Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gontart
csendes tag
válasz
alaves
üzenetére
Köszönöm, a beállításokat leellenőrzöm. Az asztali gép rácsatlakoztatása 1-2 méterről már problémásabb. Ha mindenen végigmentem, akkor szerzek egy laptopot valahonnan és azzal letesztelem. Sajnos rövidebb kábelt nem találtam a neten, ami 2.1 es lenne, vagyis elég lett volna egy min 8 méteres is a két eszköz összeköttetésére. Olvastam, hogy 10 méteres kábelig elvileg jó vagyok a tv-hez, de ha a valóban az ebayes kábel a hibás, akkor tökön szúrom magam.
Szerk. Ja most jutott eszembe, honnan szerzek 4k/60Hz outpotos laptopot (szerintem sehonnan)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerk. Ja most jutott eszembe, honnan szerzek 4k/60Hz outpotos laptopot (szerintem sehonnan)
Vhiktor