Hirdetés
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
Aktív témák
-
Bash
őstag
Úgy látom ''jó'' szezonnak nézek elébe, máris itt az első vihar: [link]
Pedig hivatalosan csak június 1-én kezdődik a hurrikán-szezon. -
Bash
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Csak tudnám mire jó ez a rajtlámpa, az utak nem versenyzésre valóak, dícsérem az ötletgazdát.
A gyalogoslámpán a visszaszámlálót sokkal hasznosabbnak tartom, jelzi az áthaladóknak, hogy mennyire siessenek, hogy az őrült autósok el ne gázolják őket. -
Bash
őstag
Törökül értő/beszélő PH!-s kerestetik!
Megköszönném, ha valaki össze tudná foglalni miről szól a tudósítás: [link]. -
Bash
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Nincs előttem Vista, de XP-ben a HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\W32Time\
TimeProviders\NtpClient\SpecialPollInterval kulcsnak egyedi értéket megadva is lehet módosítani a szinkronizáció gyakoriságát, erős a gyanúm, hogy ez Vista-ban nem nagyon változott. Az érték másodpercben adható meg decimális számrendszerben. -
Bash
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
A légkondi is 26°C-ra van állítva állandóan, lehet aludni normálisan, bár nekem nincs szükségem rá. (I don't need sleep, I power nap!) Így első hallásra lehet, hogy melegnek tűnik, sokan azt mondanák kb. 22°C a normális szobahőmérséklet, de higgyétek el nem jó ha nagyobb a hőmérsékletkülönbség a kinti és a benti levegő között. Nem esik jól kilépni sem, mert megcsap a meleg, és nem esik jól hazajönni sem, könnyen meg lehet fázni.
-
Bash
őstag
Ha itt 5°C alá megy a hőmérséklet már fel kell vennem egy atlétát, pólót, három pulóvert, jégeralsót, farmert, dupla zoknit, hogy ne fázzak. Kabátom nincs, de ha lenne azt is felvenném. Szerencsére ez csak néhány reggel fordul elő egy évben. Ilyen extrém hideg elleni védőfelszerelésben már mozogni is nehezebb, nem hiányzik. Az sem hiányzik, hogy bokáig érő latyakban meg sárban gázoljak az utcán, utána meg behordjam a házba...
-
Bash
őstag
Én egy évszakot akarok csak, legyen nyár állandóan.
Sokkal kényelmesebb reggel egy atlétát/pólót meg egy rövidnadrágot felvenni, beleugrani egy papucsba mintha fel kellene öltöznöm 5 réteg ruhába meg bakancsba. Ha melegem lenne csak kimegyek csobbanok egyet a medencébe, akár munka közben is...
Legyen örök nyár!
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen széket vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A gyalogoslámpán a visszaszámlálót sokkal hasznosabbnak tartom, jelzi az áthaladóknak, hogy mennyire siessenek, hogy az őrült autósok el ne gázolják őket.