Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mathiask
senior tag
válasz
bnorci71
üzenetére
"Mert én tömörítési hibának gondolnám."
Úgy tűnik elsőre, de más tv-ken ugyanez jobban néz ki. Illetve azért is tűnik annak, mert minél jobb a bitrate, annál kevésbé jön elő.
A legtöbb gyártó eddig is próbált valamit tenni. De ezek is kompromisszumos megoldások. (pl korábban buktatják be a feketét, stb)
Egyébként Vincent azt mondja a Philips 937 az első, ahol a Philips is próbál valamit tenni az ügy érdekében. ennek következtében kicsit zajosabbak lesznek a sötét részek ,cserébe nem olyan látványos a probléma. -
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
bnorci71
üzenetére
Nem feltétlenül csak a fejeknél, hanem bárhol.
Úgy képzeld mintha tömörítési hiba lenne pl egy régi avi filmnél. Zajos, kockás, stb.Nem igazán kell ezt nagyítóval keresni, mert ha probléma van akkor konkrétan kiveri a szemed.
Illetve egy videó, ezúttal egy LG-ről:
[link]Érdekesség, hogy régebben sokkal könnyebb volt erről képeket, videot találni.
-
válasz
bnorci71
üzenetére
Szerintem HBO-n tesztelte Vincent.
Nem jön elő sehogy, letöltöttem két releaset is.Vhiktor: Leírta 4 Philips tulaj, hogy nincs ilyen gond. Nem tudom hogy rögzíteni, mert ha sötétben veszem fel a kamera a telefonon nem normális, nappali fényviszonyoknak megfelelően vesz fel.
Az is éppen elég gond amikor a panel tininges vagy bandinges, láttunk ilyet eleget más preferált márkáknál arról is van kép elég itt. Szóval ezt jó lenne elengedni , jó tv jó árértékkel ha valaki DTS és Dolby Vision vagy bármilyen támogatás keres egy OLED ben nyugodtan ajánlható márka .
Ha mindenáron azt akarod bebizonyítani hogy ez elő tudod hozni a saját videóanyagoddal miközben nálunk nem jön elő hétköznapi használat mellett akkor nincs miről beszélni , rossz irányba viszed a dolgokat a márkával kapcsolatban.
Nincs olyan hogy nem mind ilyen, ez szerintem lehetetlen . Ez nem panel lottó. hogy az egyikben jól működik ennek a kezelése a másiknál meg nem. Ugyan azzal szoftverrel és ugyan azzal a hardverrel vannak készítve ezek a Tv-k. -
farkas-j
őstag
válasz
bnorci71
üzenetére
Különösen nagy költséget a dupla tuner ára nem generálna. 1-2 ezer Ft plusz költséget jelentene maga a hardver, a többi (PIP, mozaik, felvétel + más csatorna nézése) meg egyszerűen csak szoftver kérdése lenne. Én sem értem, hogy ezek a funkciók miért koptak ki a gyártók kínálatából?
Csak összehasonlításképpen pl egy TV box ára dupla tunerrel nem sokkal drágább mint egy szimpla tuneresé. -
Skylukos
tag
válasz
bnorci71
üzenetére
Igy nehéz lesz segítened nekem, ha nem ilyen készüléked van és nem is érted ezt a funkciót, mire jó. Ezzel a funkcióval bluetoothon összekapcsolódva a tévéd hangja mellé létrehozhatsz front vagy háttér sugárzókat, akár többet is. Akár a tv távirányító mikrofonját használva az igy keletkező hang rendszer egymáshoz viszonyított hang késés behangolásához.
-
Skylukos
tag
válasz
bnorci71
üzenetére
Bnorci71 és blakey, ezt az Lg szakembereinek is elkéne mondanotok, hogy miért hoztak akkor ennek a dolognak létre egy komoly lehetőséget, hang késleltetés manuális állítható, és a távirányító mikrofonon keresztüli autómata lehetőséggel, ha ez lehetetlen dolog! Amugy néha tökéletesen működik.
-
Lujo123
junior tag
válasz
bnorci71
üzenetére
Vannak gyártók, amik nem a prémium kategóriában (pl Sony, Pana) nyomják és mégiscsak sikerül valamennyire megugrani ezt a feladatot. Egy pár ezer EUR-os tv-nél azért elvárható lenne szerintem. Nem azt mondom, hogy tökéletesnek kellene lenni, de azért ne legyen olyan nagy különbség, hogy kalibráltatni kelljen pár sasszemű expertet leszámítva.

-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
bnorci71
üzenetére
Mindig factory resettel indítok, de ha a gyárbán már eredetileg megpimpelték akkor factory reset után is pimpelt lesz, mert az a gyári értékeket állítja vissza.
Azért tegyük hozzá, hogy ez az országunkra nem igaz, de ha külfőldi tesztet nézel, ahol félmilliüs megtekintés vagy akár még több is van, na ott már belefuthat az ember ilyenbe.
És itt jegyezném meg, hogy ezért van az is, hogy külföldi nagy teszt oldalak tesztjeit összehsonlítva sokszor teljesne mást mutat ugynaaz a model gyári kalibrációja.
Úgy lenne értelme, ha legalább 10 különböző gyártásból kellene venni ugyanazt a modellt boltból, na abból már lehetne következtetni.
-
törölt tag
válasz
bnorci71
üzenetére
Nem az a lényeges, hogy hányan, hanem hogy mindenkinek egyértelmű legyen, milyen beállítások alapján történik az összehasonlítás. A kalibrációt azért kérdeztem, mert akkor biztos nem a beállításokból fakadnak a különbségek, ill. úgy nyújtja a tudása legjavát az adott tévé.
"Szerintem az ,hogy egy tévé mennyire színhelyes a gyári beállításokkal sokkal fontosabb infó lenne egy tesztben mint, hogy 3-4óra kalibrálás után mit tud."
Hajlok rá, hogy ezzel egyetértsek.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
bnorci71
üzenetére
Csak azért említette a kalibrációt, mert ha nincsenek kalibrálva a tv-k, akkor semmit nem jelent szakmailag, hogy melyik tetszik jobban, mert simán lehet, hogy az amelyik nincs kalibrálva, de közben köze nincs a szabványos képhez.
Ezért 2 tv tudását csakis kalibrált állapotban van értelme összevetni, különben nem releváns, semmitmondó az egész összehasonlítás.
-
válasz
bnorci71
üzenetére
Nekem kalibrálva van.
Azonos Bluray anyagon is látszik a különbség a sima statikus HDR és a DV anyag között a Dv javára,de ezt már leírtam régebben.
HDR 10+ anyagot még nem tudtam tesztelni DV vel,de ott nem igazán lehetne különbség, mindegyik dinamikus metaadaton alapul. -
Sliderxy
senior tag
válasz
bnorci71
üzenetére
Még új a TV-m ahhoz, hogy kalibráltassam és valószínű szernecsém is van mert a 65-ös LG-m full homogén. Viszont nem zárkózom el a kalibrálástól, mert sokszor látom, hogy a gyári beállítások közül nem találok megfelelőt vagy csak közelítőt, ahhoz amit az én szemem el tudna fogadni.
-
thomeef
őstag
válasz
bnorci71
üzenetére
Az alap dolgokon túl vagyok, ezeken is. Két kábellel is próbáltam. Csak a tv van rákövetve. A Windows képernyő beállításokat is át zongoráztam. Ugyh marad a tv mint ludas. Majd holnap belemaszok a témába mert ez így gáz. Az előző sima lg led tvvel nem volt soha ilyen probléma :(
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
bnorci71
üzenetére
Természetesen a gyárban kapnak alapértelmezett értékeket a tv-k.
Szerintem az volt alapvateőn a baj, hogy a szerviz menuben visszaállt minden, így a fehéregyensúly beállítás is, legalábbis teljesen más volt mint a többi C1 esetében (persze szokott lenni eltérés a gyári beállított értékekben, de nem ekkora, mint amekkora itt volt. Homlokegyenest más volt minden).
-
starchild
tag
válasz
bnorci71
üzenetére
Most nézve az élő adást, mindkét csatornán (m4, dw), nincs homályosodás.
Lehet bármilyen környezeti tényező, nappal világosabb tv szoba (bár alapból sötétített, főleg tv nézésnél), a nappali meccseket máshogy sikerül továbbítani a szolgáltatónak, illetve hogy elég érzékeny a szemem a fényre, színekre (a 20+ éves monitor bámulás, alias informatika, főként a régi crt monitorok + neon világítás utóhatása). -
boneyard
tag
válasz
bnorci71
üzenetére
Igen, ezt csinálom, este le, reggel fel. Egy mozdulat az egész, de nem vagyok kényszeres, ha elfelejtem, akkor nem kelek ki az ágyból emiatt
Nemcsak a tv van beledugva, hanem erősítő stb. De ugyanezt csinálom pl. a kávégéppel, az is elosztóban van a tejhabosítóval és nem feltétlen a fillérbaszás miatt, csak úgy vagyok vele, h minek legyen bármi is áram alatt, ha 8 vagy több órán keresztül úgyse használom. -
Vhiktor
Topikgazda
válasz
bnorci71
üzenetére
Ha egymás mellé ki van téve x db tv biztos tudnék választani, hogy melyiket érzem a legjobbnak/ melyik tetszik a legjobban. De ez szubjektív lenne szerintem.
Úgy lehetne igazán összehasonlítani, ha mellé van téve egy mastering monitor amiről tudni lehet, hogy az a referencia és ahhoz hasonlítani a többit vakon, úgy hogy nem ismert a márkájuk.
Lényeg, hogy egymás mellett kellene látni a tvket, mert visszaemlékezés semmit nem jelent, arra nyílván emlékszem jól ha valamelyikkel valmi hiba van, de ennyi.
A jövőben lesz olyan, hogy 2 tv-t fogok összehasonlítani egymés mellett, de nyílván minden típust nem tudok.
-
jbnd-007
tag
válasz
bnorci71
üzenetére
Megnéztem Vincent kicsomagolós videóját, azért mire eljut odáig, hogy rá tud nézni a képernyőre (ami gondolom a lényeg lenne), 5 perc telik el, mert fel kell szerelni a lábakat is.
-
jbnd-007
tag
válasz
bnorci71
üzenetére
Persze, én is úgy gondoltam, hogy innentől főleg 4K tartalom, azért is írtam, hogy a Wetek helyett új megoldás kell.
Sajnos a szoba elég világos, lehet, hogy nem Shieldre hanem redőnyre kéne költeni a megtakarított pénzt. Nyilván most télen nem számít, de nyáron gond lesz. Azért is gondoltam, hogy a 806 plusz fényerejére szükség lesz.
-
Pola-Roid
aktív tag
válasz
bnorci71
üzenetére
A hang részében igazad van, az nekem is fájó pont, hogy nagyobb térben jobban tudna a soundbar meg a két hátsó hangfal is érvényesülni. De most hova rakjam a soundbart, ha nem a TV elé? Mögé vagy mi?
Nálunk a nejemmel szoktam filmet vagy sorit nézni (gyerek 1 éves, 3 éves koráig minden képernyőtől és kijelzőtől tiltva lesz, nem kell, hogy olyan hülye legyen, mint az apja), de neki általában az ölemben van a feje. És szerencsére az OLED képe nem nagyon változik akkor, ha nem pont szemből nézed.
-
Pola-Roid
aktív tag
válasz
bnorci71
üzenetére
50" és 1m esetén csak akkor látod a pixeleket, ha full HD a készülék, 4k-hoz ennél közelebb kell ülnöd
Egyébként tényleg olyan, mint a moziban, de nem az első sorban, mert ott mindig megfájdul(t) az ember nyaka, annyira felfelé kellett nézni. Nem is járok évek óta moziba, és szerintem nem is fogok soha többet menni
-
válasz
bnorci71
üzenetére
Mondjuk volt már itt politika meg minden de közben nekem környezetvédelmi technikusként van véleményem...
amcsiban frekventált helyeken jó,ha óránként jár helyijárat nem 5 percenként mint Pesten és a csórók közlekedési eszközének titulálják. inkább beül a háziasszony a 2-3db 5000cm3 körüli kocsijában és elugrik rendel egy pár kilós marha steaket , mi meg itt napi szinten 300W áramról hozunk törvényt, nehogy már 77" tv-t nézzen az európai. -
Yodamest
veterán
-
Yodamest
veterán
válasz
bnorci71
üzenetére
Na ilyen fordításban már jobban értem milyen lehet, jó hogy erre rávilágítottál, valóban visszafelé mindig jobban feltűnnek dolgok, a visszalépés hatása mindig erősebb. Akkor olyasmi lehet, hogy másik példával is éljek, mint 120Hz-ről mondjuk visszamenni 60-ra: önmagában a 60 tök jó, sima, nincs vele baj, de ha közvetlen 120Hz (vagy magasabb) után visszakapcsolsz 60-ra úgy látod, mintha akadozna a kép.
Már érzem, hogy nem úszom meg, bár ilyenkor a legnehezebb váltani, amikor nem egy elöregedett valamiről van szó, nem egy tönkrement dologról, hogy muszáj lenne cserélni, de a kíváncsiságom már túl erős.

-
powerup2
addikt
válasz
bnorci71
üzenetére
Majd mikor lecseréled lépsz fentebb 65-re
Hát nekem is a célom valami nagyobb oled kéne vagy akár qd oled. Bár nagy tervem egy projektoros mozi helység de akkor ahhoz a házhoz kéne épiteni. De akkor meg két mozi helység túl nagy luxus lenne. Csak projektorok terén is amit vennék amire azt mondom oké tudok vele rendesen 3m széles képet vetiteni az 15.000 euró lenne nem olcsó de 3m széles oledem soha nem lesz
. Ráadásul az emlitett projektor is tud rendes feketét vetiteni 
-
powerup2
addikt
válasz
bnorci71
üzenetére
Majd lesz ez olcsóbb is
. Nekem a jelenlegi tv-m az 5. oled . Itthon van még 2 másik oled is az egyik egy b7 oled szerintem van már benne 40 ezer óra és semmi beégés nem tapasztalható rajta. Nem fontos amúgy 77-es méretet venni ha elég a 65 vagy 55 . De egy 2-3 év a 77-es méret is jobban elérhető lesz. -
ricsip
addikt
válasz
bnorci71
üzenetére
fosvágennél most is van még. Csak közben tavaly október óta felment a passzát ára 2 millióval.
Samsung-nak is kb. ilyen gyagya szintre kellene lemennie a kuponosdival. Pipa, hogy kérem a minusz 20%-ot, és kész. Igazából igen, ezt így kellene nekik is, csak h. a vásárló érezze mennyire van hülyének nézve a nagy személyreszabott (lol-broáf) kedvezményekkel. -
Celtis
veterán
válasz
bnorci71
üzenetére
Kodinál meg tudod oldani, hogy a távirányító egyik gombjára (pl. egyik színes gomb) rámappeled a Kodi info gombját. Info: [link]
Valamelyik topikban konkrét mintát is beraktam anno, de most nem találom. Ha nagyon elakadsz, előszedem.
A droidos tv, tudtommal továbbra is csak 60fps-t tud alkalmazások esetén. -
blakey
titán
-
blakey
titán
válasz
bnorci71
üzenetére
Mert a rendszer képkockasebessége 60Hz, a rendszerhez optimalizált a gyári lejátszó ami ennek megfelelően képes a tartalmakat úgy átalakítani, hogy a végeredmény megfelelő legyen, nincs "röccenés", ezzel szemben a telepített appok nincsenek a TV rendszeréhez optimalizálva (miért is lennének), ezáltal ha a rendszer nem képes pl. egy rendszerszintű fps-váltást amit a Kodi "le tudna kezelni", akkor sajnos a 25fps (50) anyagok lejátszása röccenésekhez vezethet.
akkor jut oda a lejátszás, hogy nem tud 3-4képet megjeleníteni és eldobja? - igen
sose vettem még ezt eddig észre - azért, mert a 23,976 (aka 24) és a 24,000 fps-ek kisebb problémát okoznak 60Hz-en (120Hz), de ott is van, akkor látnád igazán, ha jóminőségű lejátszóhoz hasonlítanád. -
válasz
bnorci71
üzenetére
Hát lehet ezt ragozni de sajnos nem támogatják a Tv-k a veszteségmentes Audio kodekeket, Az atmos is DD+ a stream szolgáltatóknál.
Vannak kliensek amik támogatják az LPCM átkódolást és megszólalnak pl Infuse Apple esetén, mert ott sincs közvetlen támogatás illetve más eszközhöz kötött.
Ha van eARC az AVR nél is meg a TV nél is akkor át tud menni magasabb bitrátájú hang is,de csak ha van támogatás vagy olyan támogatott kliens kell hozzá, ami átkódol.
Ha bármilyen egyéb külső eszközzel ,ami támogatott jut rá a hang akkor is mindent megszólaltatnak.
Ezért az egyik legjobb ilyen eszköz jelenleg a Shield 2019 mert mindent támogat.
A DTS HD és a True HD dekódolása úgy épül fel ,hogy tartalmaznak egy veszteségesen tömőrített központi hangsávot amit minden DTS vagy Dolby támogatott eszköz le tud játszani( 20 éves technológiák ezek már) és ez mellett tartalmazzák a veszteségmentes kiegészítő adatokat amit támogatás szinttől függően használ a kodek.
Ha csak ARC van az AVR -nél akkor ebből a tv kiemeli a veszteséges hangsávot és azt szólaltatja meg mert nincs elég sávszél. Ha van sávszél akkor az általa maximálisan támogatott lejátszásig megy el kodek szintjén, ami korlátozott és végül erre jön rá a legfelső szint mikor mindent átengednek érintetlenül külső lejátszóból.A Philips esetében a DTS ből és Dolbyból teljes körű a kompatibilitás eARC-on át,de valamiért a lejátszásnál nem .
A True Hd audio veszteségmentes atmos nem támogatott. Ha esetleg virágbolti verzióról van szó az esetedben valószínűleg a fájl csak ezt tartalmazza és Plex tudja hogy ez hivatalosan nem támogatott .
Ezért írtam ha teljes körű audio támogatást akarsz akkor a Tv nem jó választás media lejátszásnak vagy úgy kell válogatnod a RIP-eket a boltban hogy az működjön, és ez mellé nem árt egy eARC képes erősítő vagy eARC támogatott átalakító, ami kivonja a hangot a Tv HDMI csatlakozásából.. -
válasz
bnorci71
üzenetére
Ha a Tv a lejátszó eszköz és nem támogatja teljes körüen a hanganyagot akkor sajnos lekeveri a hangot vagy néma marad, lásd LG @ DTS, és PLEX is úgy áll hozzá, hogy a lejátszód ( ez esetben TV) mit enged és támogat. hogy hangot csiholjon ki ha tud, mert ő úgy kezeli mint ha rajta néznéd és rajta is hallgatnád.
Az hogy ARC vagy eARCon át van rajt egy AVR az őt nem igazán érdekli, hiába tud mindent is az AVR. Ezért jó a dedikált, mindent támogató media player, pl Shield pro, amikor a Tv csak képmegjelenítő végeszköz. -
válasz
bnorci71
üzenetére
Nem egészen megy az neki hidd el és a samud sem tudja azt csak lekódolja.
A True HD ma már annyit annyit enged meg hogy 7.1 hangot lekeverje az eszköz 5.1 re de meghagyja a bitrátát, míg a DTS HD engedi a lekódolást gyengébb formátumra , így a lényege a veszteség mentesség elveszik.
Azt egy ezer éves AVR is lekódolja de ez nem azt jelenti hogy valóban azt a minőségű hangot kapod, ami eredetileg rá lett keverve a képformátumra. Hidd el hogy dedikált lejátszók direkt licensszel amik hitelesítve vannak tudják ezt megoldani maradéktalanul, a többi kompromisszumos, de persze nem vállalhatatlan.
A Philips így is kiemelkedően széles támogatást biztosít jelenleg mind kép mind hangformátumban, de én a Shield pro-val vagyok maradéktalanul elégedett. -
rainman72
nagyúr
válasz
bnorci71
üzenetére
Jó de nem láttam,sorry.

Plus napi 15 órában dolgozok,kb 2 órám volt eddig a tvre mióta megjött kedd este.
Már azzal felcsesztek hogy egy hét alatt ért ide.
Idegállapotban voltam Mónika

Sajnáltam vna vissza küldeni.
Az oldal csík meg azért volt még rajta mert nem volt idő felrakni a falra.
Szóval minden össze jött ellenem. -
blakey
titán
válasz
bnorci71
üzenetére
Van Plex topik, ott olvasgass, érdeklődj, ez már túl van az OLED topik témáján. Amúgy meg igen, van egy általános rendszerezés amit minden alkalmazás szeretni fog, ezt érdemes elfogadni és aszerint rendszerezni. A film nem tv-sorozat és fordítva, a zene és a zenei videó is más kategória, stb.
-
belashx
senior tag
válasz
bnorci71
üzenetére
Nekem simán látja/lejátssza az említett formátumú filmeket a Plex. Tévén(OLED806) nem próbáltam, de otthon ránézek, ha nem felejtem el. Ehhez adsz egy kis segítséget? Milyen tartalmat nem lát a Plex? Vagy random(látszólag) az egész?
Esetleg próbáld ki, hogy csak a kritikus tartalmú mappát adod meg a Plexben, semmi mást. Akkor 1 hibalehetőség kizárva.
Maven-féle Kodi build, ami támogatja a DV-t, de nem próbáltam.
Nálam SMB-vel volt olyan gondom, hogy a nagy bitrátájú filmek akadtak, puffereltek, így leszoktam róla.
-
blakey
titán
válasz
bnorci71
üzenetére
Akkor a Plex nem képes egy DV.HDR.H.265. filmet lejátszani? - Képes, de a platformok között lehetnek eltérések, Android TV-n nem próbáltam, nem tudom, hogy hogyan viszi és az sem mindegy, hogy milyen DV profil.
vagy csak azt látja a Plex amivel boldogul is? - igen, csak azt mutatja amire "megtanították".
Kodiból melyik ami visz mindent - TV-n nem tudom, Android TV-re érdemes megpróbálni a Maven féle Matrixot, vagy ha nem Kodi akkor ott a VIMU player. -
belashx
senior tag
válasz
bnorci71
üzenetére
Nálam külön meg van adva egy mappa a filmeknek, és külön egy mappa a sorozatoknak.
Nálad ez nem játszik? Nem olyan sok +munka, kivéve, ha minden szanaszét van a háttértáradon.
(bár nem hinném, hogy ez az oka)HDR-t le lehet játszani PC-ről is, megfelelő program segítségével, csak a Dolby Vision nem megy. Ha nagyon nem boldogulsz a mádiaszerveres dologgal, ITT a topikja.
-
blakey
titán
válasz
bnorci71
üzenetére
na várj - nincs mire, leírtam, hogy mi a szitu.
A Plex szerver és a Plex kliens "egy csomag", a Plex oldalán le van írva, hogy mire képes és mire nem és a platformok között eltérések is lehetnek.
Serviio alatt az előző telepítésnél a tévé saját lejátszója mindent is lejátszott. - a Serviio egy DLNA szerver ami egy adott protokollon osztja meg a tartalmakat, egy "light SMB", ha a DLNA szerver tartalmazza az adott kliens (lejátszó) "rendererét" akkor a tudása szerint fogja vinni, ha nem akkor bukta, sok probléma adódik.
a HTPC-n egy server alkalmazás a tv-n pedig a kliense és ők nem tudnak "megegyezni" - ilyen nincs, "ők mindig megegyeznek.
A HTPC megoldana mindent maga is kivéve a HDR mert az ha jól tudom a Kodinak nem megy. - Kodinak megy a HDR10, HDR10+, HLG és Dolby Vision is, de ahhoz olyan lejátszó is kéne.És akkor a ráadás, a Plex adatbázisát a Kodi is tudja használni és úgy ahogy a Kodi tudja, tehát minden menni fog. Plex klienseket nem használok csak nagyon extrém helyzetekben, a PMS-t az összes lejátszó alkalmazásom tudja kezelni, pl.: Kodi, Infuse, MrMC.
-
belashx
senior tag
válasz
bnorci71
üzenetére
Nálam kb minden is látszik a Plex-ben, és mindent lejátszik, mindegy milyen kódolású az anyag, igaz, a szerver NAS-on van (nincs transzkódolás), ill. mádialejátszón(UGOOS AM6Plus) fut a kliens.
Egy baja van az UGOOSnak, mégpeidg a Widevine L1 hiánya, ami miatt streamingre nem alkalmas.Esetleg próbáld meg, hogy mindenféle átkódolást kikapcsolsz a szerveren.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 65S90F 77S90F 3év ÁRGARANCIA
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 65S95F 77S95F 3év ÁRGARANCIA
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- LG OLED C1 55"
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak összehasonlításképpen pl egy TV box ára dupla tunerrel nem sokkal drágább mint egy szimpla tuneresé.

(UHD, DV) -- csak ez így már egyszemélyes..
(bár nem hinném, hogy ez az oka)
Vhiktor