Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autóhifi
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gertitorpe
tag
Szuper topic.
Az LG mikor hirdette ki a 2017-es modelleket és mikor lettek elérhetőek?
Kicsit utánaolvastam és azon gondolkozom hogy lehet megvárom a 2018-as modelleket mondjuk Júliusig, amikor idén is árat vágott az LG. Addig lehet gyűjtögetni TV-re és hangrendszerre.
Ha minden jól megy jövőre lesz HDMI 2.1 Dynamic HDR-rel, kiforrottabb Dolbi Atmos együtműködés hangcuccokal és talán az idei-tavalyi problémákon is sikerül javítania az LG-nek. Addig elleszek a mostani Full HD TV-vel, úgysincs túl sok időm nézni
A cél egy olyan future-proof TV és hangrendszer (valószínűleg 5.1.4 Dolby Vision, DTS:x soundbar + satellitek) ami tudja a sok trendi betűszavas új kép és hang technológiát és mindezt lehetőleg 1 távirányítóval tudom majd vezérelni a lehető legkevesebb kábellel. Most még nagyon drága ilyen szettet összerakni, részben a hang miatt és az sem teljesen világos hogy melyik technológia lesz a "standard" -
gertitorpe
tag
450-ért most van egy 55B7 jofogáson: https://www.jofogas.hu/budapest/LG_OLED_55b7v_TV__3_honapos__Euronics_ban_vasarolt_71658741.htm
3 hónapot használták, Euronicses vásárlás. Szerintem jó ár ha a TV rendben van. -
gertitorpe
tag
65C7v most 720e a Mediában. Nekem még mindig túl sok egy TV-re de 2000 euró alatt kezd reális lenni
-
gertitorpe
tag
Csak szerintem sokkal szebb a tavalyi 65E7V mint a 2018-as "E" széria?
Ilyen TV mellé alap a házimozi de a rács a alul nagyon jól néz ki. Azért megnézem majd élőben is a 2018-ast. Eddig visszafogtam magam, de ha a 65E8V hoz pár újdonságot, jobb panelt az ára pedig becsorog millió alá Black Friday környékén lehet hogy bevásárolok. 55 col már most is beleférne talán, de mivel most is 55 colos LCD-m van, nem tűnik elég nagy "ugrásnak".
AVS Fórumban azt írta az egyik kommentelő hogy a 2018-as TV-k már ott állnak a raktárakban Amerikában és hogy a paneleken sokat dolgozott az LG (CES-en akik fotózgatták, írják hogy más a pixelek struktúrája), például sikerült a bandinget még jobban kiküszöbölni... -
gertitorpe
tag
válasz adamssss #12514 üzenetére
Kisember régi tag, sok értékeléssel, szerintem érdemes megkérdezni van-e valami amit tudni kell a TV-kről.
Ha tippelnem kéne azt mondanám, hogy kiállított darabok amik az elmúlt 1 évben mentek a reptéren, osztrák Saturnban... és most lecserélik őket a 2018-as darabokra.
-
gertitorpe
tag
Ha valaki mostanában venne 55 colos 55C7-et, most 500k a Mediában, amiből hétvégén még lejön 14% kuponnal. Az újságban volt. Van 0%-os THM is ha szerintetek jó ötlet hitelt felvenni egy félmilliós Tv kedvéért.
[ Szerkesztve ]
-
gertitorpe
tag
A 65 colos B 750k ugyanúgy a Médiában és az még van is nekik.
Illetve az alza már belistázta a 77C8-at is 3 millióért Az már nem is olyan sok, főleg ha pár hónap múlva benéz 2 alá. Mit kapni annyiért? Egy új suzukit se -
gertitorpe
tag
Nekem a Sony az Android miatt felejtős. Nem szeretem droidot a TV-s verzióról meg kifejezetten sok rosszat olvasni, illetve azt hogy sok gyártó már menekülne róla csak nincs mire, ugye.
A mostani TV-n Webos 2.0 fut. Nem gyors a drága, de stabil, lejátsza amit kell, kezeli a feliratokat és megy rajt a az HBO go.
Ha a 65C8V idén ősszel megüti a 600-at, beruházok egyre. A C7 is volt egyszer 720e idén. Szimpatikus, hogy ahogy LG Display kezelte a korábbi banding hibákat, mozgásmegjelenítést, alacsony top fényerőt a 18-as szériában.
Sajnos az E modellt szerintem nagyon elrondították, legalábbis a 16, 17-es modellekhez képest ami a legszebb TV a mai napig szerintem (nyilván ez szubjektív).A Sony mellett a crystal sound és a jobb mozgás megjelenítés áll, de nekem túl nagy kompromisszum lenne a droid.
-
gertitorpe
tag
a képernyőrezegtetős hang szerintem a házimozi mellett érdekes, mivel elvileg az LG megoldása képes lesz bizonyos pontokon rezegtetni, ami hasonló hatású lehet mint a moziban a vászon mögötti hangfal. Jobb ha
a vászon mögül (is) jön a hang mintha csak a TV alól a centerből szerintem.
Nyilván karcsú önmagában de házimozival megfejelve biztos érdekes ha működik együtt a kettő. -
gertitorpe
tag
Ha jól tudom, egyedül a WebOS, ami igazán TV-re készülő 'okos' OS.
A baj az Androiddal az, hogy az alapja egy mobiltelefon oprendszer, amit 99%-ban telefonos igényekre optimalizálnak. Például hogy könnyű legyen rá appokat írni.
Egy TV esetén szerintem mások az átlag felhasználó preferenciái mint egy mobilnál. TV-n nem használunk, telepítgetünk annyi appot mint egy telefonon, hanem sokkal fontosabb hogy az a kevés app stabilan működjön (HBO, Netflix, Amazon Prime, Spotify).
Az Androidnak a telefonok (és a Tizen is mobil OS-nek készült) miatt tudnia kell kezelni kismillió gyártó processzorát, akkumlátorát, 3g, 4g internetet, érintőképernyőt, felhőtárhelyetket, teljesítményigényes játékokat és még egy rakás dolgot.
Mit tud ellenben egy célszoftver mint a WebOS? Például gyorsan elindul, mert 1 féle hardverre sokkal könnyebb valamit optimalizálni. Így nehezebb app fejlesztéshez értő embert találni de egy TV-nél talán ez kevésbé fontos, végső soron csak egy megjelenítő.
Ha a telefon/PC/lejátszó/konzol ami küldi a jelet elég okos, akkor majdnem mindegy mit tud, elég ha szép a képe.Bocsi az offért
-
gertitorpe
tag
válasz daneel_hu #14273 üzenetére
A 2018-as 'E' széria szerintem azért olcsóbb mint a tavalyi (a B-C-hez képest persze) mert spóroltak a hangrendszeren. Az anyagot legalábbis biztosan. Ránézésre kisebb a hangfal és szubjektív véleményem szerint az idei E TV kinézetre meg sem közelíti a 16-17-es remekműveket. Hiányzik a szép és nagy hangfal, illetve mintha az üveg is túl sok lenne. Mondom ezt a képek alapján.
-
gertitorpe
tag
válasz dgyuri0123 #30179 üzenetére
Akkor nem csak én csinálom ezt a Media Marktba. A Westendbe érdemes elmenni, ott van nekik 77-es W és C is. Impresszív mindkettő.
Majd egyszer veszek is OLED-et... Az a baj hogy amint az egyiknek lejjebb megy az ára elkezdek kacsintgatni az egyel nagyobbra/újabbra. Most a C9 77-es tetszik de még fele annyi pénzt sem költenék TV-re.
Egyelőre jó lesz a 3 éves full HD LCD 55 colon -
gertitorpe
tag
válasz Celtis #30489 üzenetére
A 65C9 csak 765e a Mediában. Szerintem jó ár.
A 2019-es széria már jobb mint a 2018-as nem? A panelnél talán nagyobbak a piros pixelek ami jót tehet beégés ellen, HDMI 2.1, etc. Ennyiért szerintem már érdemes megfontolni. Az új mindig jobb
(A 77 colos sajnos még mindig 2m felett ) -
gertitorpe
tag
Egyetértek, a G széria szerintem is nagyon szép volt. Illetve az E6-E7 ami ha jól emlékszem ugyanúgy néztek ki. Az E8, és főleg az E9 visszalépés azokhoz képest. Mintha kisebb lett volna az ablak keret, nem?
A W-t pedig a soundbar helyett szerintem egy kisebb dobozzal kéne árulniuk. Valahogy úgy ahogy a Samsung teszi az ő boxukkal. Eljátszottam a gondolattal hogy veszek egy W-t (képzelődni szabad ) és mindig azon kaptam magam hogy jó, jó de hova fogom elrejteni azt az ottromba soundbart. Azt a TV-t úgyis mindenki rendes hangrendszerrel használná, és 2 soundbar egymás alatt iszonyú bután festene...
-
gertitorpe
tag
Az új jövőbeli TV-m
https://www.tomsguide.com/reviews/lg-gallery-oled-tv-is-stunningly-thin-and-smart-enough-to-let-you-buy-what-that-actor-is-wearing
2020-as széria review Falra szerelhető, 2cm vastag és nincsen hozzá soundbar vagy doboz! -
gertitorpe
tag
Nem lehetne összegyűjteni a válaszokat ezekre a mindennap 3x feltett kérdésekre és betenni a topic összefoglalóba?
Milyen fényerőn
Beég-e
Cserélik-e
Ki gyártjacsak hogy az elmúlt néhány napot idézzem
-
gertitorpe
tag
Kicsit utánaolvastam ennek a lejátszó témának és nem nagyon van olyan lejátszó, ami a rippelt anyagokból egyszerre Dobly Visiont és Dolby Atmos HD-t ad neked. Valahol kompromisszumot kell kötni. Ez is az egyik ok amiért még nem vettem új TV-t...
Van az Nvidia shield ami kiadja a Dolby Atmost, de a Dolby visiont lebutítja HDR-re
Aztán van az Apple TV ami kiadja a Dolby Visiont de nem támogatja a Dolby Atmost rippekenA konzoloknál is megy valami panaszkodás ha konzol > TV > erősítő sorrendben kötöd össze, akkor a TV lekódolja a hangot az ARC előtt ami egyrészt rosszabb minéségű lesz másrészt audio lag-ot okoz
Két mód Dolby Vision + Dolby Atmosra ha jól számoltam vagy a beépített Netflix Youtube etc lejátszó és akkor a TV kiküldi a Dolby Atmost DD+-ban az erősítőnek
Illetve ha veszel egy kategóriás top Bluray playert és lemezeket, aztán rákötöd a Bluray playert egy erősítőre ami dekódolja a TruHD Atmost ÉS van benne Dolby Vision passtrough a Dolby Vision-ös TV-hez
Javítson ki akinek van tapasztalata.
-
gertitorpe
tag
A fő probléma a HD hang átkódolásával szerintem nem feltétlenül a degradált hangminőség (nyilván az sem örvendetes, ha vettél egy drága szetted azért hogy a legjobb minőséget élvezhesd) hanem az hogy a TV-nek időbe telik az átkódolás és ez okozza a sokak által felhozott lip sync issue-t: a hang és a kép nincs teljesen szinkronban és akkor aztán lehet filmenként kézzel állítgatni a plusz-mínusz xy nanoszekundos késleltetést a TV-n vagy az erősítőn.
Visszaváltasz TV-re és akkor máris más értékek mellett lesz szinkronba és állíthatod újra... -
gertitorpe
tag
A 77GX nem 2,2 cm vastag hanem egy kicsit több. A 65GX lesz 2,2.
Idén a best deal szerintem a 77GX lesz. Én legalábbis azt néztem ki már a bemutató utána. Ha a forintocska is úgy akarja akkor 1 éven belül meg lehet majd csípni 1.4 millió alatt. A 9-es C széria árán indul a 77 colos modell. Sajnos a 8k ára idén még nem lesz reális.Gyanítom hogy igazából a vékony méret = kevesebb anyag = olcsóbb is gyártani...
-
gertitorpe
tag
válasz Pro Koryak #45734 üzenetére
GX mint műtárgy -> Mert vagy 2 centi vastag öszz-vissz az egész TV
Falra szerelve is ennyire lóg ki a falból. -
gertitorpe
tag
válasz Tyrone89 #45839 üzenetére
Amíg mindenki egy helyről veszi a panelt, addig nincs igazi verseny. Azt az hozná el ha az LGD-n kívül más is tudna consumer mennyiségben/minőségben OLED paneleket gyártani.
Addig az LCD-k jelentik az egyetlen konkurenciát és mint látjuk felső kategóriában nem igazán vannak kanyarban.
Sajnos a TV business nem hoz sokat az utóbbi években a konyhára ami valahol érthető mert egyrészt viszonylag kevés az innováció másrészt nagyon sokan tudnak nagyon olcsón gyártani ami lenyomja az árakat. Végső soron ez jó a fogyasztónak (gombokért vehetünk 50+ colos TV-ket) másrészt a gyártóknak nem éri meg túl sok pénzt belefektetni az alacsony megtérülés miatt.
-
gertitorpe
tag
válasz xerobyte #50903 üzenetére
Én már évek óta várom a tökéletes/megfizethető OLED-et De eddig nem sikerült rávennem magam hogy elköltsek ennyi pénzt, főleg hogy minden évben kijön valami újdonság ami megtetszik de a kezdetekben túl drága.
Pár éve még az 55 colos FHD hajlított OLED-re csorgatta mindenki a nyálát, azóta meg elég sok fejlődés történt mind árban, mind minőségben.
Jövőre szerintem nagy változása 8k-s TV vonalon lesz. Egy mondjuk 1.5 millió alatti 'elérhető' 88 colos az tényleg menőség lenne. Nekem ez a 3D hatás érdekel amit lépten nyomon emlegetnek a 8k-s kijelzőknél.
Egyébként nem rohanok sehova, az 55 colos LG LCD-m elmuzsikál egyelőre. -
gertitorpe
tag
Köszi a videót!
Igen, azt hiszem idén nekem is eljött az idő beszerezzek végre OLED-et, méghozzá a 83"-os Sony szörnyet.
Az 55 colos, fullhd-s modellek óta követem szorosan a technológiát de eddig valahogy nem állt össze a kép. Ha nem jártam mindenféle Media Marktban legalább 100x megbámulni ezeket a TV-ket, akkor egyszer sem. De valami mindig hiányzott az új modellekből a magas ár mellett, mire leesett az ár meg túl kíváncsi lettem a jövő évi szériára, vagy éppen megálmodtam egyel nagyobb méretet...Az 55 colos lg 652v-m meg kiszolgált; még a foltjait is megszoktam. De eljött az OLED éve, a nyár végi-őszi árvágásnál meghúzom a ravaszt
-
gertitorpe
tag
válasz FollowTheORI #55533 üzenetére
Új anyagot használnak a kék színt előállító, pixelhez ami jobban bírja és ezért mehet fényesebben. Mást is állítgattak az új panelen, szóval az idei Evo panel igazából egy elég nagy előrelépés. Mondhatni a legnagyobb ami az elmúlt 3-4 évben történt.
-
gertitorpe
tag
válasz Pro Koryak #55537 üzenetére
Hangosabb talán nem, mert ha jól értem ezek passzív hűtések. Tippre: bedobnak egy alumíniumlapot a panel mögé és kész
Az LG megoldásával kapcsolatban az lesz az érdekes hogy a GX teljesen felfekszik a falra, nem igazán hagyva helyet hogy járjon a levegő. Nem vagyok fizikus, de a szellőzés hiánya általában hátrányos a hőelvezetéskor. -
gertitorpe
tag
-
gertitorpe
tag
válasz xedamen #57334 üzenetére
Igen, jár. Valaki posztolta a másik topicban 240e forintért, amiért szerintem alkalmi vétel ha új vagy újszerű állapotban van. Van benne eARC ami az új LG TV-knél kifejezetten előny az is támogatja. A hangminősége nagyon jó, nekem előtte valami 200e forintos Denon+Taga 5.1 em volt és hát összehasonlíthatatlan, mind filmnézés, mind zenehallgatás esetén... Úgyhogy én mindenkinek a Samsung barokat ajánlom a topicban
Amit még dícsérnek (ha nem ragaszkodsz a hátsókhoz): Yamaha hangprojektorok
Ami nem szimpatikus az alapján amit olvastam róluk:
Az LG soundbarokról azt olvastam hogy a center nem elég hangos, ami baj mert ott jön a beszéd. Van még egy másik márka amit sokan ajánlanak, ahol le lehet csatolni a két hátsó hangfalat a soundbarról és hátratenni, amik aztán akkumlátorról megy valamennyi óráig. -
gertitorpe
tag
válasz kokosmith #58303 üzenetére
LG-re találtam Alexa referenciát a hivatalos honlapon (2019-es modellektől kompatibilis)https://www.lg.com/us/support/smart-thinq-alexa-voice-control
Értem.
A BX modell ugyanabban az évben jelent meg mint a CX, és a két TV panelja ugyanaz. A beégés rizikó szempontjából nincsen különbség a kettő között. B-n talán csak 2 HDMI port van és pár dologban gyengébb a belé épített vezérlés/processzor. Mindkettő remek TV, ha hosszútávra veszed és megvan a keret akkor lehet hogy megéri a plusz keretet.
Ami még az LG mellett szól az a TV operációs rendszere a WebOS. Nagyon kezez és sokak szerint kiforrottabb, kevesebb hibával mint az Android amit pl a Sony-n találsz (ami szintén egy remek TV) -
gertitorpe
tag
válasz uszid94 #58490 üzenetére
Igen. A Netflix bitrátája nem túl erős ami kihat a képminőségre, illetve egyik TV-s app (köztük a Netflix) sem támogatja a veszteségmentes többsávos hangformátumokat. Tehát a kép jó lesz külső HDD esetén, de a hangban kompromisszumot kell kötni. Ha jól tudom ma nincs is olyan stream cég aki lossless hangot küldene.
High-end eredményhez (4K, Dolby Vision/HDR, lossless audio) kelleni fogy egy high-end blu-ray lejátszó vagy egy fejlett média lejátszó mint az Nvidia shield. De még így sem olyan egyszerű mert a blu-ray rip-ek általában csak sima HDR sávot és nem Dolby Visiont-t tartalmaznak. Elég mély topic, nem biztos hogy megéri benne elveszni
-
gertitorpe
tag
válasz freemanone #58502 üzenetére
Lehet a legjobb minőségű lossless hangsáv az MKV fájlon, ha a HDD-t rádugod a TV-re és ott játszod le a filmet, a TV-ből az erősítőbe butított minőségű hang fog menni. Annak minden nyűgjével például a lehetséges lip-sync problémákkal amikor a hangsáv átkódolására szükséges idő miatt a hang folyamatosan enyhe csúszásban van a képhez képest.
Ha fontos a magas minőségű hangsáv, akkor a külső lejátszón (pl Shield, Blu-ray) kell lejátszani a filmet, azt HDMI-vel rákötni az erősítőre és az erősítőt a TV-re. Ebben az esetben az adat így megy:
HDD->Lejátszó - > Erősítő -> TVEbben az esetben viszont az Erősítőnek ismernie kell a HDR/Dolby Vision passtrough-t hogy a HDR jelet továbbengedje a TV-nek.
Jelenleg, legalábbis az én tudásom szerint nincs más mód a 4K HDR kép ÉS lossless térhangzás egyidejű élvezetére.Ez nem azt jelenti, hogy a streaming szolgáltatók vagy éppen a TV által "tömörített" hang ne lenne alkalmas szórakoztató filmezésre. Ahogy az MP3/CD/high-res audió különbség sem egyértelmű egy gyengébb hangrendszeren vagy gyengébb hallású embereknek.
-
gertitorpe
tag
válasz xerobyte #58921 üzenetére
Évek óta várom azt, hogy lemenjen 'az OLED' ára. Csak mindig az aktúális új modellét Úgy vagyok vele, ha már egy kazal pénzt kiadok legalább 1-2 évig érezzem azt hogy az elérhető legjobb minőséget kapom
Ha nem jelentik be a 83 colos a90j-et akkor valószínűleg már én is vittem volna egy 77-es CX-et vagy a tavalyi Sony-t. Most úgy vagyok vele, hogy megvárom nyár végéig merre megy az ára és ha lesz egy akció lecsapok.
-
gertitorpe
tag
válasz Mizurichi #59156 üzenetére
Én is nézem azt a TV-t
Ha a forint árfolyam is úgy akarja akkor szerintem nyár végéig esélyes egy 2m forint alatti akció, de a mostani nyitóár is nagyon jó annak fényében hogy a TV csak most jelent meg és a listaára valami 8000 euró Európában.Fényesség: igen, a tesztek alapján a mai piacon talán a Sony a legfényesebb (új 2021-es panel + hűtőborda), bár a 83-as méretről még nem nagyon készültek tesztek mert nagyon új. 10-20% fényerőkülönbségről beszélünk a tavalyi modellekhez képest.
[ Szerkesztve ]
-
gertitorpe
tag
válasz allein #59248 üzenetére
Nem tudom, az viszont biztos hogy nem ebben a topicban kellene kiderítened mert itt a tapasztalatokról folyik a beszélgetés
Lehet hogy TV-kre van-e árazós topic a fórumban, de a legegyszerűbb ha csinálsz egy hirdetést hardverapro-n egy olyan árral ami boldoggá tesz és várod a reakciókat. -
gertitorpe
tag
A Mediában és az eMagon most 870e a 77 colos OLED 77A. Szerintem nagyon jó ár. Ugye többször elhangzott már hogy méret > minőség, főleg hogy a TVk többnyire ugyanazt a panelt használják.
A lényeg: soha nem volt még ilyen olcsó 77 colos OLED! -
gertitorpe
tag
Az előbb előrendeltem a 65" S95B-t a Samsung honlapján. Olcsóbb mint az Alzás előrendelés. Az elmúlt 5-6 évet az alábbi ciklusban töltöttem el egy 55 colos régi, 3d-s LG TV mellett:
1. fú de szép ez az OLED TV, kár hogy ilyen drága
2. most már olcsóbb, de kanyarban az új generáció, várjuk meg mit tud
3. fú de szép ez az idei új OLED TV modell, kár hogy ilyen drágaMég pár hónappal ezelőtt sem gondoltam volna, hogy végül pont a Samsungtól fogok OLED-et venni, de az új paneljük annyira meggyőző a tesztek alapjá hogy nem bírtam tovább a várakozást
Alapesetben érdekel még a Sony, de ahogy hallom a Kínai covid katyvasz miatt még azt sem tudják mikor tudják szállítani az A95K-t. Úgyhogy lemondok a referencia monitor szintű pontosságról, cserébe megmarad 1000 euróm, amit lehet hogy majd elköltök a Q90R soundbarom upgrade-jére és lecserélem a top soundbarjukra pár hónap múlva ha elkezdődik a szállítása. Állítólag a Q-symphony ad valamennyit a hang élményhez. -
gertitorpe
tag
válasz torma1981 #72062 üzenetére
Drágának drága, de ha már sok pénzt költök akkor szívesebben választom a kevésbé kompromisszumos megoldást és a QD-Oled több szempontból jobbnak tűnik az eddig kiszállított példányok alapján. Homogén panel, fényesebb, több szín.
Várhatnék, hogy olcsóbb legyen, de mint írtam meguntam a soha véget nem érő várakozást a tökéletes és olcsó TV-re
Vennék én nagyobbat, de idén 65" a legnagyobb ebből a technológiából.
55-ös TV-ről jövök, így már a 65" is nagy előrelépés. Ha hiányzik a nagyobb méret, akkor jövőre majd eladom a 65-öst és veszek egy nagyobb QD-OledetDolby Vision: igen ez, hiányzik de a sokat tudók az AVS forumon azt írják hogy sem a Sony sem az LG Dolby Vision implementációja nem túl jó és egy jól kalibrált sima HDR előbbre van. Megnéztem volna, hogy milyen a DV, de így hogy még sose láttam legalább nem fog hiányozni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Ukrajnai háború
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- eBay
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- EGYBEN: Magnat Supreme 802 Mokka hangfalpár + Monitor Audio MRW-10 mélysugárzó + Panasonic SA-HE75
- Black Friday: Pro-Ject Tube Box DS2 Black For Sale
- LG (OLED77G29LA) 195CM 120HZ OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG (OLED65C47LA) 165CM 4K 120HZ SMART OLED 2025 MODELL! AKCIÓ!
- LG (OLED65B29LA) 165CM 4K OLED SMART MODELL ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest