Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gontart
csendes tag
Bocsánat az off témáért, megnéztem a kártyámat és támogatja a 4K/60Hz-et (MSI GeForce RTX 2060 SUPER™ GAMING X), levittem az értéket 1080p/60 ra, ott már mutatta ismét a számítógépem asztalát, ikonok nélkül. Ha felváltottam a jelet 4k/60Hz-re,a jel azonnal megszűnt a tv-n. Monitoron kiprobáltam a hdmi kábelt, teljesen jól működött. Sajnos ennyire volt időm, holnap elinditok egy filmet a gépen, hogy változik e tv-n adott adás.
Ha jól láttam a videókon, akkor a Windows "kijelző", menüjében van egy csatlakozás vezeték nélküli eszközhöz opció, amire ha rámegyek jobb oldalon kiteszi az LG WEBIoS - t és a kábeles csatlakozást, és ott elvileg a kábeles csatlakozást meg lehetne erősíteni, de nem csinál semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 zsanér törött LAPTOP 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Vhiktor