Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jokerq
csendes tag
Sziasztok! C1-et cseréltem G4-re :) De viszont van is vele egy kicsi gondom, persze tuti én vagyok a béna nem a tv! Én mindig a saját Media playert használom a TV-n, C1 el nem volt gond mindig Doby Vision-al indította el a filmet de a G4 csak HDR-be. De a filmek amiket letöltök az mind Dolby vision képes. Nem tudjátok esetleg mit rontok el ? Annyit tudok hogy amiket letöltöttem filmeket az Dolby Vision 7.6 profile és 8.6-os sajna azt nem tudom hogy ezek mit jelentenek. Azt is olvastam hogy a tv-k gyári lejátszója nem az igazi, esetleg tudtok ajánlani olyank 4k blu ray lejátszót ami mindent is lejátszik külsö meghajtoról? köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eladási mérföldkő: 5 millió példánynál a Silent Hill 2 Remake
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- E-roller topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R7 2700 8GB DDR4 256GB SSD RX 6500 XT 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor