Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- Videós, mozgóképes topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Haart
addikt
válasz
Seregély #54298 üzenetére
Én úgy tudom hogy a lényeg az hogy a panel kihozatala az LG-nek ráfizetős mivel ugyanabból a táblából vágják ki mint az 77est. Magyarul nagyon nem költséghatékony mert jóval több felhasználhatatlan panel rész marad utána. És jóval kevesebbet is csinálnak belőle.
-
Seregély
tag
Sziasztok!
Most halottam csak, hogy az LG-nek már van 48"-es OLED TV-je is. Nekem az 55-ös túl nagy lenne, így nagyon megörültem ennek. Felbátorodva meg is néztem az árakat és igen furcsa dolgot tapasztaltam.. A 48-as ugyanazon boltok esetében kb. 100eFt-al drágább mint a nagyobb 55. Mind a kettő CX szériás. Én nem veszek észre valamit, vagy miért lehet ez?
-
krx21
nagyúr
válasz
norbertoth #54296 üzenetére
Mondjuk ha sokat YouTube-olsz, akkor értem, hogy azon tesztelsz...
-
likeaRAINBOW
senior tag
válasz
norbertoth #54288 üzenetére
a TM-et nem kéne kikapcsolni (majd)minden esetben? Ki néz filmet TM-el?
-
krx21
nagyúr
válasz
Az is kérdés milyen teszt videóid vannak. Nem azért de én 99%-ban elégedett vagyok az E9 mozgás javításával. Igaz a lejátszó egy Panasonic DMP-UB900 és gyári lemez...
Evvel csak azt akarom mondani, hogy a neten szerzett file-ok, nem feltétlenül referencia... -
válasz
wallace 234 #54289 üzenetére
A dinamikus ditherelésre gondolsz a B9-en? (Homogén sötétszürkét nézve "táncoló" pixelek?)
-
wallace 234
őstag
válasz
Úgy tűnik, hogy a B széria nem sikerült valami jól! B9 se lopta be magát a szívembe, bár nálam inkább a fényerő, képélessége nem tetszett, ill sötét jeleneteknél, zajos kép meg amit írtál bizonyos esetekben, homályosak lettek az arcok. Remélem a CX jobb lesz!
-
norbertoth
senior tag
A mozgásmegjelenítése katasztrofális, sok reccenést látni jelenet váltásoknál, valszeg a CX-nél is lesz de nem olyan mértékben, a mediaban kipróbáltam tegnap és ott pl videó egyszer kétszer reccent be (picike reccenésre gondolok tm-nél) míg a BX-nél szinte minden 5-10másodpercben, ez a gyakorlatban derül ki, még nem jött meg. Sötét film jeleneteknél (nem mindnél) olyan elmosódott volt az emberek arca meg be is reccent ott sokszor hogy engem borzalmasan zavart. Lehet állítani a TM-ön de egy ilyen kategóriánál ne kelljen már kompromisszum, hát kivi leszek a CX-re, de az már olyan lesz amilyen...szinte mindenhol azt olvasom hogy jobb a képi megjelenítése. A cpu sebessége is látszott a menün hogy jobb, bár ez már a legkevesebb, bízom a legjobbakban.
-
wallace 234
őstag
válasz
norbertoth #54283 üzenetére
Mi volt a gond vele?
-
Tomapiska
csendes tag
Sziasztok!
LG OLED 55BX és CX között vacilálok. Arra már rájöttem, hogy elvileg a CX-ben jobb a processzor ami elvileg jobban felskálázza a képet. Érdemes inkább a CX-et választani? Árban ahogy néztem 20-30 ezer Ft a különbség most.
Köszi segítséget. -
Traugutt
csendes tag
Közben megoldódott, hogy menjen a beépített felirat a CX-en.
Raktam a mappába a filmmel azonos nevű szövegfájlt srt kiterjesztéssel.
A film elindítása után, a felirat menüben ilyenkor már lehet választani a külső és belső felirat között.
Kiválasztom a belsőt és voilá.Ki érti ezt?
-
finu
tag
válasz
Palesztin994 #54269 üzenetére
Szia!
Érdemes minden elektronikát, Tv, hifi túlfeszültségellen védett elosztóba dugni!
-
jófejsrác
senior tag
válasz
calavera79 #54258 üzenetére
Ötletem nincs, de én lassan 1 hónapja ezt a tévét használom és nem tapasztalok ilyet. Se kábel, se netflix, se külső meghajtó használat közben.
Visszaküldeném a helyedben, ha megoldható.
-
Palesztin994
aktív tag
Sziasztok!
A TV-t jó közvetlen fali csatlakozóba dugni, vagy jobb egy túlfeszültség védelemmel ellátott elosztóba? -
likeaRAINBOW
senior tag
válasz
Farkassacred #54263 üzenetére
miért is?
-
BubuHUN86
csendes tag
https://youtu.be/Q5h1cvPApTQ
Ha esetleg valaki lenne olyan kedves nagyjából lefordítani azt megköszönném -
Celtis
veterán
Kedves moderátor! Ha már ki lettem moderálva, amikor az LCD-OLED összehasonlítás részleteire kérdeztem rá, akkor feltételezem az is megoldható, hogy ez a teljesen off kúled téma most már a samsung LCD topikban folytatódjon, ahol a helye van.
-
wallace 234
őstag
válasz
calavera79 #54258 üzenetére
Nekem pont most van, Q80T mennyire volt zavaró a táp zúgása? Mennyi idő alatt vetted észre? Hang beállításokat nézd át, virtuális hangzás be van kapcsolva?
-
Ano
senior tag
Nem pont erre gondoltam ...
A TV-n is van speedtest (alkalmazás), így le tudod mérni hogy a TV mekkora sebességgel tud csatlakozni a netre ...
Alkalmazások között keress rá hogy "speed" és fel kell telepíteni.
más: felhívam megint az ügyfélszolgálatot és kiderítették, hogy elvileg a frissítés nem érinti a WiFi-t, így majd kiküldenek egy szervizest hogy nézzen rá a TV-re ...
Ha nálad is zavaró ez a probléma és még garis a TV, akkor érdemes neked is felhívni az ügyfélszolgálatot!
-
calavera79
csendes tag
Sziasztok!
Két visszaküldött hibás (zúgó táp) Samsung 55Q80t után vettem egy LG OLED55BX3LB tv-t, és mielőtt ezt is visszaküldöm, gondoltam megkérdezem hátha tapasztaltatok már hasonlót és van valamilyen triviális megoldás.
Bármilyen forrásból nézett anyag esetén a jobb oldali hangszóróból (és csak a tv hangszóróból, erősítőnél nem) a rendes hanghoz társul valamilyen mély-halk-dobozhang szerű nyekergés. Beszédnél nagyon jól meg lehet figyelni, a nyekergés hang egyébként követi a kimondott szavakat, nehéz leírni pontosan, de olyan mintha pl a jobb oldalon lenne két hangszóró, az egyikből normálisan jönne a hang, a másikból ugyanaz a hang jönne csak ilyen rosszul.
Próbáltam lefogni a műanyagokat hátha rezonál valami. Hangbeállításokkal is kipróbáltam már kb mindent, de nem segített.
Ötlet esetleg valakinek?
Köszi!
-
bobby45
tag
Melyik fw-t érdemes felrakni, vagy nem lehet USB-n keresztül frissíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- ZIDOO médialejátszók
- GTA VI
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3740QM I 8GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest