Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Mini PC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BubuHUN86
csendes tag
Sziasztok! A héten lettem egy LG CX-nek boldog tulaja és érdeklődnèk, hogy oled fènyerőt az első 100 órában 70-en kell hagyni legalábbis azt olvastam utána fel lehet vinni 100-ra is nem lesz vajon gond?! Köszi előre is a választ
-
BubuHUN86
csendes tag
Üdv! Lenne egy kis problèmám, szóval van egy "bejáratós" LG CX kb. 50-60 üzemórával és ma èszrevettem függőleges sávosodást a kèpernyőn sötét rèszeknèl annyira nem feltűnő csak kicsit bosszantó nahh, másfél hetes a tv! Ez el fog tűnni idővel vagy hívjam a szervizt?! Köszi előre is a választ
-
BubuHUN86
csendes tag
válasz wallace 234 #46442 üzenetére
Nem de holnap le fogom futtatni mindenképp, köszönöm a választ uram
-
BubuHUN86
csendes tag
Hali! Hátha tudok segíteni ezzel: szóval előző tv-m Samsung Q70 volt ugyebár az volt az első mikor megvettem, hogy lejátszottam egy 4k-s HDR-es vidit és hát hol ment hol nem míg rá nem jöttem, hogy én voltam az idióta mert wifiről 2,4ghz-en ment amit nem bírt el! Belèptem a router beállításba és ki volt pipálva a 2,4ghz a fene tudja miért kivettem a pipát így már 5ghz-en megy minden és mondanom se kell hogy úgy vitte a 4k-s HDR-es tartalmat mint kés a vajon! A mostani oled meg már alapból viszi! Tanuljatok belőle, én tanultam 😀
-
BubuHUN86
csendes tag
válasz DamianB #46540 üzenetére
Nem fer az összehasonlítás mert nem egy árkategória! Kb. 3-4 éve láttam utoljára èlőben oledet asszem a media markt-ba, hát igen nem sűrűn járok oda 😀 szóval már az is lenyűgözött! De ez a jelenlegi..az a helyzet ha magam nem látom el se hiszem hogy ilyen van, teljesen más világ a kettő! Egyáltalán nem bántam meg a vételt a Samsungot is szerettem de az oled olyan mintha..ááá hagyjuk nem találok rá szavakat! Új az élmény nèzzètek el nekem a fröcsögèst 😊
-
BubuHUN86
csendes tag
válasz MoRT2195 #46849 üzenetére
Szia! Én új vagyok a tèmában kb. 2-3 hete vettem egy LG CX-et egyenlőre nagyon meg vagyok elégedve én is PS4-et használok és hát pl. a Ghost of Tsushimánál szinte leolvadnak a színek a kèpernyőről olyan gyönyörű! Mindazonáltal nem vagyok egy hardcore gamer aki napi 10-12 órában nyomja örülök ha 3-4 órát tudok játszani és nem is ajánlják, hogy egész nap játszon az ember! Én is tervezek PS5-öt venni ezért is esett a választásom a CX-re (nah jó az is benne volt hogy a telekomnál csak CX-et lehet kapni 😀) ebben már gyárilag benne van a "hgig" mód ami a hdr-en javít valamicskèt, amennyire tudom utólag egy Update formájában megkapták a tavalyi modellek is! A Netflixnèl van egy kis problèmám, hogy túlságosan látszik a film grain szóval tuti én bènázok el valamit! Én tényleg csak szívből tudom ajánlani a Cx modellt!
-
BubuHUN86
csendes tag
válasz Lacielvtárs #47015 üzenetére
Jó választás, használd egészséggel, vagy jó szórakozást...a fene tudja mit szoktak ilyenkor mondani
-
BubuHUN86
csendes tag
válasz Kicsimix #47878 üzenetére
Szia! Bő egy hónapos a Cx és nem bántam meg sőt, ajánlom! Jelenleg PS4-el használom de ugye èvvègèn jön a PS5 az ki fogja használni teljes mértékben! Én még mindig elhüledezek amikor benyomom a Ghost of Tsushimát milyen gyönyörűek a szinek, jah a hgig-et azt külön be kell kapcsolni úgy még pengèbb a hdr
-
BubuHUN86
csendes tag
válasz MultiDoodad #50753 üzenetére
Jól tudod👌 Èrdekessègkèpp leírom, hogy a Series X támogatni fogja a Dolby vision-t így lesznek olyan játékok amik ki fogják használni, elvileg már 2021-től!
-
BubuHUN86
csendes tag
Sziasztok! LG CX-Xbox Series X kombó! Szóval olyan kérdésem lenne, hogy a legtöbb játékban inkább hátránynak látom a HGIG beállítást, úgy értem ha be van kapcsolva a HGIG jóval sötétebb lesz a kép mint ha simán csak "on"-ra be lenne kapcsolva a dynamic tone mapping! Ezügyben tudna valaki segíteni mi a helyes beállítás? Előre is köszönöm!
-
BubuHUN86
csendes tag
https://youtu.be/Q5h1cvPApTQ
Ha esetleg valaki lenne olyan kedves nagyjából lefordítani azt megköszönném -
BubuHUN86
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem! Szóval adott egy 2020-ban vásárolt LG CX, és el szeretném adni, már nincs rá garancia! Igen ám de idén januárba cserélve lett az alaplap (erről kaptam is kézi szállítólevelet) tehát ezt tudom bizonyítani, de ugyanakkor cserélve lett a panel is halott pixelek miatt! Az alaplapra egyébként 6 hónap garanciát kaptam a panelre viszont 2 évet de erről nem kaptam papírt, viszont vásároltam egy szerviz távirányítót (kb. 800 üzemóra van benne)!
A kérdésem az lenne, hogy a leendő vevő hogy tudja érvényesíteni a panelre a garanciát ha nem kaptam papírt róla, az LG oldalán van regisztrálva a tv! Bocsánatot kérek a regényért és előre is köszönöm szépen a válaszokat! Az erő legyen veletek! -
BubuHUN86
csendes tag
Üdv! Mennyire jó gamingre a Samsung S95C vagy jobban járok ha megvárom az LG G3-at? DV nem fontos!
-
BubuHUN86
csendes tag
Sziasztok! Egy kis érdekesség akit érdekel! Most beszéltem pár szót a Samsung ügyfélszolgálattal a szervizeléssel kapcsolatban! Kérdeztem ha kiadok közel egy misit az oled tv-jükre és keletkezik halott pixel a panelen azt garanciába kicserélik e? Nos elmondta a hölgy, hogy előbb lesz egy technikusi kivizsgálás és utána döntenek, hogy kell e szervizes beavatkozás? Mondom wtf, leírtam hogy a másik koreai gyártónál azért rugalmasabbak! No mindegy is, csak kiváncsi voltam a reakciójukra, tekintve hogy még mindig nem döntöttem el, hogy melyiket vegyem, G2 vs S95C, de hajlok rá hogy egy G2 lesz a vége! Bocsi a regényért!
-
BubuHUN86
csendes tag
válasz balisz #85758 üzenetére
Szia! Két hete nyüstölöm az S95C-t (CX-et váltott)!
+ tényleg brutál a HDR fényereje, szebbek a színek, gyors a rendszer
- engem ugyan nem zavar de nincs DV, kicsit bonyolultabb beállítani magadnak a játékmódot mint webOS-en, nem igazán vagyok megelégedve a hangjával mondjuk alapból nem azt használom!
Hirtelen ennyi! -
BubuHUN86
csendes tag
válasz thebigticket #87413 üzenetére
LG CX-et váltotta, úgyhogy nem tudok segíteni!
-
BubuHUN86
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék egy led csíkot rátenni egy Samsung oled hátuljára! Kérdésem az lenne, hogy mennyire ajánlott, szóval hosszútávon nem károsodhat a panel a hőtöl?
-
BubuHUN86
csendes tag
válasz Black Dragon #88309 üzenetére
Hali! Május óta van meg, kb. 600 üzemórával tehát hajtom rendesen, eddig semmi problémát nem tapasztaltam! Nem fogod megbánni szerintem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EGYBEN: Magnat Supreme 802 Mokka hangfalpár + Monitor Audio MRW-10 mélysugárzó + Panasonic SA-HE75
- Black Friday: Pro-Ject Tube Box DS2 Black For Sale
- LG (OLED77G29LA) 195CM 120HZ OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG (OLED65C47LA) 165CM 4K 120HZ SMART OLED 2025 MODELL! AKCIÓ!
- LG (OLED65B29LA) 165CM 4K OLED SMART MODELL ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest