Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD FX
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakal83
addikt
Sziasztok
Veszek egy Lg 42C2t monitornak egy rx6800xthez.
Van esetleg valami olyan fontos dolog ami az optimális hasznalathoz szükséges?
Milyen hdmi kabel kell, milyen modban szükséges hasznalni, a 12phz mukodike? Milyen fenyerore allitsam stb?
Köszönöm -
Sasi001
őstag
Először amikor a panel lottó kifejezést olvastam a fórumon nevettem rajta de vásárlás után kiderült, hogy egyáltalán nem vicces.
-
Sasi001
őstag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Nem szoktam lottózni de látszik is mert a panel lottó se jött be.
-
Sasi001
őstag
Ez nem általánosítás . Én magamról beszéltem, hogy nem veszek. Nekem 3-panelból mind sz….r volt. Nem fogok a szervizükkel szórakozni, én nézni szeretném. ( Egyébként a helyi szervizesek nem láttak még teljesen homogén panelt az evo panelokból). Ezért javasolták a csere utalványt.
-
Sasi001
őstag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Szívemből szóltál! Két panel csere után ( mindegyik panel egyforma sz.r volt ) egy év szenvedés, hála az égnek kaptam csereutalványt. Nem bántam meg a Samut, Lg soha nem lessz ilyen homogén a színekről nem is beszélve. Már nem kell a tintinget nézegetnem. Lehet, hogy csak én voltam ilyen szerencsétlen, de ameddig nem változtatnak a panelon nem kell Lg, hiába jó a szervize.
-
-
Sasi001
őstag
Engem nem érdekel a vastagsága, a távkapcsoló, stb. Nem dobálom nem pakolgatom valószínűleg egyenes marad. Én nézni szeretném és nem akarok látni sem tintinget bandingot és társait. Nekem ez volt a lényeg.
-
Gicz
addikt
válasz
Sasi001
üzenetére
Szintén bennem volt a para, mikor kinyitottam a doboz tetejét, ez volt az első, hogy belenéztem hogy egyenes-e, ha nem akkor már megy is vissza. Nekem is nyíl egyenes volt a 65S95. Meg a C2 is az szerencsére. C2 sokkal masszívabbnak érződik, olvastam a manualt, hogy a samut is hogy kell megfogni stb, végig bennem volt h ez így biztos nem lesz jó, tuti elpattan mindjárt, de nem lett baja.
Mindegy, majd 3 év mulva egy 77 S95 E, vagy LG G6, azokra biztos jó lesz upgradelni. Gyenge voltam és megbeszéltem barátnőmmel, hogy mekkora kell, és "letiltott" a 77-esről, csak simán meg kellett volna rendelnem megbeszélés nélkül

-
Lujo123
junior tag
válasz
Sasi001
üzenetére
vastagabb egyébként a C1, jobb anyaghasználattal érték el a súlycsökkentést. S95b-hez képest betonfal, azt két ujjal mozgatod és simán hajlítgatod. Na ott tényleg kispórolták az anyagot, mint egy gagyi műanyag lap. De pont erről beszéltünk, hogy akár lehetne vastagabb is, csak ne lenne ennyire sérülékeny. Hülyeség ez a legyen minél vékonyabb verseny.
-
Lujo123
junior tag
-
Sasi001
őstag
válasz
Lujo123
üzenetére
Nekem C11 65 volt, attól könnyebbnek éreztem az s95b-t. Hő hatására??? Itt mindenki azt mondta, hogy az Lg nem melegszik. Az S95b viszont valóban nem. Mindenki azon lovagol, hogy az S95B ferde, de úgy látom, hogy a ferdeség miatt lassan több Lg-t cserélnek mint Samsung-ot.
-
Sasi001
őstag
Mindegyik típusból van egy két rosszul sikerült darab de szerintem ez nem álltalános.
-
Lujo123
junior tag
-
Sasi001
őstag
65 S95b talp mellett közvetlen kell kétoldalt megfogni és minden további nélkűl mozgatható. Egyébként a súlya könnyebb mint a C2.Fórumtárs nemrég küldött be képet 65 C2 nem kicsi ív van benne a vastagsága ellenére.
-
fecke78
senior tag
Lg 55c2 kibontottam , minden rendbe vele nincs semmilyen görbület...
-
Lujo123
junior tag
válasz
ggbuffon1897
üzenetére
Hát a rosszabb minőség sokkal jobban kijön egy jobb kijelzőn. Kb olyan mint 128kbit-es mp3-at hallgatni high end audio rendszeren. Rosszabbul fog szólni mint egy Aiwa Mini hifin ultra bass boost-tal

Inkább streaming ha ki is akarod használni a drágább tv előnyeit. Ha nem, akkor tényleg éles oda valami olcsóbb is.és ahogy olvastam az LG C2 még a jobbak között van felskálázásban…
-
ricsip
addikt
Nincs full fehér kép, csak kevés rajta a fekete. Fullfehérnél 300-320W volt. Még csak azt se mondanám h. nagyon világosak a színek, mert van sötétkék és sötétzöld is. Egyszerűen ez a fajta rajzolt képvilág a kevés ténylegesen fekete színnel, ennyire megdobja a fogyasztást. Az esti lefekvős 1-2órás sötét tónusú szekciót leszámítva folyamatosan világosak a jelenetek. Szóval DuckTV-s üzemmódban 40 alá kell belönni az OLED fényerőt különben ugrásszerűen "nagyon sokat" kezd el zabálni. Eddig én factory default 80-on hagytam. Egyszerűen nem tűnt fel h. annyira erős lenne a fénye napközben. Este meg filmek mennek, azoknál sem volt zavaró ez az állítólag már roncsolóan magas fényerő. HDR filmnél meg ugye automatán felveszi 100-ra, mert csak azok a pontok fényesek 100-on ahol kell.
-
Lujo123
junior tag
Ezt a vékonyítást én sem nagyon értem, max a marketingesek nyomják. Bőven jó lenne 1-2cm vastag panel ami masszív. S95b-ről ezért is mondtam le, jól néz ki, de hogy minőségi és masszív lenne az nem jutott róla eszembe… Van gyerkőc, egy eltévedt akármilyen játék
és szerintem már reped is. Előtte lévő Pana plazmán szerintem ugrálhatott is volna
C2 jóval masszívabb, de még ott sem
éreztem magam komfortosan amikor a helyére kellett emelni.És az tényleg gáz, hogy 700k-ért kompromisszumot kell kötni, hogy te melyik gyártó hibájával vagy képes együtt élni. Vagy fizess majd 2x ennyit, de még ott is van kompromisszum…
-
ggbuffon1897
őstag
válasz
paatrick
üzenetére
+deck:
Irtam h a nappaliban lévő bx en semmi képszétesés, pixelezés nincs
(uaz a rip meg lejátszó)Nem várom el egy dvdriptől h tűéles legyen, csak ne essen szét a kép meg pixelesedjen foltokban
Az asszony mezei lg tvje, ami helyere kerult ez, az is gond nélkül megugrotta ezt az akadályt, a dlna-t szintúgy
Elgondolkodtam rajta h eladom a francba és visszarakjuk a régit. Jo akcioban sikerült megvenni, most 70-80kval dragabb,lehet kevés bukoval elmenne.
Eddig csak a B szeriaim voltak azokkal semmi gond, ez meg drágábban..
-
Gicz
addikt
válasz
ricsip
üzenetére
Max full feher keppel. Most neztem, egy konnektorban gpon modem, router, nas 4 vinyoval, 1 db 32" monitor, jatszok a pc-n, tcom set top box, 65c2 50-es fenyeron megy a tv adas, ez 400w. Ebbol kb 250 a pc meg a monitor. 30 a nas, 30 a router meg set top.
szerk, offoltam a pct, most 150-210 kozott ugral.
-
Deck
titán
válasz
ggbuffon1897
üzenetére
Lehet szar a rip. Nálunk a vhs-el is minden rendben. Kristálytiszta kép, hang. Csak ajánlani tudom.
-
paatrick
őstag
válasz
ggbuffon1897
üzenetére
"Adott egy 55ös c21 a hálóban kb 2 honapja vettük. Nasról a tv gyári lejátszójával pl. dvdripeknel a kép szemcsésedik, pixelesedik/szemetel."
Nagy csodát más lejátszótól se várnék. ~640x480 vagy ~720x300 méretű képet skáláztatsz fel 3840x2160 méretre
az barátok közt is 6x nagyítás lesz, persze hogy szétesik a kép. (plusz erre rakódik hogy a dvdripeket elég kevés bitrátával kódolják, szóval az alap 640x480-as kép se éles már) -
-
Sasi001
őstag
Egyébként 48-éves gépészmérnök vagyok én is de szerintem nincs jelentősége. Pusztán a tapasztalatainkat szeretnénk megosztani a fórumozók között.

-
Én mondjuk pont ezekért úgy érzem ( minden szentnek maga fele hajlik a keze) hogy a Philips úgy jól elvan a kettő között. Általánosan Jó panel, apróbb de nem vészes bugok , DTs, DV , HDr10+, pont ez miatt döntöttem mellettük, az mellet szerintem a szerviz is korrekt.
Kiborulnék ha erős tingtinggel találkoznék és a DV-t nem akarom elengedni de Sony-ra és Panára nincs pénzem sajnos így azt gondolom jó ez így. -
Sasi001
őstag
Így van. Mindenkinek azt kell eldöntenie, hogy neki mi a fontos. Sokan megbarátkoztak a rózsaszín és zöld szélekkel én nem bírtam. Az általad sorolt hibákat én nem tapasztaltam, egyedül a YouTube fagy néha. Egy fórum arra lenne hivatott, hogy megosszák tapasztalataikat a felhasználók, esetekben a hozzáértők segítsék az egyszerű felhasználót. De sok esetben ha itt valaki leírja a tapasztalatait semmi másról nem szól csak, hogy megcáfolják. Számomra a kép volt fontos, nem érdekelnek a bugok vagy a távkapcs ami egyébként jobban tetszik mint az Lg. Mindenki mérlegelje, hogy neki mi a fontos az alapján válasszon készüléket. Ebben segíthet ez a fórum.
-
Gicz
addikt
válasz
Sasi001
üzenetére
Ott van más, nekem pl pár percenként bejött a képernyőkímélő film alatt. Itt a fórumon mondták, hogy huzzam ki dugjam be jó lesz. Egy időre jó is lett. De nemár, hogy egy 750 ezres tvt ki be huzigáljak a falból mert bejön a képernyőkímélő film alatt. LG-n meg lassabb a DLNA mappa listázás sokaknak, nekem cska 30-40 almappa van, ezekkel nincs gondom, 1 sec alatt betölti NAS-ról. C2 régebb óta van kint mint sami, mégis negyed annyi oldal van pl AVS fórumon róla mint s95B-ről, és S95 topikban gyakorlatilag mindeki a bugokat fikázza.
Viszont nálunk pl van macska, ha egyszer valamiért úgy gondolná megpróbál felugrani (az oké h az volt étele utolsó rossz döntése), akkor a samu tuti elhajlik a sarkak felé, a C2 nem fog. Ettől a vékonyítástól amúgy kivagyok, nekem az lenne az ideális, hogy a panel design oylan mint a g2-g3, erős, rbpsztus, hűtőtt, és mellé egy kábelen egy connect box amiben ott a táp, a bemenetek, vezérlés stb.
Szóval sok szempont van. Igen az én C2-m is rózsaszínes balra és zöldes jobbra, viszont real world tv/film közben, egy akkor sem látom ha próbálom figyelni.
Mindkettő másban kompromisszumos. Ami egyébként röhej sztem h ennyi pénzért az egyik tintinges, a másik meg képernyőkímélőzik, meg hajlottan jön sokaknak, villódzik az s95-ön a HDR VRR, több firmware óta képtelenek megoldani. Oké, hogy én azt a részét pont nem használom, de nemár....
Mindenkinek magának kell döntenie h 650-750k-ért milyen hibával szeretne TV-t vásárolni

-
Sasi001
őstag
Úgy látom, sok az eltérés ugyanazon készülékek között is. Nekem full egyenes a panel, semmilyen magentás rózsaszínesedés nem látható, pont emiatt cseréltem le a C11-et 1-év panel cserélgetés után. Minden panel pont ugyanolyan rossz volt. Egyébként a C2-ből is bőven van ferde panel holott sokkal vastagabb mint az S95B. Mindenkinek más az ízlése a szeme, nekem sokkal szebb képe van a Samsung-nak. Jó a C11-is de nem bírtam, hogy minden panel tintinges kisebb vagy nagyobb mértékben. Lehet isteníteni az Lg-t de az biztos, hogy a Samsung-on ilyen képi hibák nincsenek.
-
Gicz
addikt
válasz
Lincoln76
üzenetére
Csak az LG G2-ben van meg a új G3-ban tudtommal. Szóval ez általános, hogy nincs hátése a panelnak.
Jó lesz egyébkéknt ez a QD oled. Főleg amik most jelennek meg majd belőle idén, sokat javítottak a hatásfokon, ami azért érdekes, mert később üt be majd az ABL az arra épülő monitoroknál. Pár év és eljutunk a rendes OLED monitorokhoz, véééégre.
-
Gicz
addikt
Nekem full egyenes panellal jött az s95, a design tetszett a hangja jó volt. Az nem tetszett, hogy konkrétan féltem a helyére emelni annyira hajlós volt a cucc. A hangja szerintem jobb mint a c2. A polarizátor réteg hiánya annyira nem zavart, viszont kalibrálás nélkul ilyen magentás rózsaszines beutese volt mindennek. A táv nekem jobban tetszett mint az lg, sleek design, keves gom, bejott.
avs forumon 1500 oldal van a mindenféle bugokról sw hibakról amiket az updatek vagy rontanak vagy nem.
így osszessegeben 100k val olcsobban, a kalibralas nelkuls is szinte tokeletes kepet ado c2 jobb valasztas volt az én esetemben, mivel hdr-t ugyse nézek, szóval az előnyei a fényesebb panelnek nekem nem jelentettek semmit. -
Lincoln76
aktív tag
Én is visszaküldtem nekem is kicsit görbe volt a kijelző és nagyon pipa voltam emiatt de minimálisan de a lényeg, hogy Pana jz1500 tévémnek egyszerűen sokkal szebb képe volt.
Azt olvastam a flatpanels-en hogy a samsusng-ok azért görbülnek mert nincs bennük hűtőborda Tényleg nincs?A másik szobában volt a jz és a Samsung részletei elvesztek plusz nem éreztem azt a simaságot mint a panasosnic-nál. Nem a mozgást mondom hanem a képminőség simaságát, sajnos nem tudom jobban kifejezni magam. A samsung-nál néha túl fekete volt, pl egy nő haja mint a panasoni-con és ha feljebb nyomtam a fényerőt akkor nem lett jobb a részlet hanem még jobban elromlott a képminőség tehát a részletek a samsung oled tévéjén nincsenek meg mint más oled tévén.
Most úgy döntöttem, hogy inkább veszek egy Lz1500-at 900 ezerért ami már nekem nagyon sok de akkor is. A sony QD tévéje nekem meg már a lélektani bő 1 millió feletti árával nem jön szóba sajnos de Kecskeméten láttam kiállítva és le voltam döbbenve mert brutálisan kitűnt a többi tv közül a képminőségével. -
Gicz
addikt
válasz
Sasi001
üzenetére
Volt 1 hétig 65s95B, a panel tényleg nem melegedett semennyire.
most 65c2 van, ugyanúgy használom, es ugyanúgy szobahőmérsékletű a panel. Ez mondjuk mindkettőn kb fele fényerőn használva sdr-ben, peak brightness off. Ez a melegedés azoknak lehet para akik fullon tolják egész nap HDR-ben.most pedig gondolkodom egy 42c2 tvn monitornak
bar jobb lenne ha hozna az LG 32" 2560x1440-es oledet. Akkor egy az egyben cserélhetné rá az egyik monitorom. -
vata666
tag
válasz
Celtis
üzenetére
C8 volt melegedett és konkrétan a radiátort nem kellett használni. Hazaértünk, egy óra múlva plusz 1 fokot mutatott az érzékelő a 20x m2es helyiségben. Konkrétan "fűtött"... Most nekem is 65S95B van... És pontosan nulla a melegedés. Szóval amit írt a fórum társ abszolút lehet és valós is. Legalább amit én tapasztaltam a C8 és most a Samsung között.
-
Sasi001
őstag
Egyébként többen is észrevették a különbséget Pl.: https://prohardver.hu/tema/oled_tv_topic/hsz_76896-76896.html
-
*Tata*
senior tag
Reggel óta megy a CX a nappaliban, most direkt össztapogattam.
Hát még csak nem is langyos inkább semmiféle melegedést nem érezni
-
Sasi001
őstag
Huzamosabb használat után kijelenthetem, hogy a 65 S95b negyede annyira sem melegszik mint a 65 C11. 4-óra folyamatos használat után még langyosnak sem mondható a panel. A C11 befűtötte a nappalit.
-
Sasi001
őstag
Régi tévém c11 két napos volt mikor távkapcsolót cseréltek gariba. Volt pár gomb ami alig működött és recsegett ropogott a háza.
-
still2
tag
Sziasztok,
Én is megfutottam a NAS- TV- DLNA köröket. A szoftveres kísérletek után vettem egy Dune HD Real Vision 4K médialejátszót és azóta minden tökéletes a számomra. -
Skylukos
tag
LG C2 szerviz menü magyarázó oldalt talált esetleg már valaki? (Nem, nem akarok mindent átállítani, csak kiváncsi vagyok.)
-
csacsi77
senior tag
válasz
ggbuffon1897
üzenetére
Nálam is hasonló a helyzet.
4x2 TB filmes mappa megosztva a PC-n.
Kielégító megoldást nem találtam, de működőt igen.
A tévén van egy memória optimalizáló vagy tisztító menüpont valahol, azt futtasd le néha.
A PC-n telepítettem az Universal Media Servert. Ezzel így néha egész jól le lehet játszani a tévén a filmeket.
De a kielégítő megoldás egy UHD Blu-ray lejátszó vétele lett, aminke a médialejátszó részét használom most már a mappákban lévő filmek nézésére. De kipróbáltam, hogy a Telekomos médiaboxra telepítettem VLC-t. És az is jól viszi a mappában a filmeket.
Szóval igen, lett egy plusz kütyü, de most megy. De azért néha így is vannak bizonytalanságok. Pl. a Telekomos VLC-n kersztül csak sztereo hang van. De a Sony UHD játékoson megy a többcsatornás hang. -
so_ha
senior tag
Amerikában február végén megjelenik a 77S95C. Érdekes lehet az árazása is.
"Prices will be announced shortly with 77S95C shipments beginning end of February 2023." -
NoMagix
addikt
Megelégeltem a CX-em recsegő nehezen működő távirányítóját és rendeltem egy másik LG-t az Alza-ról [link] , jelentem tökéletesen működik minden funkciója.

Olyan mint az álom, puha de határozott nyomáspontok, jól kézbe simul és könnyű.
Beleraktam az elemeket és a tévét bekapcsoltam vele, majd egy perc sem kellett nekik és a tévé jelezte, hogy sikeresen regisztrálta az új távirányítót.
-
ricsip
addikt
válasz
ricsip
üzenetére
pedig minkettő wifin lóg
vezetékes hálózaton pont ugyanilyen szar, pedig a vezetékes hálózat alapból is összehasonlíthatatlanul megbízhatóbb, mint bármilyen wifi. Ebből látszik, hogy nem magával a hálózattal van baj (ami meglepő is lenne, hiszen más eszközön nincs ez az idióta 4-5 perces türelemjáték a homokórázással), hanem szimplán az LG DLNA kliens szoftvere lett trágyán megírva.
-
ricsip
addikt
válasz
ggbuffon1897
üzenetére
Pl a nason lévő mappákat is nehezen mappingeli a C21 mint a bx (az kb rögtön), pedig minkettő wifin lóg.
A DLNA kezelés az ilyen szar C1 és C2-n is, sose fogja az LG javítani. Főleg ha a hibát nem is ismerik el hibának. Gondolom van 2millió film behányva 1 alkönyvtár alá a DLNA szerveren. Annyit tudsz csinálni, hogy elkezded széttagolni több alkönyvtár mélységbe. Egy adott alkönyvtár szinten ne legyen több 10-12 könyvtárnál. Kényelmetlenebb lesz 5-6 alkönyvtár mélységig lemászni mindig, mire eljutsz a kívánt filmig, ez igaz. De máskülönben meg kurva sokáig fog homokórázni a TV, és mindig ki kell várni azt a kb 2 percet mire timeout-ra fut a listázás és feladja. Ilyenkor üresnek mutatja az aktuálisan belépett könyvtárat. Ekkor vissza kell lépni egy szintet, ekkor megint látszani fog a szülő könyvtár tartalma. Ezután megint belépve a gyerek könyvtárba, már meg bírja mutatni a fájlok listáját. Ha van látható file-lista, azokat már el tudja indítani lejátszásra.
