Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matt99
csendes tag
Köszi a válaszokat. Idén még használni fogom, hogy kijöjjön a 100 óra, aztán ha nem javul valszeg kérek egy panel cserét januárban.
-
Matt99
csendes tag
LG OLED A2
Sziasztok!
Pár hete vettem meg az első oled tévém, új felhasználó vagyok. Vertical banding van a tévém jobb oldalán, elég gyakori jelenség, úgy hallottam. Mivel a szoba elég sötét, így szinte mindig látszódik. Pixel refresh nem segített, kétszer is lefuttattam. Szerintetek kérjek javítást, cserét, vagy törődjek bele? Olyat is hallottam, hogy valamennyi használat után javulhat a helyzet.És mégegy kérdés: az 1 órás pixel refresh gyakori használata tényleg károsíthatja a tévét? Egyik helyről azt hallom igen máshol, hogy nem. Legszívesebben hetente lefuttatnám, hátha eltünteti a bandinget.
-
Matt99
csendes tag
Sziasztok! 3-4 órája indítottam egy pixel refresh-t, de még mindig nem kapcsolt be a tv, holott elvileg 1 óráig tart a folyamat. Másnál is volt ilyen? Kezdek kicsit türelmetlen lenni, de nem akarom elrontani azzal, hogy idő előtt bekapcsolom a tévét.
LG A2 -
Matt99
csendes tag
Sziasztok!
LG OLED48A23LA 350-ről 300-ra van leakciózva, ennyiért szerintetek érdemes lecsapni rá? -
Matt99
csendes tag
Sziasztok!
LG OLED Tv-t vennék. Előre szólok, hogy teljesen új vagyok a témában.
A LG OLED48A23LA-t néztem ki, ami jelenleg a legolcsóbb OLED tv az árukereső szerint. 300 ezer az egyik üzletben, mert le van akciózva, másutt 30-40-50k-val drágább. A kérdésem csupán ennyi: megéri most ennyiért megvenni, vagy érdemes várni vele, hogy még lejjebb menjen az ára, mert viszonylag új TV?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó GARANCIÁLIS Razer Barracuda X Quartz Pink
- Epson EB-1776W projektor / 3LCD / 3000 Lumen / 1280x800 / aut. trapézkorrekció / 1713 óra
- BenQ MW523 DLP 3D Projektor, Újszerű, 3000 ANSI lumen + 3D szemüvegek + Ingyen posta, ÁRCSÖKKENTÉS
- led okos tv PEAQ PTV 32GH-5024C
- Dali oberon 5 hangfalpár, dió színben
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest