Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
Aktív témák
-

egy más jellegű kérdés:
szokott valaki vásárolni a fővám téri piacon? addig okés hogy átmegyek a szabadság-hídon, és utána merre kell menjek? illetve mondjuk húst egész nap lehet ott kapni?most away hőtanra, 3 óra múlva ittvagyok

-
![kapjátok be ti ;] :D kapjátok be ti ;] :D](http://www.speedtest.net/result/239430571.png)
kollégium rulz

-

-
-
tudok ajánlani valami jó módszert/progit a kép belövésére? márcsomó ideje játszok itt a gammával, fényerővel, kontraszttal, de a filmektúl sötétek, az asztal meg kibaffa a szemem úgy ragyog

-
válasz
philoxenia
üzenetére
te tudsz valamit
ilyesmire gondoltm, köszönöm
akkor a conversek között nézelődök majd. -
válasz
TexT-BoY
üzenetére
én is pont akartam kérdezni tatyó ügyben

szóval van nekem egy nagyon pöpec tucano hátizsákom, noti elfér benne, meg tancucc is meg minden. viszont kéne nekem egy válltáska, ez a manapság divatos seggre rálógós, összevissza hordós
ugye ha jön a nyár, a hátizsák ezerrel ráizzad az ember hátára. a követelmények: noti+tancucc elférjen, legyen biztonságos a noti számára, és ne legyen hülye "szürke", átlagos kinézetű, hanem inkább valami szép színes vidám. milyen márkák közt érdemes kutatni?
dáánke
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
Kolombusz jobban megfogalmazta mint én. vele értek egyet

ha szereted akkor is jól jön néha 1-2 különleges alkalom. persze ennek nem muszáj valentin-napra esnie, de ha valakik már nagyon beleszürkülnek az egészbe, ez talán felrázhatja őket kicsit. remélem értelmesne írom le, amit gondolok
-
tud valaki értékelhető választékkal rendelkező papírboltot a műegyetemttől könnyedén megközelíthető helyen,esetleg a körúton? (ugye a 4-es és 6-os villamos vonala számít körútnak?
) -
qrvára reggel van

-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
tényleg, az is szokta ezt írogatni a blogjában

-
A tegnapi és a mai nap száma /originated from (Kolombusz)
-
kösz mindenkinek a sok infot, megint okosabb lettem

-
miért erőltetik nnyira a .pdf kiterjesztést? miért nem lehet egyszerűen .doc-ban felpakolni a cuccokat az internetre? vagyis mik a .pdf-ek előnyei?
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
én nemis mentek logot

Monti: ott még nem tartok, hogy olyan sok számlaszámmal legyen dolgom
a neptuné pedig fentvan a kth oldalán 
-
nekem csak kinézetre tetszik, amúgy csak telefonálok, meg sms

eddig egy 1112-es nokiám volt, most kaptam egy sharp gx33-at, de ez nem igazán jön be. ami tetszik még az a k550i
a logoutos cikket azért majd holnap előkeresem, meg a mobilarenásat is, most viszont alszok.
jóéjt nektek! -
válasz
Winner_hun
üzenetére
hm, erre nem is gondoltam

lehet magamból indultam ki, én nagyonnagyon kevés cikket olvasok el, nemérdekelnek sem a hardverek, sem a mobilok. azokat szoktam csak, amikben laptop is van
én gyakorlatilag csak a fórum miatt vagyok itt
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
nem egyszerűbb simán csk a ph alól olvasgatni a fórumot?

-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
most viszont kíváncsi leszek, hogy ki fogja brad pittet szinkronizálni.
szerintem az ő magyarhangját nagyon eltalálták selmeczivel. -
szerintem nagyon sok film szinkronnal jobb, de vannak amik csak angolul. pl a 300-at nem voltam képes végignézni magyarul, ahogy a ponyvaregényt sem angolul.ennek az lehet az oka szerintem (csakúgy mint a többi káromkodós filmnél) hogy a magyar sokkal választékosabb, bővebb szókincsű a trágár szavakat nézve

-
jupijéééé, kaptam kolit
ennek most nagyon örülök 
viszont valami köcsög fúrja a vasbetont, és ennek már nem.
-
válasz
philoxenia
üzenetére
így belegondolva az enyémben is

hülye-e vagyok
-
amikro először esküvőn voltam, én már akkor elhatároztam hogy nekem is templomi esküvő kell majd. akkor mgé nem tudtam, hogy mik ennek a kritériumai. ha ez kell hozzá végigcsinálom. azt sem mondom, hogy nem hiszek Istenben, de templomba járkálni sohasem fogok.
(régen jártam hittanra, de csak azért mert hazafele mindig ehettem hamburgert
) -
válasz
bolondember
üzenetére
köszi mindkettőtöknek. most vizsgaidőszakban mindig 2-9ig aludtam, és alig bírtam felkelni, ma ki is próbálok egy ilyen siklusos izét, remélem összejön

-
egyén letöltési rekordot értem el

819kb/s
4Mbit-es nettel
-
jól emlékszem én, hogy volt valamikor kockásfülű nyúl avatar?
(egyéni)
mert most a winner által csinált összesített képek között nem látom. -
válasz
bolondember
üzenetére
micsoda emberekkel barátkozol te..:

-
sziasztok userek

tudja valaki véletlenül, hogyan tundék úgy wordben az élőlábba oldalszámot beszúrni, hogy az első oldal ne legyen számozva?
köszi
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
épségben megérkezett! köszönöm szépen
nagyon tetszik! -
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
ha esetleg megvan mp3-ban elküldenéd ímélben?

bandus88/fríméles, téonlájnos és gméles végződéssel. amelyik szimpatikusabb

köszönöm!
-
tudnátok ajánlani valami jó letöltésmenedzser programot a flashget helyett? mert az nagyon gyengélkedik nálam a vistán

-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
szerintem inkább üdítő
de annak finom 
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
mi az a miller?

-
kezdek megtanulni integrálni

már egyedül ment egy jó kis két oldalas feladat, és még azt is észrevettem, hogy a megoldásban elszámolták a végét

-
sziasztok!
van egy olyan "problémám", hogy megkértem a volt gimis matektanáromat, hogy segítene-e kicsti felkészülni a vizsgámra. ő készséggel ient mondott, bár már cska kései időpontja volt (holnap este 8 óra), és anyagi ellenszolgáltatást sem kért. ennek ellenére szerintem illene vinni neki valami ajándékot, de fogalmam sincs, hogy mi legyen az? van valakinek ötlete?
köszi
-
válasz
FehérHolló
üzenetére

-
Százhúsz centi tömény erőszak
ha még nem látta volna valaki.. megdöbbentő. -
válasz
venember83
üzenetére
köszönöm szépen

gondoltam körülnézek a szomszédos országokban, hátha ott véletlenül olcsóbb valami, mint nálunk.Voda: hiszi a piszi

mod:
hát igen, és az árak is nagyjából azonosak az itthoniakkal. az az idegesítő, hogy az usában, meg angliában harmad/fele annyiba kerülnek a cuccok
-
válasz
venember83
üzenetére
kérdezhetek olyat, hogy tudsz-e mutatni nekem egy táplálékkiegészítőkkel foglalkozó romániai webshopot, mint pl a magyarországi shop.builder.hu. köszi

Voda, te meg tanuljál, ha már én nem kezdtem el..
-
válasz
bolondember
üzenetére
az is morbid, hogy ebben a hónapban 3 napot tartózkodok bp-n a vizsgák miatt, és még így is jobban megéri bérletet venni

-
elhiszem, csak ha valahol meglátnám ezt a szöveget, nekem egyből ez ugrana be

remélem én is kifogok majd egyszer egy ilyen helyet. azt viszont nem tagadom, hogy ha már lenne választás, inkább egy rosszabb (sosem tudom hogy egy sz, vagy kettő) munkamorálú helyre mennék, több pénzért. -
válasz
bolondember
üzenetére
köszi a felvilágosítást

Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Elektromos autók - motorok
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Predator Helios Neo 18 18" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus GTX 1060 - 6GB
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER MAX PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ RTX 5060 8GB DDR7 2ÉV GAR
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ennek most nagyon örülök
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)