Hirdetés
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mathiask
senior tag
A Philips 806 témához:
Nekem 856 van, ami elméletileg csak a talpban különbözik.
Nekem az tűnt fel, hogy a fekete közeli részek "kifényesednek", "darabos lesz az átmenetük", "zajosodnak". Nem tudom jól megfogalmazni. Azt hiszem ez a luminance/chrominance overshoot. Vincent beszél is róla, hogy a Philips az átlagnál jobban érintett ebben. [link]
Ezt a tesztet láttam korábban, de nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. Illetve nincs összehasonlítási alapom más tévénél ez hogy néz ki. Minél nagyobb a tömörítés annál gyakrabban látszik. Pl egy 20giga körüli 4k anyagnál is. (pl Top Gun Maverick 1:24:40-nél a nő haján és az égbolton is) Egy 60 gigás 4k remuxnál nagyon ritkán, de azért néha látni.
kb erről van szó: [link] (a végén a lány arcán látszik)
Vhiktor kalibrálta a TV-t, de ez maradt utána is, utána olvasva ezen nem nagyon lehet segíteni. Illetve a feketék vágásával biztos változna csak akkor meg az lenne a probléma.
Szóval aki érzékeny erre, nézze meg a tv-t előtte, hogy zavarja-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED65C41LA OLED 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor