Hirdetés
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nem az a baj hogy tudja hogy még mit is jelent, hanem hogy más se jut eszébe. "Jaaa, tényleg, a kisbaba is szopik.."
Ha néhány év alatt 2-3 évvel lejjebb tolódott az(elméleti) érettség kora, akkor mi lesz még néhány év múlva?
Azzal van a bajom, hogy több helyen olvastam már, hogy van ahol(és akiknél) az orális szex 13-15 éves korban már olyan mintha levegőt vennél(fura, de egyre kevésbé hihetetlen). Az a baj, hogy nehéz elképzelnem hogy ugyanez az ember 18-2x évesen ugyanúgy fogja értékelni, és átélni az érzelmeket, mint aki 16-17 évesen éli át először, és eleve nem divatból, hanem talán érzésből csinálja.Eh, tudom, én vagyok konzervatív, de akkor meg miért kell megbotránkozni azon ha felkérek egy 15-16 éves csajt egy laza pipára? Úgyis van benne rutinja. Hol számít hogy 16 vagy 26 vagyok? Ha engem nem, mást fog.
Aktív témák
- Motoros topic
- Renault, Dacia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Apple asztali gépek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Futárcégek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- További aktív témák...
- Akcijó Garanaciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- FIREBAT MN57 Mini PC, AMD Ryzen 7 5700U, 16GB DDR4, 512GB SSD, WiFi6, Win11, Pár napot használt!
- Xbox Series S 1TB eladó
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- Okosított Nintendo Switch 128GB SD + 5 Joy-Con + táska
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest