Hirdetés
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Webes drivert fejleszt a Razer
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
JanR
addikt
válasz
csaresz002
üzenetére
A biztosítás kemény téma az tuti
Mivel én idén vettem meg az első autómat, ami ráadásul 2000ccm volt, meg veszprém megye nem áll túl jól a baleseti statisztikában nekem az éves biztosításom 102e Ft (K&H) volt. A 2011-es pedig 35.900.- Ft (Allianz) lesz 
Na, régen jártam erre és volna pár kérdésem Omega B-ről.
1. Régebben panaszkodtam, hogy ha hidegen indítom az autót, akkor olyan hangja van, mintha egy gázpatront töltenék fel. Na mostanra odág jutott a helyzet, hogy mikor indítom, akkor még a kipufogó gáz szaga is bejut az utastérbe. De ahogy a hang elmarad, akkor a szag is megszűnik - Az autószerelő azt mondta, hogy valami kipufogó tömítés fújhat ki, attól lehet a gond. Szerintetek? Vagy valakinél volt már ilyen?
2. A középkonzolon a sima manuális klímának kellene háttérvilágításának lennie? Mert mikor megvettem az autót már akkor is zavart, hogy sötétbe tapogathatok. Itt értem, hogy az 1-5 fokozatig nem világítja meg semmit. a hideg-meleg szabályzót sem. Eddig akárhány autóban ültem (nem omega b), mindben világított, csak omegában nem tudtam eddig megnézni. Annak világítani kell?
3. A számlap mögött cseréltetném a ledeket. Maga a számlap az festett? It úgy értem, hogy ha fehér ledeket tetek be, akkor is sárgán fognak világítani a számok? Vagy fehér lesz és nem kell számlapot vegyek?
Előre is köszönöm a válaszokat
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- THE BARISTA PRO - SAGE SES878BTR - 3 év garancia
- Új CTEK D250TS premium 24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - Még 4,5 év bolti garival! -
- Nokian WR SUV 4 XL 255/65 R17
- ÚJ Drillpro akkus kéziszerszám készlet Sarokcsiszoló/Ütvecsavarozó/Fúró Makita akku kompatibilis
- JONR P20 Pro Önürítős Forgómopos Robotporszívó !!! Xiaomi MI Home App
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Mivel én idén vettem meg az első autómat, ami ráadásul 2000ccm volt, meg veszprém megye nem áll túl jól a baleseti statisztikában nekem az éves biztosításom 102e Ft (K&H) volt. A 2011-es pedig 35.900.- Ft (Allianz) lesz 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)