Vagy elindulsz a "még 1 külön lejátszó doboz kacat a TV mellé" úton. Amiknek mind megvan a saját bajuk szintén. -
Borisz76
nagyúr
válasz
ggbuffon1897
üzenetére
Nálam minden adat NAS-on.
3 szoba , 3 TV , 3 PC
Tehát nálam a PC-k a lejátszók.
A TV készülék DLNA képességeit is csak kipróbáltam, rendszeresen nem használom egyik TV-n sem. Régebben a PC-kre KODI volt telepítve...az tetszett. -
Gicz
addikt
válasz
ggbuffon1897
üzenetére
Próbáld meg, hogy lejátszas közben átváltasz másik kép profilra, majd vissza arra amit használsz. Nekem ezzel megszűnt a zaj.
-
Borisz76
nagyúr
válasz
ggbuffon1897
üzenetére
Szoftveres gond a tv belső lejátszójában.
Próbálj másik progit telepíteni.
Esetleg olyan formátumban töltsd le amit kezel.
Külsö lejátszó a 3. megoldás. -
ggbuffon1897
őstag
Sziasztok,
Adott egy 55ös c21 a hálóban kb 2 honapja vettük. Nasról a tv gyári lejátszójával pl. dvdripeknel a kép szemcsésedik, pixelesedik/szemetel.
(Tv adásnál vagy magasabb felbontású cuccoknál minden oké.)Ugyanez az anyag a nappaliban lévő régebbi bx-emen ugyanúgy a gyári lejátszóval nem csinalja ezt a kephibát.
Ez vmi garanciális gebasz vagy szimplán szoftveresen érzékenyebb az uj? Pl a nason lévő mappákat is nehezen mappingeli a C21 mint a bx (az kb rögtön), pedig minkettő wifin lóg.
Ha valakinek van valami ötlete azt szivesen veszem.
Egyebkent a regebbi webos, ami csak alulra dobalta a menüsort azt nem lehet valahogy visszavarázsolni?
-
Dot
őstag
Igazából főleg a ?háttérvilágitás? érdekel, ahogy én tudtam az OLED-nél nincs háttérvilágitás. De most ahogy nézem a promót, mintha lenne.
Az elöző IPS-es tv-vel épp az volt a bajom, hogy egy csillagos ég holddal vagy hasonló képnél a háttérvilágitás miatt élvezhetetlen volt a film.
Emiatt is váltanék OLED-re.
-
Dot
őstag
Sziasztok!
Tudnátok tanácsod adni a következő 3 tv közül melyik éri meg a legjobban?
Többnyire Netflix és HBOmax-ra esetleg youtube zenehallgatás-ra lesz használva.OLED55B29LA(2022) α7-Gen5 képfeldolgozó
OLED55C17LB(2021) α9-Gen4 képfeldolgozó
OLED55CS9LA(2022) α9-Gen5 képfeldolgozó
Illetve mik a különbségek a felsoroltokon kívül?Szóval megéri a jobb képfeldolgozó?
Esetleg tudja valaki melyik milyen panel technológiával készült?
Vagy ekkora méretben és az említett használati mód miatt nincs különbség?Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Okos Otthon / Smart Home
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- Újszerű Samsung OLED QE77S90DAT(2027 Decemberig Garis) 195cm
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 65S95F 77S95F 3év ÁRGARANCIA
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
kivancsi vagyok nagy lesze a 42. 32es jobb lenne ha lenne.

az barátok közt is 6x nagyítás lesz, persze hogy szétesik a kép. (plusz erre rakódik hogy a dvdripeket elég kevés bitrátával kódolják, szóval az alap 640x480-as kép se éles már)
Marhára nem is kellett volna ilyen adatokat odatenni, mivel semmi köze nem volt a témához. Üdv... Ui.: az asszony atomfizikus

A Samsung fullon használva sem melegedik.