- Kompakt MSI alalap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jokerq
csendes tag
Sziasztok! C1-et cseréltem G4-re :) De viszont van is vele egy kicsi gondom, persze tuti én vagyok a béna nem a tv! Én mindig a saját Media playert használom a TV-n, C1 el nem volt gond mindig Doby Vision-al indította el a filmet de a G4 csak HDR-be. De a filmek amiket letöltök az mind Dolby vision képes. Nem tudjátok esetleg mit rontok el ? Annyit tudok hogy amiket letöltöttem filmeket az Dolby Vision 7.6 profile és 8.6-os sajna azt nem tudom hogy ezek mit jelentenek. Azt is olvastam hogy a tv-k gyári lejátszója nem az igazi, esetleg tudtok ajánlani olyank 4k blu ray lejátszót ami mindent is lejátszik külsö meghajtoról? köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Revolut
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux kezdőknek
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged