Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Milyen processzort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RAM topik
- iPad topik
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
bodojani
üzenetére
nem, majd áztatja azt belülről az olaj
olyan tippet kaptam a vevőktől pár hónapja, hogy meg kell húzni cikkcakkban (ahogy én is tettem mindig) és valamennyi használat után picit még rá kell húzni és akkor nem ereszti át olyan gyorsan az olajat
egyszer véletlen gumi tömítést vettem, de az nem erre való... a műanyag szelepfedélben van vájat, amibe jól beleilleszkedik, de fém szelepfedélre parafa való... annak meg van egy ilyen kellemetlen tulajdonsága, hogy enyhén szivárog át rajta idővel az olaj
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
olyan tippet kaptam a vevőktől pár hónapja, hogy meg kell húzni cikkcakkban (ahogy én is tettem mindig) és valamennyi használat után picit még rá kell húzni és akkor nem ereszti át olyan gyorsan az olajat
egyszer véletlen gumi tömítést vettem, de az nem erre való... a műanyag szelepfedélben van vájat, amibe jól beleilleszkedik, de fém szelepfedélre parafa való... annak meg van egy ilyen kellemetlen tulajdonsága, hogy enyhén szivárog át rajta idővel az olaj