Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Apple notebookok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Tényleg nekimegy a kínai félvezetőiparnak az USA
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz greyslay #79648 üzenetére
A tv adás 50hz-es. Ha a box valamiért 60hz-en működne tv adás esetén is, akkor az akadozó mozgást fog eredményezni. Egy próba erejéig esetleg állítsd át 50Hz-re a kimenetet ha van ilyen lehetőség.
Ha PC-ről nézted volna, akkor is az 50-60Hz eltérésre tippeltem volna oknak. Azért is kérdeztem a forrsát. -
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Szeretnék vásárolni egy 2 méteres 2.1 hdmi kábelt ami tudja a 4K 120Hz-et. Lg C2 tévéhez kellene. Első körben ezt találtam. [link] Szerintetek ez megfelelhet? Vagy esetleg tudtok ajánlani olyan kábelt, ami Nektek már bevált? -
Vhiktor
Topikgazda
válasz Lehiñito #79654 üzenetére
Mi lesz a forrás? PC vagy konzol?
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
-
vata666
tag
Vata666: Samsung 77S95D, LG OLED48A13, Asus vivobook S15, Xiaomi pad 5 256 GB, Apple iPad Air 2020 cellular, Yamaha RX-V6A, Dali spector 5.1, Dali atmos, Yamaha Yas-306, Yamaha musiccast 50, Yamaha musiccast 20, JBL tune 770nc, Zidoo Z9X, DS 918+ NAS, Samsung Galaxy S 22 ultra, Xiaomi AX3600
-
SoZo
lelkes újonc
Sziasztok, szeretném lecserélni LE37C650 fanatsztikus 12 éves tv-met , kettő készülék között vacilálok, Sony 55A90J és a Philips 55OLED807, esetleg LG G2, de csak ha annyival jobb mint a másik kettő, egyébként jobban szeretnék androidost.
Köszi, ha tudnátok segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
Matt89
junior tag
Ha nem kell az ambilight, akkor szerintem egyértelmű Sony.
A G2 szerintem csak egymás mellé téve veri max. Külön nem tudom, hogy volt-e már aki észrevehetően csalódott egyáltalán benne.
(Ráadásul az a90j kifutó épp, tehát már nem sokáig lesz hasonló ilyen ár/érték arányban. Ha jól tudom, akkor a G2-ben is van heatsink, tehát ebben hasonlóak, hogy jobban lehet őket "túráztatni" kockázatmentesen) -
Joachim21
őstag
válasz Matt89 #79662 üzenetére
Van aki asztalhoz rögzíthető gázkaros rögzítőt használ? Nem nagyon találni csak monitorokhoz, és ahhoz esetleg a daptert használni? Ergotron HX Desk Monitor Arm - Mounting kit jónak tűnik, de nagyon drága, jó lenne valami megfizethetőbb alternatíva? Van aki használ olyat amit ajánlani tudna?
[ Szerkesztve ]
Aki kérdez az hülye, de aki nem kérdez az is marad.
-
Matt89
junior tag
Amit írtam korábban azt inkább módosítanám, mert most nézem, hogy ebben a méretben most épp a G2 olcsóbb, mint az A90J.
Tehát ha elengeded a google tv-t, akkor jobb az LG G2
Elég összevissza az árazás néha, 77-es méretben múlthéten pl a C2 is drágább volt, mint egy A80K...(úgy tűnik más-más gyártók más hetekre teszik az akciót?) -
SoZo
lelkes újonc
válasz Matt89 #79664 üzenetére
Philips 541e a Telekomnál, szted így sem rúg labdába? egyébként csábító a G2, de félek ezektől a speckós gyártói rendszerektől. A régi Samun is volt és kb 2 év után semmire nem lehetett már használni, nulla update volt hozzá, ezért gondolom, hogy az. androidos/google tv-s rendszerek talán hosszabbtávon használhatóak, frissíthetőek. Nem akarok pár év múlva megint okosítót használni a tv-hez, hogy használható legyen kábelen kivül másra is.
-
Vhiktor
Topikgazda
Ezzel nem azt akartam mondani hogy a sony nem jó. Egyszerűen az a83j valsmivel az lg c1 alatt van, leginkább max fenyeroben kevesebb. Hdrnel az meg fontos.
[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
blakey
titán
válasz Digidroid #79674 üzenetére
Ilyenjeim vannak, csak rövidebb változatban, tudják amit kell.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Sidorovich
senior tag
Olyan létezik, hogy a pixelhiba eltűnik LG OLED (C2 42) panelről?
2 hétig nézegettem mire felhívtam az LG supportot. Megrendelte a szervizes az új panelt, a héten hív elvileg hogy mikor hozhatja, mit mondok neki?
A support hívás alatt kamerán mutattam nekik, azon is látszódott. -
Lackooo84
nagyúr
válasz Sidorovich #79680 üzenetére
Miért ne létezne? A pixel frissítés tud fixálni ilyesmit.
The Truth is out there...
-
Grawens
senior tag
Igényelt javítás esetén mit jelent a következő? Állapot: Nyugta
-
jozsef83
tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne felétek. Hogy van egy dacom ami össze van kötve usb-n keresztül a pc-mel. Ehhez van kötve 2db stuido monitor. Minden faszán működik, de most van egy Lg c2 tv-m amit monitorként használok és össze van kötve a géppel hdmi-vel. A tv pedig össze van kötve a daccal optikai kábellel. Így tudom használni a tv hangszóróit és a speakereket is együtt (csak mozinál és egy kevés játéknál). Viszont mindig hallok ilyen pattogást hanghibát kb fél percenként ha nézek egy filmet. Mi okozhatja ezt? Külön külön mindegyik hibátlanul működik. Esetleg a kábellel lenne valami gond? Valakinek van ötlete? Én kifogytam belőle. Köszi a segítséget. -
blakey
titán
válasz jozsef83 #79684 üzenetére
Megnézhetnéd, hogy az optikai kábelen kimenő hang nincs-e auto-n, PCM esetében nem lesz pattogó hang.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Sidorovich #79683 üzenetére
Pixelhiba és pixehiba közt van különbség. Döglött pixelnél sanszos, h nem tud, (ott lehet enyhe pöcögetéssel próbálkozni, hátha) de beragadt pixelnél simán elképzelhető.
The Truth is out there...
-
krx21
nagyúr
válasz Sidorovich #79680 üzenetére
Volt már rá példa, hogy eltűnik, de nem jellemző sajnos...
-
yoogie
aktív tag
Itt a teszt a 807-ről, tegnap rakták ki.
-
Yodamest
veterán
válasz yoogie #79689 üzenetére
Csak a tesztek végén mindig fogom a fejem, amikor ezt olvasom:
"A 65 hüvelykes Philips 807 tévé nagyjából 780 000 forintba kerül, és tudásához képest és a piac többi szereplőjét is figyelembe véve szerintünk ez korrekt árazás manapság."Pont, hogy a többi szereplőt figyelembe véve nem jó az az ár... de mind1 mert ezt írják akkor is amikor: "XY tévé nagyjából 1 760 000 Ft-be kerül, ez véleményünk szerint teljesen korrekt ár" stb. Olyat még egyszer sem olvastam, hogy ezt az árat sokalljuk, ennyiért nem éri meg stb.
-
so_ha
senior tag
LG Display: már csak OLED.EX technológiával gyártanak képernyőket
„Az LG Display 2022 második negyedéve óta az összes OLED TV képernyőbe integrálta EX technológiáját, amelyet a dél-koreai Pajuban és a kínai Kantonban lévő OLED gyártóüzemeiben előállít.”LGD: all of our new OLED panels use deuterium-based OLED.EX technology
-
Joachim21
őstag
válasz Yodamest #79694 üzenetére
A tesztoldalak csak annyira függetlenek, amennyire saját pénzből szerzik be a tesztpéldányaikat gyártótól függetlenül. Szerintem ilyen nem történt a Prohardver lapcsaládnál az elmúlt 10-20 évben, ergo minden tartalom szponzorált és ilyen formán torzított.
Aki kérdez az hülye, de aki nem kérdez az is marad.
-
Matt99
csendes tag
Sziasztok! 3-4 órája indítottam egy pixel refresh-t, de még mindig nem kapcsolt be a tv, holott elvileg 1 óráig tart a folyamat. Másnál is volt ilyen? Kezdek kicsit türelmetlen lenni, de nem akarom elrontani azzal, hogy idő előtt bekapcsolom a tévét.
LG A2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELOCK - TOSLINK STANDARD M/M KÁBEL 3M - 82901 új bontatlan audiókábel
- Új bontatlan Jabra EVOLVE 65 MS Duo headset
- Új bontatlan PLANTRONICS Blackwire 5220 USB-C fekete 207576
- EGYBEN: Magnat Supreme 802 Mokka hangfalpár + Monitor Audio MRW-10 mélysugárzó + Panasonic SA-HE75
- Black Friday: Pro-Ject Tube Box DS2 Black For Sale
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest