- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tavaszi hardvernyitány
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ASUS notebook topic
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Lehet akkor én még konzervatívabb vagyok, de én egy 16 éveshez már nem érnék hozzá,pedig én csak a 25öt karcolom (alulról)
Bár lehet,hogy az a problémám, hogy régebben (anno 18-20) éves kroombat elég sokat lógtam 16 évesekkel (volt egy elég nagy baráti társaságunk) aztán sajnos idővel "kinőttem" őket. Igazából én soha nem mellbőség alapján választottam magamnak párt,és akárki akármit mond egy 16 éves lelkileg még nem érett....Mondjuk az is igah, hogy te most csak egy alkalmi "pipáról" beszélsz, ami nálam nem játszik - azt azért nem mondom,hogy volt néha 1-2 "baleset"

Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Házimozi belépő szinten
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Pánik a memóriapiacon
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- 2n voiceblue next GSM VoIP router
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 7 265K +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)
- Synology DS218 + 4TB HDD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SÁRGA! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - CITRUS AJÁNDÉKKAL!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár lehet,hogy az a problémám, hogy régebben (anno 18-20) éves kroombat elég sokat lógtam 16 évesekkel (volt egy elég nagy baráti társaságunk) aztán sajnos idővel "kinőttem" őket. Igazából én soha nem mellbőség alapján választottam magamnak párt,és akárki akármit mond egy 16 éves lelkileg még nem érett....