Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
313313
addikt
válasz
Ryan1318 #111256 üzenetére
Én egyszer az ECO gombot nem nyomtam ki, cserébe 2500-as fordulat dölé nem engedte a motrot...
Én idén adtam el az előző autómat,tavaly többet költöttem rá, mint amiért elvitték. 21 éves autó nagy baja nem igen volt(kuplung, vezérlés, fékek, felfüggesztés...etc előtte években volt cserélve). Most van valakinek egy 21 éves autója, amit szépen rendbe raktunk....
Szerk.: hibakódra rákeresve, rossz vezérlésre írja. Valamit elrontott a szerlő. Vagy elmozdult ez egyik vezérműtengely (kipufogó) vagy az okos kerék ment gajra és azt nem cserélte, vagy rossz pozicíóba állította mikor rakta össze. Ezeknek az autóknak/motoroknak már lelkük van. Akárki nem tudja szerelni, illetve oda kell rá figyelni...
Főnököm 10-11 éves Renaultján is kétszer cseréltek vezérlést 2 hónap alatt, mert az elsőt elrontották, utána olyan helyre vitte, ahol össze is bírták rakni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest