- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Riasztó topik
- Tavaszi zsongásban érkező hardverek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
Cray Tyler
üzenetére
Hívj fel egy havert, aki csinált már ilyet: 20perc alatt megejtitek kényelmesen szűrőcserékkel együtt, az utolsó csepp régi olaj is kicseppen ennyi idő alatt, majd onnantól te csinálod minden évben
F olaját panellakás előtt a parkolóban cseréltem többször (volt egy hely, ahova senki se állt, mert meg volt nagyon süllyedve: nekem pont jó volt, mert ott alá bírtam feküdni... de legjobb szüleimnél volt, ahol a kocsi orrát az árok fölé rakhattam, így olyan volt, mint egy szerelőakna) ...olajcserékben a legnagyobb kihívás az volt, ha az olajszűrőt túl keményen rakták fel és alig bírtam letekerni (ilyenkor vastag csavarhúzó meg kalapács segített)Ui: viccet félretéve ez pont olyan művelet, amit yt-videóból is meg lehet tanulni

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 600w
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
F olaját panellakás előtt a parkolóban cseréltem többször (volt egy hely, ahova senki se állt, mert meg volt nagyon süllyedve: nekem pont jó volt, mert ott alá bírtam feküdni... de legjobb szüleimnél volt, ahol a kocsi orrát az árok fölé rakhattam, így olyan volt, mint egy szerelőakna) ...olajcserékben a legnagyobb kihívás az volt, ha az olajszűrőt túl keményen rakták fel és alig bírtam letekerni (ilyenkor vastag csavarhúzó meg kalapács segített)