- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Probléma DVD/CD íróval
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor970
addikt
Sikerült már vásárolni TV-t? Én sem mertem szintén 12 éves használat követően elromlott plazma után lcd-t venni. Igaz, kicsit kijjebb engedtem a nadrágszíjat, mint az általad említett 500e. Legalább 65"-es tévékre MM-ben volt szeptemberben 0%-os 22 havi részlet kedvezmény, ezzel ugrottam bele. Sajnos még a 65" sem valami nagy ugrás az 50" után. Én nagyobbra számítottam. (kb 2,8m a nézési távolság)
Nagyon nem bántuk meg a Philips 65OLED806-os készüléket. -
Yodamest
veterán
válasz
Monyos
üzenetére
Jó hát a gyenge minőségű, alacsony bitrátás videókon, yt-on, nekem is atom be tud kockásodni a fekete a c2-n. A rossz forrással nincs mit kezdeni, ez olyan átok, mint egy jó fejhallgatónál, amikor szinte recsegnek a rossz minőségű felvételek. Mondjuk én game módban használom, lehet ha rendes filmes profilon lenne, filmes beállításokkal jobb lenne a helyzet.
-
Monyos
aktív tag
sziasztok!
A korábbi 4K VA panelos Samsungom egy 55OLED856 Philips-re lett cserélve.
Ami rögtön feltűnt, hogy nem kell 4K HDR/DV forrás ahhoz, hogy kijöjjön a két TV közötti óriási különbség. Már egy egyszerű 720p felvételnél is látszik, a képfeldolgozás beli különbség a Philips javára. A panel elsőre hibátlannak tűnik.
A képbeállítást ez alapján próbálom majd belőni.
Még nem volt időm állítgatni, de eddig két dolog szembetűnő:
1. Samsung Soundbar hangereje optikai kábellel nem állítható a Philips TV-vel. LG TV esetén is gond nélkül ment ez a funkció a Samsung soundbarral. Szerencsére a bekapcsolás automatikus, csak a hangerő állításhoz kell a soundbar távirányítóhoz nyúlni.
2. Mozgó objektumok körül nagyon csúnyán szét tud esni a kép (minél gyengébb a forrás annál jobban látszik). Ezért gondolom valamelyik gyors mozgást segítő/optimalizáló opció lesz a ludas.
3. Egyelőre még csak ismerkedünk az Ambilight funkcióval is, ami elsőre furcsa, hogy teljesen sötét kép esetén is világít minimálisan. Talán ez az Ambilight fényerő csökkentésével megoldható?
-
Yodamest
veterán
válasz
Gontart
üzenetére
Azzal az optikaival már jó lesz, én is optikai HDMI kábelt használok 10m-t a tv-hez és 100%-osan átmegy a jel rajta, ott nincs veszteség. Csak így tudtam kihozni az LCD tv-ből HDMI 2.0-án azt, hogy RGB 8bit, 60Hz, 4K legyen így egyszerre. Egy sima réz kábellel valamiből engednem kellett.
-
alaves
addikt
válasz
duckload
üzenetére
Megnéztem az HBO max app kezelő felületét, nálam is ilyen (C1). Ez 8 bites szín sávozódás. Az xbox valószínűleg 10 bittel (vagy 12 bittel) küldi (és/vagy 'ditherig'-eli) HDMI-n keresztül a jelet, ezért kisebb a 'color banding'. Ha a filmeknél nincs jelentősebb sávozódás, akkor nem kell vele foglalkozni.
-
Gontart
csendes tag
Köszönöm a segítségeteket! Azért ha lesz előrelépés az új kábellel (akkor is ha nem) akkor megírom!
-
Gontart
csendes tag
Hülye vagyok, hiszen monitoron teszteltem, akkor lehet a kábel minőségével lesz a gond.
-
Gontart
csendes tag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Miaaa?! Oké, tegyük fel, hogy az apróbetűs résszel átverték az embert, mert ugye a csomagoláson 8K HDTV Cable van feltüntetve, de elméletileg 18GBit/s értékkel kellett volna mennie 4K/60Hz-en, ha nem a kábel vagy a tv hibás.
Ami számomra érdekes, hogy ha pc-vel vezeték nélkül kívánok rá csatlakozni wifin keresztül (WEBoS), akkor ugyanazt csinálja mintha átállítanám 1080p-re a kábel összekötettésésnél (csak az asztalt látom tálcával, meg a tálcán lévő éppen megnyitott alklmazást).---> Oke, a WEBoS prbolémát megoldottam a win+p betű egyidejű lenyomásával és kijelöltem a kiterjesztést a másik képrenyőre. Megnézem, hogy Zidoo-val lejátsza-e a 4K-s filmeket, az elvileg tesznek megfelelne?Ezt a kábelt megprobálom visszaküldeni, esetleg itthon lehet kapni megbízható 10 méteres 2.1-es kábelt? A 10 méteren van a hangsúly, mert azt nem igazán találok a hazai oldalakon, csak az esetleges könnyebb visszavétel miatt, ha az újjal is befürdenék.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Eugene Roe
üzenetére
-
Gontart
csendes tag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Alaves által leírt beállításokat ellenőríztem, melyek megfeleltek a leírtaknak.
A kábel linkje:
https://www.ebay.com/itm/265887042418?var=565714961377Kicsit megtévesztett, a német logó, miután kézhez kaptam, láttam hogy a termék maga kínai.
Aiito néven, nem találtam róla semmit, szóval valószínűleg nem hitelesített a kábel.
-
duckload
aktív tag
Sziasztok!
Van egy problémám.
Adott egy Lg Oled c1 48" tv.
Megfigyeltem hogy sok játékban illetve alkalmazásban tapasztalható ez a pixelesedés! [kép]
De ez csak a tv appban tapasztalható!
Xbox series s appban ilyen! [kép]
Minden beállítás ugyan az! Ugye gradáció változtathat ezen de mindkettő képen ugyan az a beállítás!Van valakinek ötlete mi miatt van ez?
-
blakey
titán
válasz
Mathiask
üzenetére
Szerintem egyik márka sem ajánlott, de nem így kell megközelíteni.
Ha tesztelek valamit, akkor "érzékeny vagyok a légyfingra" is, ha szórakozok, akkor annak megfelelően beállítva nincs probléma, ilyenkor ki kell kapcsolni a "minden hibát látok" jelenséget. Ha a szórakozás alatt olyan mértékű poszterizációt látnék, akkor már rég leírtam volna és valószínűleg egy másik TV-m lenne. Szóval a nem ajánlott és ajánlott, ennyire sz@r vagy annyira qrva jó kijelentésekkel óvatosnak kell lenni. -
alaves
addikt
válasz
Mathiask
üzenetére
+1 Valóban, [link] ezen több helyen látszik villogás a 754-en, C1-en nem. Egyébként nem feltétlenül érvényes minden Philips OLED-re, beállítástól és kalibrálástól is függhet, továbbá a 7- 8- 9-es szériák között is valószínűsítem a különbséget.
Azért az 1-2 Mbps bitrátájú HDR.DV netflixes 'rilíz'-eket "a C1 sem hagyja szó nélkül". -
Mathiask
senior tag
válasz
blakey
üzenetére
"Elég sok Philips tulaj van itt a topikban is, nincs ilyen általános hiba."
Szerintem ez egy általános philips probléma. Vincent is említi a videójában. Vhiktor is írta, hogy több philipsnél látott ilyesmit. Itt is többen tapasztaltunk mindenféle near black anomáliát. [link] és innen lefele.
Csak különbözőek az anyagok, amikkel használjuk, meg valaki nem érzékeny rá. De valós probléma. Szerintem ilyen szempontból a philips nem ajánlott. -
salapp
addikt
Aktuális OLED helyzet nálunk.
55A8(H): fantasztikus, elsősorban Telekom iptv célra, március óta teljesen homogén a panel, a tükröződés ezen a legerősebb kikapcsolt állapotban. Agyontömörített adás esetén sötét jelenetekben engem zavaró near -black overshoot (de szerencsére nem én nézek tévét)
65A80J: fantasztikus, június óta teljesen homogén panel, csak XBOX One X, blu-ray, Dune forrásokból filmek és sorozatok, alig tükröződik, kikapcsolt állapotban kékes -szürkés a panel
55A80J: fantasztikus, csak filmek és néha YT célra, frissen üzemben, kikapcsolt állapotban sincs "tükör élmény", ekkor közel fekete panel (más a bevonat, mint a 65-ösön, mint megtudtam. Erre már kicsit durva volt a +2 év garancia kiterjesztés, de megkötöttem (36.900,-)Hangja mindegyiknek kiváló az acoustic surface audio megoldásnak köszönhetően (lapos tévé élmények alapján eddigi legjobb hang)
Én csak ajánlani tudom ezeket a típusokat.
-
Gontart
csendes tag
válasz
alaves
üzenetére
Köszönöm, a beállításokat leellenőrzöm. Az asztali gép rácsatlakoztatása 1-2 méterről már problémásabb. Ha mindenen végigmentem, akkor szerzek egy laptopot valahonnan és azzal letesztelem. Sajnos rövidebb kábelt nem találtam a neten, ami 2.1 es lenne, vagyis elég lett volna egy min 8 méteres is a két eszköz összeköttetésére. Olvastam, hogy 10 méteres kábelig elvileg jó vagyok a tv-hez, de ha a valóban az ebayes kábel a hibás, akkor tökön szúrom magam.
Szerk. Ja most jutott eszembe, honnan szerzek 4k/60Hz outpotos laptopot (szerintem sehonnan) -
-
kolosszus87
senior tag
válasz
Lackooo84
üzenetére
Már aki kikapcsolja, Digital Trendses csávó is pont erről beszél, hogy az emberek jelentős része teljesen koki tévékhez...megveszik, hazaviszik és használják abban a gyári beállításban ahol első bekapcsolásnál képet ad (ami legtöbbször a szörnyű, helytelen élénk képmód), eszükbe sem jut, hogy beállítsák a tv képét megfelelően. Most el lehet képzelni, hogy ha egy ilyen fullra lesötétített EU komfort ECO képmódban indulnak majd a tévék akkor az emberek egy jó része azt fogja hinni, hogy rossz a készülék és küldözgetik vissza csomóan.
-
alaves
addikt
válasz
Gontart
üzenetére
Ilyen hibajelenség 10 m-es HDMI kábelnél előfordul. Ellenőrizd 1-2m-es min. HDMI 2.0 kábellel.
(Egyébként: PC: nvidia vezérlőpult: 3840x2160(natív) / 8 v. 10 bpc / RGB / Teljes; TV: HDMI- deep color v. 4k, 'PC' címke (ill. ikonmód), 'Játékoptimalizáló' képmód, warm2 ill. 50, élesség:0, pixeleltolás: be, logó fényesség: magas) -
Celtis
veterán
Az egész eleve egy rémhír. Nem a 77-es tv-kről szól, hanem általában a tv-kre vonatkozó ma is meglévő szabályozás szigorításáról.
Az EEI, azaz az energiahatékonysági index a készülék fogyasztását határozza meg százalékos értékben egy referenciaértékhez viszonyítva, amelynek kiszámításához számításba veszik a televízió képátlóját, a tunerek számát valamint azt is, hogy fel van-e szerelve belső adattárolóval. Az uniós határértékek a televíziók alapbeállításaira vonatkoznak, vagyis arra, ahogy a készüléket a vásárlónak kiszállítják, bizonyos képbeállítási módoknál viszont a tévék fogyasztása átlépheti ezeket az értékeket.
forrás: [link]Persze kényelmesebb ön-tüdőnszúrásról delirálni.
-
Matt89
junior tag
Csak még egy rövid info az energia szabályozáshoz. Utánanéztem a pontos számnak az A80k estében:
- 77-es-nél MM honlap szerint: HDR 142 kWh
- Márc 1-től elvileg a limit 77-re: 148 (itt is itt van fél percnél kb)
akkor részemről megnyugodtam...
ugyanúgy mm holnapon szintén 77 LG G2: HDR 306 kWh
magyarul: az LG G2 több mint 2x-ese a tervezett limitnek...... hát kíváncsi leszek mi lesz ebből -
powerup2
addikt
77" már rég nem prémium sőt én szívesen váltanék 85" vagy 98 " csak hát azoknak még prémium ára van sajnos. Hát az arcam nem fog változtatni az tuti. Max nem az eu-ba fog gyártani de akkor kb semmi házimozi erősítő se lenne a piacon a fogyasztás miatt. De mint fentebb írtam heti 2-3 film megnézése nem olyan sok energia. Többet fogyaszt a hűtő meg a mosógép meg a főzőlap.
-
Gontart
csendes tag
Bocsánat az off témáért, megnéztem a kártyámat és támogatja a 4K/60Hz-et (MSI GeForce RTX 2060 SUPER™ GAMING X), levittem az értéket 1080p/60 ra, ott már mutatta ismét a számítógépem asztalát, ikonok nélkül. Ha felváltottam a jelet 4k/60Hz-re,a jel azonnal megszűnt a tv-n. Monitoron kiprobáltam a hdmi kábelt, teljesen jól működött. Sajnos ennyire volt időm, holnap elinditok egy filmet a gépen, hogy változik e tv-n adott adás.
Ha jól láttam a videókon, akkor a Windows "kijelző", menüjében van egy csatlakozás vezeték nélküli eszközhöz opció, amire ha rámegyek jobb oldalon kiteszi az LG WEBIoS - t és a kábeles csatlakozást, és ott elvileg a kábeles csatlakozást meg lehetne erősíteni, de nem csinál semmit. -
kolosszus87
senior tag
válasz
OPiiPO
üzenetére
Pont az egyre jobban valóságtól elrugaszkodott EU-s szabályozások miatt jön ki egyre több túlbonyolított szemét, tudnék erről mesélni a gépgyártásban alkalmazott egyre betegebb károsanyagkibocsátájtási normák egyre kivitelezhetetlenebb betartására tett erőfeszítésekről. Ezeknek a levét a vásárlók, végfelhasználók fizetik meg akiknek egyre többe kerül ezen túlbonyolított gépek megvásárlása, fenntartása, szervizelése, üzemeltetése. A nagy teljesítményhez energia kell, az sosem fog tartósan, üzembiztosan menni ha kis energiával akarok nagy teljesítményt kivenni. Eleve nem értem mit jóemberkedik az EU, már a jelenlegi károsanyagkibocsátási, energiaszigorítási, környezetvédelmi szabályai is messze kiemelkednek a világ többi részén alkalmazottól, ahol tesznek ezekre magasról, de az EU-nak ez sem elég még tovább a lehetetlen felé...

-
Yodamest
veterán
válasz
OPiiPO
üzenetére
Igen kell egy kis ösztökélés azt annyi. Mondjuk most ha nem céges felhasználásról, intézményekben lévő big displayekről beszélünk, ezt a fényerő mániát sem értem az emberek körében, hogy ez ilyen vásárlást eldöntő fontos kérdés legyen. Az ellen ne várjunk orvosságot, hogy valaki a telibe napos ablakkal szemben akar dark fantasyt nézni a tv-n... ez szimplán nem jó felhasználási mód, nem a tv hibája. A tesztekben is ez egy állandó negatív pont az oledeknél. Azt érzem hatalmas a nyomás a gyártók felé ezen a téren, hogy még több fényerőt, még fényesebbet, de a gyakorlatban nem értem ez miért jó felhasználói szinten.
Én a telefont sem használom max fényerőn, iszonyat bántó úgy, de ugyanez a tv is (kb hasonló a fényerő), egyszerűen hunyorítanom kell, hogy belenézzek, ez miért jó?
-
válasz
bnorci71
üzenetére
Mondjuk volt már itt politika meg minden de közben nekem környezetvédelmi technikusként van véleményem...
amcsiban frekventált helyeken jó,ha óránként jár helyijárat nem 5 percenként mint Pesten és a csórók közlekedési eszközének titulálják. inkább beül a háziasszony a 2-3db 5000cm3 körüli kocsijában és elugrik rendel egy pár kilós marha steaket , mi meg itt napi szinten 300W áramról hozunk törvényt, nehogy már 77" tv-t nézzen az európai. -
Yodamest
veterán
"Bár az ikonokat kint szoktam tartani, de majd megszokom."
Ezt jó hogy felhoztad, mert ezt a részét én nem igazán értem. Én is mindenhol olvastam ezt az ikon elrejtést, de lényegében ki ennek a célközönsége? Elmondom mire gondolok: az asztalt ki nézegeti hosszú perceken vagy órákon át? Eleve ha eltelik pár perc bekapcsol a képernyőkímélő, ha meg aktív vagyok a gépnél, akkor amúgy is egy fullscreen szoftver fut, vagy film vagy játék, az asztal csak akkor van szem előtt ha épp taskot váltok. Ki az aki csak így ül a gép előtt és az ikonokat bámulja az asztalon?
-
Yodamest
veterán
Riogatják az embereket ezzel az ABL vagy ASBL-el, de ha eleve dark módban használod a weboldalakat, windowst, programokat akkor gyakorlatilag egyáltalán nem zavaró, mivel nem is jelentkezik a dolog. Ilyen oldalakon mint itt a PH is, látni kis sötétítést, de az is csak akkor szembetűnő igazán, ha amúgy csutkára felvett fényerővel használod a tv-t. Az én esetemben, mivel nálam eleve le van véve az oled fényerő, így ahhoz képest már alig sötétít a tv, így alig észlelhető ez a funkció.
-
powerup2
addikt
válasz
Yodamest
üzenetére
Igen ez mindenképpen fontos csak sok esetben nem lehet megoldani egy terméknél hogy energia takarékos legyen. Ha kell a fényerő a fogyasztás nőni fog. Vagy a másik pl házi mozi erősitő ami pl AB osztályt képvisel és van egy 1.5 KW trafó benne.... ha hajtod nem fog keveset fogyasztani. Csak ugye jó esetben heti 2-3 filmet nézek meg igy meg nagyon kevés az a fogyasztás. Nálunk ami sokat fogyaszt az a hűtő meg a mosógép hiába energia takarékos nah meg a főzőlap ami eszi az áramot ...
-
válasz
Yodamest
üzenetére
Köszi az infót!
Egyedül az ABL-t fogom kikapcsolni aztán jöhet a kalibráció és szerintem tökéletes lesz az elkövetkező időben!
A tálca elrejtés és a sötét mód az alap nálam, nem beégés miatt, hanem egyszerűen így tetszik / szeretem.

Bár az ikonokat kint szoktam tartani, de majd megszokom.
-
Yodamest
veterán
-
Yodamest
veterán
"Használt itt valaki LG C2 42"-t monitorként?"
Nekem még friss az élmény, múlt hét péntek óta van meg a kicsike, brutál jó!
Be kell állítgatni, a mindenki által mantrázott alap dolgokat a menüben, de utána iszonyat szép az egész. Lényegében csak a kávét nem főzi meg, amit el lehet várni egy jó monitortól az itt mind megvan. Beégést nem kell túlmisztifikálni, ahogy gyugyo79 is írta, ahol lehet sötét téma, tálca elrejt, nálam képernyőkímélő 2 percre beállítva, védelmek minden alapon, azaz bekapcsolva hagyva. Így nem szabadna, hogy gond legyen, bár van 5 év beégés garanciám is, szóval nem bíztam a véletlenre semmit.Egy gond van már csak, a filmezős nagy TV még IPS LED.

-
Matt89
junior tag
-
Matt89
junior tag
Basszus.... ezt láttátok vagy hallottatok róla?
link
Nálam már jó pár hónapja tervben van a 77-es vagy 65-ös oled, de az új ingatlan átadása csúszik és nem merem úgy megvenni még, hogy majd valami teherautóval átfurikázzuk.
Nem tudom mennyire kell tartani ettől a szabályozástól tavasszal, de azért érdekes lesz
(Egyébként Sony A80K az eredeti kiszemeltem 77-esben jelenleg) -
Gontart
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni!
Rendelkezem egy LG OLED65CX3LA televízióval, melyet társítani szeretnék egy 10 méteres 2.1-es HDMI kábelen keresztül egy RTX 2060-as vezérlőkártyára win 10 rendszer alatt.
A problémám a következő, amikor a összecsatlakoztatom a két eszközt az operációs rendszerem fel is ismeri az a tv-t, beállításokat is tudok rajta eszközölni az Nvidia szoftverrel, de a tv-m mégsem fogja a jelét. Ha átteszem a HDMI arc ajzatba, akkor ott már mutatja nekem az operációs rendszer hátterét, és a start menüt, de semmi egyebet és akkor is csak a távirányítóra reagál. Megnéztem több percnyi videóanyagot és oldalnyi leírást, de nem tudom a probléma forrását. Esetleg tudnátok segíteni? Előre is köszönöm az észrevételeket és a segítséget! -
Lacielvtárs
nagyúr
én anno így voltam ezzel mint te, és ha hiszed ha nem fel sem tűnik nekem a mozgásbeli különbség.
igaz ez személyes válogatja, ki látja a különbséget.
én a 30-60-120 között látom/érzem a különbséget, de a 120-144-165-240 között nem igazán éreztem különbséget, pedig volt minden ilyen fajta monitorom.
viszont az OLED képi színvilága azonnal feledteti minden aggodalmad.
legalább is én így tapasztaltam
annyira élethű minden rajta hogy az első néhány órában amikor az Aliens Fireteam játékkal játszottam és fröccsent a zöld sav, néha elrántottam a fejem, annyira térhatást tud kihozni a tökéletes fekete
-
gyugyo79
addikt
Én és 42" mivel nagyobb csak nem férne rendesen, ezért is örültem amikor bejelentették, hogy lesz.
Engem kicsit zavaró tulajdonsága 1 van és az a képen is látszik. De csak ha nincs a redőny teljesen leengedve akkor
Amúgy mindennel tökéletesen elégedett vagyok. A beégés részt én nem parázom túl. Bekapcsoltam mindent a TV-be amit lehetett, vigyázzon ő magára. Windos -ba meg sötét téma amibe csak lehet + tálca elrejtve és ennyi. -
Lacielvtárs
nagyúr
én nem foglalkozom a beégéssel, annyi beépített védelem van benne hogy rám már nincs is szükség
igazából annyit teszek hogy sűrűbben futtatom le a pixel frissítőt és ennyi.
amúgy használom mint egy monitort.
a tv már ezekre magában odafigyel és inaktív állapotban vissza veszi a fényerőt.
eddig nem tapasztaltam semmi problémát, kopp-kopp
-
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Beégés "ellen" mivel védekezel?
Jó cuccok!
-
Sziasztok!
Használt itt valaki LG C2 42"-t monitorként? Vagy alapból ilyen modell van valakinek? Ha igen tudna írni pár szót róla?
-
Zafi
tag
Köszönöm mindenkinek a választ, be áldoztam a 65" lesz 55 de így is nagyobb mint volt /46"/! Sajnos akkora ugrások vannak hogy az már nem megy! A kiszemelt LG OLED55C11LB remélem jó választás lesz!?
-
Yodamest
veterán
válasz
Vhiktor
üzenetére
Nem konzollal használom, hanem pc-n, valószínű emiatt más beállítások lesznek jók nekem.
De amúgy kisilabizáltam, a kontraszt 100 maradt, mert mégiscsak a hdr-nek legyen hová nyújtózkodni, az oled fényerő meg 75. Viszont win11-en a sdr fényerőt lejjebb vettem 40-ről egészen 20-ig. A DTM az Hgigen van, úgy vettem észre az a legtermészetesebb. Így most pazar az egész.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zuzozuzo
tag
Jobban belegondolva inkább csak HDMI-vel összekötött laptopnál látom ezt a fura fehéret, szóval lehet nem a tv-vel van a baj.
-
zuzozuzo
tag
Sziasztok. Van egy Philips 806-om, mostmar jo fel eve. Most eddig vagy nem vettem eszre vagy kezd valami baja lenni, de a feher szin mintha valtozott volna. Ilyen sargas, krem szinu lett, akkor is amikor full feheret kellene mutatnia. Neha van hogy laptoppal osszedugva nezunk rajta filmeket es leginkabb akkor latszodik, de azert a sajat android rendszeren futtatott alkalmazasoknal is latszodik. Viszont ezek csak akkor eszrevehetoek amikor a kepernyonek legalabb a 80%-an feher szin van. Ne varjam tole a full feher szint, ez eddig is ilyen volt csak nem tunt fel? Vagy eaetleg valami baja lehet? Koszi a segitseget.
-
anrab
addikt
OLED-et szeretnél, azért jöttél ide. Nyugodtan megveheted. Nem kell félnie tőle.
Én egy philips 65/805-öt nyúzok kb. reggel 8-25 óráig. Tv egész nap. Ritkán napközben streeming (film), sok youtube. Este egy film (deisny-hbo-letöltött) vagy pár sorozat rész.
A kép minősége pazar. A kép homogén, 2 év után sincs semmi beégés.
Egyetértek b.-vel. -
én kivétel vagyok, de én háttérnek, streamre stb használom, tökéletesen megfelel. Világos nappali, persze ehhez illő beállításokkal. Ha ritkán is nézel filmet de akkor nem mindegy milyen képminőséggel teszed és egy Pana Plazma után szerintem ne válts másra mint OLED-re,bár a fenti Miniledben nincs tapasztalatom, tetszetős darabnak néz ki jó áron.
-
Zafi
tag
válasz
kolosszus87
üzenetére
Köszi a segítséget x90j jól hangzik
-
-
Zafi
tag
Miniled árképzése nem igazán felel meg, ezért is vagyok tanácstalan!
-
Zafi
tag
Sziasztok, sajnos tönkre ment a pana plazmám /12 éves/! Szeretnék 65" tévét mindenre, filmezés ritkán, játék még kérdés, sokat megy háttér zajként is, sima tévézés ill. streamre, a helyiség világos!!
Tudtok ajánlani valamit nagyon max 500k-ig? -
krx21
nagyúr
Szerviz menü, szerviz távirányító nélkül. (Legalábbis LG C2-G2 működik.)
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kedvenc zene a mai napra
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- VGA kibeszélő offtopik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Metal topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A képbeállítást
Szerk. Ja most jutott eszembe, honnan szerzek 4k/60Hz outpotos laptopot (szerintem sehonnan)