Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD FX
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
anrab
addikt
válasz
alaves
üzenetére
Uppss!
Az más. Azt hittem ez egy olyan biztonsági funkció hogy minden gyártó alkalmazza.
Vagy az már fejlettebb hogy elég neki a szemkímélő funkció?
Ez mit jelent?
A múlt héten voltam a volt feleségemnél beállítani egy 65"857-es philips-et. A telekomtól vettük. 700 körül.
Ezen is láttam. Ha jól emlékszem kikapcsoltam mindenhol. Meg az eco-t, fényérzékelőt meg ki tudja miket!
Nem is szóltam neki ilyen képernyővédő beállításokról, beégésről, kompenzációról. Nem éri el a 12 órás időt soha.
Azt hittem olyan mint a 855-öm. -
drsanya
aktív tag
válasz
drsanya
üzenetére
Szerencsére nem kellett a panelcsere, az idő és 3 manuális pixelfrissítés megoldotta a problémát, szép lett a panel. Azt mondja a feleségem, hogy valahogy erről jobban "lemászik" a kép, mint a CX-ről
Az Evo panelnek a magasabb fényereje miatt látványosabbnak tűnnek a DV tartalmak. Egyébként pedig mind a CX mind a C2 brutálisan szép képet nyom az arcomba, bármikor rájuk nézek. -
Agyrák666
aktív tag
Üdv!
C9-en hogy tudom kiolvasni az uzemorat? -
-
bnorci71
addikt
válasz
alaves
üzenetére
Ok én meg azzal nem tudom együtt értelmezni, hogy
...de esténként, illetve ha elmegyek itthonról hosszabb időre, akkor ki szoktam kapcsolni az elosztó...
ezért írtam
ha minden este távirányító kikapcs majd elosztó lekapcsHa este valaki kikapcsolás után lenyomja az elosztót napközben mitől lesz standby a készülék reggel visszanyomja az elosztót
Vagy délután hazamegy felnyomja az elosztót majd 10-20perc után kapcsolja be a készüléket.
Nekem ez nagyon életszerűtlen.
Szóval időnként a kérdezők is adhatnának pontos leírást mit is csinálnak. -
Matt89
junior tag
Nem tudom, nyilván ez is full változik felhasználónként.
Én nem látom innen miket használhat a TV-n kívül.Nekem is beleférne fillér matek szempontból, ha minden menne, de jobban zavarna, hogy fölöslegesen égnek az erőforrások - és a 2022-t arra értem, hogy én sem láttam mindig így, de most meg egyre többen vannak így vele.
Mondjuk, hogy valamennyire on-topic is legyen: látott már arról valaki hírt, hogy a gyártók mit reagálnak a márciusi eu-s szabályozásra (energiafogyasztás limit tv-knél)? -
anrab
addikt
válasz
hardverlog
üzenetére
Fekete v. fehér hátlap.
-
hardverlog
aktív tag
Sziasztok!
Az LG Oled C1 sorozat számsorában a C1 utáni jelölések mit jelentenek? pl. C12LA vagy C11LB stb.
Van minőségbeli különbség a kiadott típusokban?Köszönöm!
-
Matt89
junior tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Azért kemény, hogy még 2022-ben a fillérb***ásra asszociálnak az emberek, ha egy random másik ember kevesebb áramot akar fogyasztani.
-
Franky74
aktív tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Hosszabb időre áramtalanítasz.
Olyankor a beállítások nem nullázódnak? -
Pro Koryak
addikt
válasz
Nepabacsi
üzenetére
Attól is függ, előtte milyen és mekkora tévén, melyik szolgáltató tv adását nézted.
Pl. Digi
most 4iG
, elcseszték az összes HD adás képét július óta. Pl. M4 sport szinte nézhetetlen lett.
Pont olyan lett, mint amit írtál, homályos, életlen, mosott sz.r.
Korábban tévé adáshoz képest remek volt a képminőség 4k oleden felkonvertálva is!
-
Sordoran
addikt
BT-n csatlakozott a soundbar-om előző TV-hez, nagyjából rendben volt. Szombaton az új C2-eshez is gond nélkül csatlakoztattam, vasárnap is ment, tegnap viszont nem csatlakozott már. Érzékeli, elmenti párosított eszközök közé, és a soundbar is kiírja hogy 'paired', de mégse csatlakozik fel, nem adja át a hangot. Soundbar-t töbször is reseteltem, újra csatlakoztattam. Google keresés kihozza, hogy C2-nél (is?) előfordul, és csak a TV hard reset oldja meg (egy ideig). Van erre esetleg más megoldás? Értelemszerűen nem akarom újra beállítani mindig a TV-t. Most berendeltem egy optikai kábelt, ha máshogy nem megy. Kérdés még hogy ezzel is menni fog-e hogy a TV bekapcsolásával a soundbar is elindul, vagy ez csak BT-n ment?
ui.: Ha nem tudtok segíteni átnézek a soundbar topikba, csak gondoltam hátha belefutott hasonlóba egy itteni C2 tulaj.
-
Nepabacsi
friss újonc
válasz
Yodamest
üzenetére
Az energiatakarekossagit kikapcsoltam. A filmmaker modnal en sargasnak latom a kepet, nem tetszik. A hd tv adasnak szepnek kellene lenni rajta nem homalyosnak, nem? Neznem a vbt de a nagytotalos resznel faj a szemem is, mintha szellemkepes lenne. Mikor kozeliket adnak akkor kicsit szebb.
-
boneyard
tag
Sziasztok, nemrég vettem egy LG OLED48C21LA-t, minden szuper, de esténként, illetve ha elmegyek itthonról hosszabb időre, akkor ki szoktam kapcsolni az elosztót, amibe dugva van. Okozhat ez bármi gondot a diagnosztikai dolgok és pixel refresh futtatásában vagy napközben, amikor standby módban van, akkor le tudja ezeket futtatni?
-
Nepabacsi
friss újonc
Sziasztok. Vettem egy lg 65c21la tipusu tvt, es el tudnam hanyni magam a tv adas minosegetol. Eletlen, tulszaturalt, sotet, stb. Akinek ilyen keszuleke van meg tudna irni a helyes kepbeallitasokat? Probaltam a neten keresgetni de c1hez talaltam csak, az is osszevissza mindenfele. Nem ertek a tvkhez, ez az egyik legjobb azt mondjak, de csalodas eddig. Tudtok segiteni? Elore is koszonom.
-
Yodamest
veterán
válasz
ribarszki
üzenetére
Rtings írta:
"The Samsung S95B handles direct reflections incredibly well, but there are some flaws. Due to the lack of a polarizer, if you're in a room with any ambient lighting, the TV has a pink tint to it even when it's off."
Tehát a polarizer nincs beépítve és valahol azt olvastam az elég sok fényerőt lefog egyébként, úgy általában a többi oled tv esetében. -
Yodamest
veterán
válasz
alaves
üzenetére
Én úgy tudom nem a tükröződés miatt van ez. Úgy tudtak nagyobb fényerőt elérni, hogy kihagytak egy réteget a panelből, ami azért lenne felelős, hogy elnyelje a bejövő fényt. Tehát a fényerő növekedés egy bizonyos %-a nem is a QD-OLED technológiából fakad, hanem abból, hogy egy fény elnyelő réteget nem építettek bele. Ezt gyakorlatilag bármelyik gyártó megtudta volna csinálni már és akkor bumm 1000 nit ott is van ugyanúgy...
-
alaves
addikt
válasz
Vhiktor
üzenetére
Kíváncsi leszek a mérési eredményeidre. Azért az tényleg furcsa, hogy van aki látja és van aki nem. Véleményem szerint elég agyalágyult tervező mérnöki elgondolás, hogy azért a kismértékkel jobb tükröződés érték miatt (G2:9,3 vs. S95B: 9,5) beáldoznak egy ilyen jó kijelző paramétereiből.
-
válasz
ribarszki
üzenetére
Biztos van Philipsnél és Sonynál is bőven, láttam is AV fórumon képeket párat. de pl nekem és akinek itt ajánlottam egy 806 -ot annak is teljesen homogén a kép, rózsaszín felhősödéstől mentes.
Volt már róla szó, hogy LG könnyen cserél panelt, mert saját maga gyártja( illetve az LG display) de egyes gyártóknak valószínűleg válogatott paneleket ad drágábban, azt hiszem alaves írta ezt le, könnyebb jó panelt kifogni a lottón. természetesen itt is vannak hibás darabok.
Ez az enyém, nekem ez miatt jó a véleményem, de megértem hogy te megégetted magad ezzel így más, elég durva az a kép amit betettél.

Ha vált Philips is erre a samu eljárásra teljes lesz az örömöm, mert lesz ambi, lesz DTS meg minden ,plusz jó fényerő, -
vata666
tag
válasz
ribarszki
üzenetére
+1. Piszkosul jó képe van a tvnek. Már lassan 100 óra van benne. Másik szobában LG Oled. Másik LG oledet váltott. Kipróbáltam a homogenitast. Lg valóban kék és rózsaszín. Samsung tökéletes fehér, stb. Én inkább élvezem, mint a köpködés az emberektől. Nem értem sokszor ezt a felesleges "veszekedést". Képminőségben veri az LGt.
UI.: Ugye alapból azért vesszük, hogy nézzük
Azért a tiédre írtam, mert egyet értek veled
-
ribarszki
őstag
válasz
Yodamest
üzenetére
Amikor 3x kell úgy legóznod a munkáddal, hogy fogadd háznál az lg szervízt panelcserére, akkor tudod értékelni a homogén panelt, és érted miért nem merek megint a panellottón játszani.
Amikor a 3. panelnél is sárga a focipálya bal széle, az nem nicsit elkeserítő.
A 4. úgy ahogy jó lett, de a focimeccs ott is élvezhetetlen volt a tinting miatt.
A végén F1-et, téli sportot, focit jobb oldalról néztem, nem középről, mert akkor zavart legkevésbé a tint.
Szóval igen, a woled nálam szóba sem jön. Talán így érthető ez a sarkos kijelentés. -
Yodamest
veterán
válasz
ribarszki
üzenetére
Ez az "LCD-sedés" ha már így fogalommá vált, nálam sem jelentkezett, csak szimplán megjegyeztem mint tényt, hogy a panel coating miatt ez a jelenség fennál a samunál.
Összeszerelési minőség nem a konkrét legózásra értendő, hogy rámegy a talp, ott a panel rajta, hanem pont amitől a topikok is hangosak, hogy elhajlanak a kijelzők, a talp mondjuk nem szálcsiszolt fém, mint az LG-nél, hanem belül ugyan fém a súlyozás miatt, de a felülete csak műanyag stb.
A képminőség az ami tényleg ott van mint húzó erő, abba tényleg nem kötnék bele és a filmmaker mód is azért elég színhelyesre is lett updatelve mostanra. A homogenitás is biztosan kiváló azt én is olvastam, csak az pont egy olyan dolog, amit szerintem így átlagfelhasználás, filmnézés során a legkevésbé tud értékelni az ember, mert nem igazán észrevehető.
Egyébként kicsit én hiányolom a különféle tv műsor feljavító algoritmusokat is, mint az mpeg zajszűrés stb. nemtom az LG meg a korábbi sonym tele volt ilyenekkel, itt a samun meg annyi van, hogy "zajszűrés" de nem is látom hogy bármit csinálna.... korábbi tv-men vagy 4-5 féle ilyen zajszűrő opció volt és az LG-n is van bőven.
"A képminőseg és a homogenitás miatt nálam nem jön szóba woled."
Hehe azért durva, hogy ezt a mondatot is megéltük, még ha szerintem ekkora különbség egyáltalán nincs a QD hoz képest. Hát igen olyan korban élünk amikor a szimpla OLED képminőség már kevés.
-
ribarszki
őstag
válasz
alaves
üzenetére
Én ezt a problémát őszintén nem értem. Most felkapcsoltam a mennyezeti lámpàt, ami pont a tévé előtt van a plafonon. 5x600 lumenes izzó van benne. 3000 lumennél a fekete olyan mély fekete mint teljesen sötétben. Soha nem tűnt fel, hogy nappal a fekete ne lenne végtelen mélységig fekete. Délután is ha bekapcsolom napfénynél, az az első ami mindig eszembe jut , hogy mennyire gyönyörü képe van. Sokkal-sokkal szebb mint az LG B8-nak volt. Nem értem ezt az lcdsedés gondot...
-Az oprendszer sokkal szarabb mint a webos.
- A távot megszoktam, de nem a barátom
- összeszerelés pont olyan mint az lg. Egy nagy panel hátul az elektronika. Sok matek itt nincs.
- A kép gyönyörű
- A panel brutál homogén
- A szervízről addig semmit nem tudunk, ameddig valamely s95 nem térdel le. De az LG szerviz tényleg 5*
- Szofteveresen vannak elmaradva. Van néhány érthetetlen hiányosság, amit a samsung nem akar orvosolni, vagy szarik rá.A képminőseg és a homogenitás miatt nálam nem jön szóba woled.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
alaves
üzenetére
Szemmel fakóbb lesz a kép az biztos.
Majd kapok tesztelésre (kb januar) s95b-t akkor kiderul.Ui kalibraltam már s95bt lámpa fény mellett, de akkor ott se szemmel, se műszerrel mérve nem emelkedett meg a fekete.
De láttam már s95bt nagyon erős világítás mellet ahol meg volt emelkedve szemmel láthatóan a fekete, de akkor ott nem volt lehetőségem kimerni. Szerintem függ a fény beeso szogetol is.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Zsömica
üzenetére
Ezért is írtam, hogy a kicsit melegebb kép sokkal jobban zavaró a szemnek, mert minden arc betegnek tűnik. (Ne is hivjuk melegnek, hanem inkabb sárgás, zöldesnek)De még így is milliószor közelebb van a szabvanyhoz mint a természetes. Itt fehér konkrétan soha nincs, csak a keknek különböző árnyalatai.
Sokan évtizedeken keresztül 10.000K feletti szinhomerseklettel nézik a tvt, tehát minden kék, még a hó is és megszokja a szemük, ezért fel sem tűnik nekik, innentől kezdve minden más egy ideig furcsa lesz.
S95b jelenleg kalibráltan 1000 nit fenyerot tud, a megjelenésekor még többet tudott.
-
alaves
addikt
válasz
Vhiktor
üzenetére
Érdekel, hogy ha világosabb a szoba, vagy pl. este világít a csillárban 2 db 1500 lumenes izzó, akkor az S95B kontraszt, fekete paraméterei ténylegesen (műszeres mérésekkel igazolva) megváltoznak, vagy csak optikai csalódás az egész. Ha eddig nem mérted, jó lenne ha megtennéd. Azért ez elég fontos szempont lehet (WOLED vs QD-OLED), hogy ha világosabb a környezet, akkor 'LCDsedik'-e az S95B.
-
Zsömica
aktív tag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Furcsa amit írsz - nekem sokkal közelebbinek tűnik a valóhoz a Természetes mód - mint a Fimmaker, tényleg irreálisan sárgás a kép..!
Más..; Elgondolkodtató hogy ha a Samsung az update-ekkel folyamatosan visszafelé állítgatja a fényerőt.., ha ez igaz akkor az új panel még rizikós ilyen szempontból..?
Ill. azt sem értem miért nem veszik meg a DolbyVision licenszet - sztem min.30%-kal nőne a vásárlói táboruk is; mert alapvetően nem csinálnak rossz kijelzőket..! -
Vhiktor
Topikgazda
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Zsömica
üzenetére
A természetes nagyon távol áll a szinhelyestol. A szinhelyeshez a a filmmaker áll a legközelebb, de igaz, hogy sárgás zöldes. A kicsit melegebb kép sokkal jobban bántja a szemet mint a kissé hidegebb. Tévesen ezért félnek páran a kalibrálástól mert azt hiszik sárgás lesz a kép, de pont ezért kell kalibrálni és akkor eltűnik mindennemű elszíneződés.
-
atom18
senior tag
Sziasztok!
Ki mit mond:
LG OLED65C21LA 619 900 Ft sima 3év garival Euronicsból vagy
LG OLED77C11LB 979.990 Ft sima 3év garival Emagból. -
blakey
titán
válasz
Zsömica
üzenetére
Attól, hogy "Filmmaker" mód, még korrigálható a fehéregyensúly. Folyamatosan abba a hibába estek, hogy azt hiszitek, hogy egy képmód nem kalibrálható, vagy úgy kell elfogadni ahogy van, frászt, a fehéregyensúlyt be kell állítani és máris jó lesz. Nem lesz sárga, illetve a fehér az a szín aminek van sárgás, kékes, pirosas, zöldes, szürkés, stb. árnyalat amit könnyen észre lehet venni. Ha sárgás, akkor korrigálni kell.
-
Vhiktor
Topikgazda
-
krx21
nagyúr
Más,
Tudom volt már linkelve, de hol lehet letölteni a legújabb LG, SAMSUNG, SONY oled demókat, a legjobb minőségben?
-
krx21
nagyúr
válasz
Yodamest
üzenetére
Köszönöm az infót...
Na, ezért nem mertem az S95B-t választani, mert sztem nekem is ez lett volna a véleményem...
Ettől féltem, hogy mint kerek egész, még nincs ott mint az LG. Viszont a QD-OLED panelban, van potenciál, sokat fejlődhet, finomodhat. 2-3 év és simán el tudom képzelni, hogy már bevállalnám... -
Yodamest
veterán
Igen, azt én sem vitattam egy percig sem, hogy egy 9/10-es tv, viszont ezen belül is az LG-k azért más szint, sokkal stabilabb kiforrottab koncepció. Én azért "nem vehettem" filmezős tv-nek C2-t mert a monitorom már az és a 2 távirányítót nem lehetett volna megoldani, hogy ne akadjanak össze, márpedig nálunk folyamat szoott menni a két tv. Ennyi volt az oka, egyébként két C2-t terveztem volna a szobába alapesetben. Aztán végül így kuponnal jó vétel volt a samu is, ha már az LG-k ugye kiestek, nagyon más nem volt, egy philipsnél azért mégiscsak jobb vagy tcl minilednél.

-
Yodamest
veterán
válasz
Yodamest
üzenetére
Még az előzőhöz:
Vákumban persze jó tv az S95B-is, és megérdemli a 9/10-es pontozást, de szerintem nem ellenfele, nem hogy a G2-nek, a C2-nek sem, ha a teljes "képet" nézem és nem hagyom magam szimplán a +fényerős marketinggel lekenyerezni. Sokan az alapára miatt, ami horribilis és elég nevetséges, hogy 700K felett van, azt hiszik ez a G2 ellenfele tud lenni, de nem, nagyon más liga minden téren. A valós ára valahol ott van amennyiért én vettem, a C2 és a B2 között, talán a B2-nek lehet az ellenfele mindent egybevetve. (ami szintén egy 9/10-es tv btw) -
Yodamest
veterán
válasz
a.sebi
üzenetére
C2 vs S95B vélemény:
Nálam egy szobában van mindkettő, a C2 monitorként, nemrég BF akcióban pedig filmezésre jött az S95. Már van annyi tapasztalatom, hogy megosztanék pár gondolatot, mert ez egy elég általános kérdés szerte a neten, sőt sokszor a "G2 or S95B?" merül fel.Alapvetően szerintem nincs létjogosultsága a C2, G2-vel egy lapon említeni, NEM KÉRDÉS, hogy az LG oledek jobbak, egész egyszerűen tényleg mindenben, a fényerőt kivéve. Viszont már a sokadik firmware update után, igazából az sem annyival több a samsungnál, szinte már elenyésző, szóval ez a selling point már nem annyira az, mint eleinte a review-ek kapcsán annak tűnt.
Az LG annyival minőségibb mindenben:
1. jobb a webOS mint a tizen, több app is elérhető rá, szélesebb körben támogatott,
2. rugalmasabb a rendszer, gyorsabb, nem akad be, a samu hajlamos 2-3mp-re néha befagyni
3. összeszerelés és anyagminőség, soookkal jobb az LG-nél, a samsung olyan e-téren mintha egy szimpla középkategóriás készülék lenne
4. a távirányító ég és föld szintén, nem csak funkcionalitásában, maga a fogása, anyagminőség, egyből érzed, hogy kb 3X drágább kategória (kéne legyen)
5. a panel mindig tintafekete, még tűző napnál is, a samunál meg veszít a fekete színből attól függően mennyi fény van a szobában, nagyon rossz elhelyezés esetén akár lcd kategóriába le tud csúszni (nyilván nem életszerű, csak a példa kedvéért)
6. soookal jobb szervizháttér
7. alapvetően természetesebb megjelenítés, a színek közelebb állnak a referencia értékekhezSamsung oldalán meg hát:
1. magasabb fényerő, ami a frissítésekkel egyre csökken....
2. teltebb színek, amikből ha természetes hatást akarsz elérni úgyis visszaveszel majd LG oled szintre... szóval ugyanott vagy.Illetve a neten is, ha szóba kerül egy C2 vagy G2 CSAK jót olvasol róla, senki nem lesz elégedetlen vele stb. viszont az S95B-nél nagyon sok az elégedetlenkedő, nagyon sok a negatív visszajelzés.
Végezetül példaként ez a teszt nagyon jól szemlélteti a különbséget, mindkét tv-re 9/10 pontot adtak az AVforums-nál, viszont nézzétek meg, hogy a C2 negatívumoknál 3 tényező szerepel míg a samsung negatívumoknál meg 7!!!!
AVforums C2 review
AVforums S95B review -
SZKEBE75
senior tag
-
SZKEBE75
senior tag
válasz
torrente777
üzenetére
Nahh az komoly!Köszi,hogy megosztottad a tapasztalataidat.Mindenesetre én nagyon pánikoltam volna.
Akkor örülünk Vincent!
-
Cha-b
senior tag
Sziasztok, a napokban megjön az OLED55C21LA tvm, ti milyen tesztképeket használtatok, homogenitás, pixelhiba ellenörzésre?
-
Roland-87
aktív tag
válasz
torrente777
üzenetére
Csak megemlítésképpen írom le hogy pár napja gondoltam kipróbálom ezt a vezeték nélküli képernyő tükrözést, ami működött is szépen, aztán elindítottam a win10 képnézegetőjét és amikor jött egy 4:3-as kép, a két szélén a szürke sávok brutálisan sávosodtak pont ugyanígy mint nálad, akkor kissé beparáztam, utána már észrevettem hogy nem csak szürkénél hanem minden színnél látható bizonyos mértékig, na a végén kiderült hogy ezt a jelenséget csak vezeték nélküli képernyőátvitelnél csinálja, hdmi-vel nem, illetve dlna átvitelnél se, ha véletlen így próbálgattad akkor ez is lehet az oka. Egyébként tesztábrákkal csak alig látható sávosodás a szürkénél, kb. 30 centiről nézve lesz jól látható, más színeknél pedig még onnan se, a homogenitás is egészen jónak tűnik, egyébként egy 2 hetes B23-ról van szó.
-
Malfroy
aktív tag
válasz
torrente777
üzenetére
Mindenképp
-
jbnd-007
tag
Engem zavar a mozifilmes svenkelésnél a szaggatás, meg az elhomályosodó kép. Ha feljebb húzom a mozgásjavítást, eretneknek bélyegeztek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Arc Raiders
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Az más. Azt hittem ez egy olyan biztonsági funkció hogy minden gyártó alkalmazza.

Csak azt valahogy nem akarja összeszámolni.
, elcseszték az összes HD adás képét július óta. Pl. M4 sport szinte nézhetetlen lett.
Magyarországon készült