Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS notebook topic
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
Sracok kellene egy kis segitseg! Ma nagyon kellemetlen meglepetessel kezdödött a napom. A kis autom reggel kb meg se mukkant, ahogy probaltam inditani....az akku teljesen lemerült. Mar tegnap eszrevettem, hogy reggel mintha kicsit nehezebben indulna, de nem tünt veszesnek, pont külön figyelni akartam, ma reggel, hogy tenyleg nehezen indul vagy mi van. Hat azert nem kicsit meglepödtem...amikor megvettem a kocsit utanna elsö dolgom volt egy zsir uj nagy kapacitasu (most nem tudom pontosan mekkora, de direkt a dizelhez meretezett) nagy teljesitmenyü Bosch akkut vettem....ez aprilisban volt....pont az ilyen reggeli meglepik megelözese erdekeben.
Ugye most itt ket opcio van. Vagy hibas az akku es lassan lemerül, vagy a kocsi fogyaszt folyamatosan.
Jövö heten megyek haza, addig itt kint nem szeretnek szerelöt keresni, mert nem egy arkategoriaban dolgoznak az otthoniakkal. Addig arra gondoltam kerek kölcsön vagy veszek egy töltöt es estenkent feltöltöm akkor azzal talan nagy baj nem lehet.
Van valakinek tippe/tapasztalata ilyenkor mi van? Autovillamossagishoz kellene elvinni? Mennyi idö/ penz lehet egy ilyen hiba megtalalasa, javitasa? (ha az akku akkor az, ha a kocsi akkor az)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Renault, Dacia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- talmida: Változások 2. rész
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Benq GW2480 24 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest