Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nem az a baj hogy tudja hogy még mit is jelent, hanem hogy más se jut eszébe. "Jaaa, tényleg, a kisbaba is szopik.."
Ha néhány év alatt 2-3 évvel lejjebb tolódott az(elméleti) érettség kora, akkor mi lesz még néhány év múlva?
Azzal van a bajom, hogy több helyen olvastam már, hogy van ahol(és akiknél) az orális szex 13-15 éves korban már olyan mintha levegőt vennél(fura, de egyre kevésbé hihetetlen). Az a baj, hogy nehéz elképzelnem hogy ugyanez az ember 18-2x évesen ugyanúgy fogja értékelni, és átélni az érzelmeket, mint aki 16-17 évesen éli át először, és eleve nem divatból, hanem talán érzésből csinálja.Eh, tudom, én vagyok konzervatív, de akkor meg miért kell megbotránkozni azon ha felkérek egy 15-16 éves csajt egy laza pipára? Úgyis van benne rutinja. Hol számít hogy 16 vagy 26 vagyok? Ha engem nem, mást fog.
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung i8910 HD - mindent bele
- Parkside szerszám kibeszélő
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 3 // AMD Ryzen 3 7320U // 8GB RAM // 240GB SSD // magyar billentyűzet //
- GAMER PC // AMD Ryzen 5 3600 // 16GB RAM // 512GB SSD // RX 6700 XT
- ASUS RT-AX92U AX6100 Tri-band WiFi6 gigabit AiMesh (2-Pack) Wi-Fi router
- Technics SA AX530
- FRISS ÚJ INTEL CORE Processzorok - Core I3 / 5 / 7 / 9 - Számla & Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - Acer EK241Y IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / Adaptive Sync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest