Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Keresés
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Két dologban kérnék szépen segítséget:
1., Szükségem lenne arra a beszédre, ami Oly és a Kedvese összeadása alatt hangzott el a nyékládházi PH! táborban.
2., Azthiszem ngabor2 intézte - vagy talán az 1 csak azt azóta banolták, nah mind1.
... - a debreceni paintballt. Megköszönnék tőle 1-2 olyan elérhetőséget, ahol tudnának nekem biztosítani 25 fegyvert lőszerrel együtt. Természetesen korrekt árban.
Előre is köszönöm.
ui.: Gábor! Amit ígértem nem felejtettem el, csak vagy fakton vagyok, vagy vezetek, vagy szülinapot ünneplek.

-
-
MarKoo
addikt
Látszik hogy jó régen jártam erre. A 38-as off topic szinte ki is maradt az életemből.

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad E16 G3 Fémháza Laptop 16" -45% Ryzen 5 220 16/512 740M 2GB FHD+
- 10-80" közti Érintőképernyős Monitorok / Digitális rajztáblák / Interaktiv kijelző - Nagy tételben
- iPhone 14 Pro Új állapot Gari 2027-01
- Asus ROG STRIX Scope II MAGYAR KIOSZTÁS
- Asus ROG Harpe Ace Aim Labs
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)