- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen asztali médialejátszót?
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
bambano
üzenetére
ja, vannak 3.6kg-s házak... csak az a kérdés, hogy érdemes-e megvenni őket. a 20+ kilós stacker, meg a 17kg-s dragon nem véletlen olyan nehéz. beleteszel egy megbízható 3kg-os tápot, az is húz.
bár, ha 10k-s vinyóid vannak, úgyse a csend a lényeg, asszem

tildy: 32-bit esetén valóban nem. de 64 bitnél picit kitolódott ez a határ.
-
tildy
nagyúr
válasz
bambano
üzenetére
ezek a nyüves fejlesztői környezetek megzabálnak mindent, amit alájuk raksz...
Hű de nagyon egyetértek ... Bár nálam a ramot meg a procit szeretik megenni
Jól elszaladt mellettem az idő , én még abban a tudatban vagyok, hogy egy processzor nem tud 4 GB-nál több memóriát megcímezni
Egyébként akkor az írásod alapján egyértelmű mit akarsz, nem is tudom miért vacillálsz

Cathfaern: azért a noti vinyók se olyan drágák már, szóval lehet 7200rpmest is kapni, vagy olyannal kapni eleve.
A fejlesztésről: 3-4 év alatt manapság már az asztali gép is elavultnak mondható, a sajátomba utoljára ramot meg videókártyát vettünk, de ebben nagyjából ki is merültt a fejlesztés. Annyira integrálva van ma már sokminden asztaliban is, hogy.... bővítőkártyákról:
asus wifi picimaci volt 4E, asztaliba pci-os wifi 5-6E
Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Vicces képek
- Formula-1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux Mint
- Motoros topic
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- BMW topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es alaplap! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- AKCIÓ! Inno3D 3X RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7-8700 workstation /számla- garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest