Hirdetés
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen TV-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Dezsír, megint vérzett az orrom. Mondjuk most legalább gyorsan elállt. Mintha a géz is kiesett volna valahova, nem tudom..
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
Ejnye!
Na most nekem a mai helyzet az mindkettő olyan volt, hogy hozzá se kellett érnem az orromhoz. Többieknek: kösz a kérdéseket! Hát többet nem mondtak, annyit, hogy használjak valami mentolos orrkenőcsöt, meg amit belerakott kis vattát, azt két napig ne vegyem ki. Na ez egy élmény lesz így aludni... :S -
Drizzt
nagyúr
Hát a múlt héten bírt orrvérzéseim ma a kórházban végződtek. Ma reggel mindenféle piszkálás nélkül vérzett vagy 20 percet, aztán elmentem suliba, s akkor már mindkét orrlyukamból vérzett, atán hívtak mentőt, s gégészeten valamivel bekenték belül az orrom, annyit mondtak, hogy egy ér ki van tágulva, majd vártam a papírra két órát, mert az orvos elfelejtette megírni...
Azért picit paráztam, amikor már 30 perce vérzett az orrom, mentő meg még mindig sehol... -
Drizzt
nagyúr
Áhhhh. Néha ha nagyon picit kaparom, elkezd vérezni az orrom, az utóbbi két napban nagyon rossz volt, alig áll el, s egy ideig a torkomba folyik miután eldugaszolom az orrom. Lassan alvad. Most is elkezdett vérez vagy 15 perce, de még mindig nem 100%-osan állt el.
-
Drizzt
nagyúr
[link]
A kutya vigye el!
-
Drizzt
nagyúr
Tanulok adatbázisokra, de az egyik szememen be, a másikon ki.
-
Drizzt
nagyúr
Bakker, nagyon rossz a szorgalmi időszak idén! Már két hete nem voltam sehol, kétnaponta házileadások, meg zh-k. ::S
-
Drizzt
nagyúr
Valahogy meg lehet csinálni, hogy egy pdf-et sötétebben nyomtassak ki?
Elkezdtem kinyomtatni egy pdf-et(perszehogy tanulnivaló), s tök szürke, de nem a nyomtatóval van a baj, mert a tesztkép szép fekete.
Aktív témák
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Projektor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- World of Tanks - MMO
- Lexus, Toyota topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OpenWRT topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Na most nekem a mai helyzet az mindkettő olyan volt, hogy hozzá se kellett érnem az orromhoz. Többieknek: kösz a kérdéseket! Hát többet nem mondtak, annyit, hogy használjak valami mentolos orrkenőcsöt, meg amit belerakott kis vattát, azt két napig ne vegyem ki. Na ez egy élmény lesz így aludni... :S