Hirdetés
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- ZIDOO médialejátszók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SoundBlaster X-Fi
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
PazsitZ #48063 üzenetére
nem csak nektek.
Parci: ezzel annyi a probléma, hogy lehet, hogy távlatból (a fórumról) nézve sokkal súlyosabb az ügy, mint a "helyszínről".
Ha a döntéskor nem állt rendelkezésre elég információ, ill. utólag is módosul a big pikcsör, nem lehetne még egyszer átgondolni?
Értem az álláspontot egyébként - a modiknak/házigazdáknak egységesnek kell kifelé lenniük, de biztos, hogy olyan áron, hogy egy nehezen körvonalazható hiba miatt "be kell áldozni" egy jó modit?
Továbbra is mondom: a szankció mértéke vitatható, szerintem.
-
válasz
PazsitZ #47534 üzenetére
Saridon ami nem rossz, meg ez a béres nemtommilyen, nekem használnak.Mindegy végül is csak koffeines legyen, mer a migrénre ugye az a jó.ez egyébként egyénektől függ, kinek milyen a szervezete, mindenki kicsit másképpen reagál egyes gyógyszerekre, legalábbis a gyógyszerész csákó magyarázta multkor.
-
Pompi
nagyúr
válasz
PazsitZ #47089 üzenetére
"Mondjuk itt van pl. ngabor, ő nem tudom mit ártott"
Mindenféle kommentár nélkül az eddig elhangzottakból a válasz:
"Alapvetően magánemberként viselkedtek az érintettek, amivel semmi baj nincs, ha magánember az illető. Moderátorként viszont az első dolog, amit kértünk, hogy a személyes dolgokat szorítsák háttérbe a közösségiek miatt. Modként az ember egyszerűen elveszít bizonyos lehetőségeket, ezzel tisztában kell lenni."
"ahhoz van köze, hogy modként ilyesmiben igazából nem lett volna szabad résztvenni. illetve egész biztosan nem lett volna szabad az eredménynek a nagyközönség elé kerülnie."
-
válasz
PazsitZ #47069 üzenetére
erre még gyorsan reagálok, mert ez biztos sokak fejében megfogalmazódik. tehát: tudom, hogy poén volt. nem gondolom, h bármiféle komoly rosszindulat lenne a dolog mögött. a poén nem fért bele a keretekbe, ezért született a döntés.
még egy dolog: a fórum elmúlt kb 6 éve óta először történt ilyen. nem szeretném, ha azzal gyanúsítanának bárkit, hogy "tendencia", meg "mindig ez van". sosem volt még ez. és őszintén remélem, h soha többet nem is lesz, mert szar dolog. moderátorként vagy egy csapat vagyunk, vagy nem vagyunk.
-
-
venember83
nagyúr
válasz
PazsitZ #44395 üzenetére
Akkor elnéztem, csak tippeltem.
Bubu79: De nem is unatkozol vásárlás közben, van kivel "beszélgetni". Szép napot! Aztán sürgesd meg a leendő netszolgáltatód.
RexpecT: Én imádtam az oktatást is, napom csúcspontja volt.
Különben tudjátok mi a megbízható gép biztos jele? Az ujjnyi poros belső.
-
Bubu79
addikt
válasz
PazsitZ #42956 üzenetére
Nekem semmi bajom nem volt vele, de páran nehezményezték az említett patások jelenlétét a topikban - állítólag gusztustalanok voltak a beszúrt képek
Csak azóta mintha kicsit megzuhant volna a fórumtárs
venember83: Ja nye govorju poruszki i romani... A magyart is csak törögetem cseppet
Kerestem a karaktertáblát, hogy ékes cirill bötűkkel véssem fel eme nyakatekert sort, de a rendszergazda elrejtette, úgyhogy marad ízösen
-
ngabor2
nagyúr
válasz
PazsitZ #39348 üzenetére
hááát, a dimetil-szulfátot én se szívesen kortyolgatnám, állítólag elmegy tőle az ember hangja is.
én ma is, meg holnap is lencsefőzeléket fogok enni jófajta disznópörkölttel. a töltöttkáposztát most hanyagolom
a brassóit meg nem szeressem. a rakott krumpli finom, csak nem merek csinálni, mert nem tudnám hova tenni... így jár az ember, ha jó anyja van
ezért nem bírok én lefogyni...
Hans26: az, hogy egyetemen valaki a középsulis tudásából él, az nem azt jelenti, hogy nem tanul, csak azt, hogy egyetemen sokszor alacsonyabb színvonalon tanítanak bizonyos tárgyakat, mint szakközépben. én is így voltam, alkalmazott kémia szigorlatra középsulis tankönyvből/jegyzetekből készültem, kiegészítve pár egyéb speckoll anyagával.
-
Lord Zero
addikt
válasz
PazsitZ #38875 üzenetére
volt vmi olyasmi, h amennyiben megvették a vetítés jogát, azzal kvázi a fabrikálásra, kis kozmetikára és ilyesmi fércelésre is jogot formálhatnak
spielberg filmeket nem vágnak - még ezt is hallottam (rémlik)szerk.
ez utóbbit nyilván nem azért, mert szelektíve jófejek, hanem mert e feltételhez kötött a vetítés joga
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- Revolut
- Politika
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- Ryzen 7 CPU-k
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest