Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Azok nem azért jönnének..
Csajozhatnék én ha akarnék, ott a pöppentés új járgány, csak nincs időm. Meg néha energiám. Meg nem is akarok.
Nem az én műfajom a kiállok a kocsival oszt döngetem a király mjuzikot stílus. Meg öreg vagyok én már ehhez. Lift kell már nekem a lépcsőzés helyett.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Minőségi dobozos Asus TUF RTX 3070 VGA kártya garanciával!!! AkciÓÓÓ
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák.
- DELL Inspiron 14 7435 2-in-1 360 fokban kifordítható // Ryzen 5 7530U 8Gb ram 512GB SSD
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 M5 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó Logitech Z3 2.1 fadobozos hangrendszer
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csajozhatnék én ha akarnék, ott a pöppentés új járgány, csak nincs időm. Meg néha energiám. Meg nem is akarok.
Nem az én műfajom a kiállok a kocsival oszt döngetem a király mjuzikot stílus. Meg öreg vagyok én már ehhez. Lift kell már nekem a lépcsőzés helyett.