Hirdetés
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Nekem gyerekkoromban volt a haverom az Attila, na annak is folyton vétzett az orra és nekem is. Sokszor éjjel álmunkban is, pedig az nem játék.
Így viszont azzal szórakoztunk, hogy ha olyan óra következet, amiről úgy gondoltuk, hogy az arra való felkészülésünk kissé hiányos, szünetben bevertük egymás orrát és így az órát a mellékhelységben töltöttük. Megjegyzem, nem kellett nagyon nagyot ütni.
-
BlacKSouL
addikt
Az A.Readerben a nyomtatás menüben a nyomtató Tulajdonságok... (nekünk itt hálózati van és lézer) van egy olyan hogy Speciális...beállítások, és ott a Nyomtató lehetőségei nevű pont, és Dokumentum beállításai, ott RET-Alapértelmezett van, de átállítható RET-sötét -re is.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Próbáld ki úgy, hogy szürkeárnyalatosra állítod a nyomtatót, és csak fekete felhasználás-módba teszed. Elvileg így csak feketét használ fel a szürke színekhez is.
Bár mondjuk ha lézer akkor ez nem megoldás
Valahol a nyomtató beállításai közt elvileg kéne lenni egy olyan résznek, hogy sötét<-> világos, de lehet hogy mégsincs. Most én is megnéztem, de nekünk a hálózati nyomtatón kevés állítási lehetőség van, sötétíteni én sem tudok pdf.-et.
Nah, tulajdonképp nem segítettem, de jót gondolkodtam hangosan
Aktív témák
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
- HP Omen
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Victorinox jellegű svájci bicska eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest