Utasoldali elektromos ablakemelő
Belső világítás elől, olvasólámpákkal
Sport ülések elöl
Csomagtér fedő burkolat
Lábtér fűtés/hűtés a hátsó utastérben, második üléssor
Kormányoszlop - magasságban és mélységben állítható
2-irányban manuálisan állítható első utasülés
6 irányban kézzel állítható vezető ülés
Vezetőoldali elektromos deréktámasz
3-küllős bőrbevonatú kormánykerék
Elektromos ablakemelők (egyérintős a vezető oldalán)
40/60 arányban osztható hátsó üléstámla
Kétzónás automata légkondícionálóSzórakoztató elektronika
Fedélzeti számítógép
Fedélzeti számitógép kijelző (Grafikus)
Rádió kezelőszervek a kormánykeréken
7 prémium hangszórós rendszer
Aux-in bemeneti csatlakozó (LINE IN)
Radio CD600
Színes információs kijelző 7", WVGA
Vevőegység rádió
Vezetéknélküli kapcsolat, hangfelismerés és audio streaming funkcióval
433 MHz frekvencia
Fedélzeti számitógép kijelző (Grafikus)
Kilométeróra, KiloBiztonság
Biztonsági öv bekapcsolására figyelmeztető jelzés
Elektromos kézifék (Csak a következővel elérhető: 6-sebességes kézi váltó)
Emelkedő start asszisztens (HSA)
Guminyomás figyelő rendszer, abroncsonkénti nyomásérzékelés
Guminyomás figyelő rendszer
Kerékjavító készlet (pótkerék törlése)
Biztonsági öv bekapcsolására figyelmeztető jelzés
Biztonsági övfeszitő elöl, 2-es változat
Vezető- és utasoldali, valamint oldal- és fejlégzsák
Automatikus világításkapcsoló alagútérzékelővel
Elektronikus menetstabilizátor (ESP)
Kormányzár
Hárompontos hátsó biztonsági öv középen
Egyszólamú kürtKeréktárcsák 19 X 8.0, alumínium, Bi-Color, 5 küllős
-
AMD Power
titán
Ez a teszt megint elég vicces.
Norbi majd segít. Opel Astra 1.6 Turbo teszt
Opel Astra 1.6 Turbo 170 Aut. tesztOk ,hogy nehéz az Astra. De eleve a tesztautó 8 942 000 Ft ebben a formában. Szerintem ennyiért nagyon drága 1.6 Turbo automata váltóval meg.
-
AMD Power
titán
F1 pilóták gépei.
-
sitotomi
tag
válasz
adidas4death #30620 üzenetére
Te leszel az akkor. A buszmegálló két oldalán, Gyón fele szokott ott állni valamelyik háznál egy ezüst C Vectra, és Sári fele ahogy mondod meg egy kékes B Veki.
Ha látlak megint és integetést dudát villogást látsz, akkor az én leszek!szerk: a dudát azt hallani fogod
-
adidas4death
aktív tag
válasz
sitotomi #30619 üzenetére
ó hát igen a körforgalmon jót vigyorgok én is, amikor befelé indexel, kifelé viszont nem, én meg így: "WTF ember?
"
A biciklisek mostmár ittasan is mehetnek ne viccelj.. Biztos a bácsi úgy ítélte meg magát, hogy a biztonságos közlekedésre képes....(Akkor engem szoktál látni szerintem, a Felső-dabasi templomtól visszább [Sári felé] a következő buszmegálló mellett szoktam állni ha irodában vagyok éppen.
)
-
sitotomi
tag
válasz
adidas4death #30617 üzenetére
A két kedvencem, mikor a körforgó megzavarja őket (lassítás, gyorsítás, index nem index kétszer index), illetve ahogy a betintázott biciklis öregurak a vasúti átjáróban összeesnek a biciklivel, a komplette forgalmat megbénítva beleértve az 5-öst is...
Egyébként akkor nem Téged láttalak kocsival, a full "kéket" láttam ha jól emlékszem. Egyébként talán az a kocsi a felső-dabasi buszmegálló fele szokott parkolni...
-
adidas4death
aktív tag
-
zolikaDB
veterán
válasz
A gyarinal csak a rendorsegi szirena komolyabb, de az meg tabu.
A dacias dallamkurt meg komolytalan.
Szerezz egy üszökfeketere sotetitett fekete Mercit/Audit, vagy egy big foot-ot, azzal nem lesz gond.
Bar az ukran rendszamos UAZ is eleg tiszteletet parancsol manapsag, valami Donyecki jelzessel... -
sitotomi
tag
válasz
Ahogy észrevettem ez az év kifejezetten a "hülyék" éve...
Úgy mászkálnak mindenhol, mint a mérgezett egerek...
Dabas ahhoz képest hogy mekkora, mint egy mini Bangkok...
Csak +50 biciklis a képhez képest...
Bár amit Pesten, vagy Dunaújváros környékén látok az sem semmi... -
TasiA
senior tag
válasz
Markizmark #30612 üzenetére
Nekem az A-, B Vectráé bejön. (mondjuk az A jobban, mélyebb hangú) de amúgy nem tök mind1, használod, vagy 5x 1 évben?
-
Markizmark
addikt
Sziasztok!
Tudtok valami szép hangú dudát ajánlani a gyári (szerintem eléggé béndzsa) helyett? F astra.
Ismerősnek valami dupla cucc van benne és szépen szól. Mint egy mai új autó pl. Nem tudom mihez hasonlítani. -
zolikaDB
veterán
Udv Urak!
Kerdesem lenne! Hagyomanyos automata valto, amit pl Omeganak szereltek, tehat P R N D 2 3, gyakorlatilag nem tud olyat, hogy mondjuk 60-nal 5-be kapcsol? Pl azert, h ne porgesse a motort.
Marmint erdekes ez a temakor.
Szoval, tegyuk fel, adott egy 2.5-2.6-3.0-3.2 Omega automataval. Ezek hogy viselkednek? Milyen az attetel? Hosszu vagy rovid valtok? Pl mennyinel kapcsolnak 3-ba, 4-be, 5-be?
Mennyire ajanlott egy nagyobb V6-hoz inkabb automata, mint manual valto? -
hdman
őstag
válasz
diablo1984 #30605 üzenetére
+1
-
AMD Power
titán
Ezekből a hűtőkből márkákból melyik az ajánlott?? A Valeot ismerem csak ezekből.
AVA 15e
BARDI AUTO 12.5e
GERI 15e
VALEO 18e -
Ruszki
senior tag
Üdv!
Na volt egy kis fura "indulás" a kocsival!
Tegnap első induláskor olyat csinált,hogy elindítottam a kocsit az alapjárat felment 1000fordulatig és utána meg 1000 és 500 között akadozott mintha a kocsi is remegett volna és még a gázt sem vette de kb. 3-5 másodperc múlva semmi jelenség minden rendben!Valakinek erre valami ötlete!?
A vas 1.7 DT Opel Astra G Caravan Y17DTElőre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- Milyen autót vegyek?
- Iqos cigaretta
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Okos Otthon kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest