Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bluetooth hangszórók
- SSD kibeszélő
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Aktív témák
-
Bash
őstag
Úgy látom ''jó'' szezonnak nézek elébe, máris itt az első vihar: [link]
Pedig hivatalosan csak június 1-én kezdődik a hurrikán-szezon. -
Bash
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Csak tudnám mire jó ez a rajtlámpa, az utak nem versenyzésre valóak, dícsérem az ötletgazdát.
A gyalogoslámpán a visszaszámlálót sokkal hasznosabbnak tartom, jelzi az áthaladóknak, hogy mennyire siessenek, hogy az őrült autósok el ne gázolják őket. -
Bash
őstag
Törökül értő/beszélő PH!-s kerestetik!
Megköszönném, ha valaki össze tudná foglalni miről szól a tudósítás: [link]. -
Bash
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Nincs előttem Vista, de XP-ben a HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\W32Time\
TimeProviders\NtpClient\SpecialPollInterval kulcsnak egyedi értéket megadva is lehet módosítani a szinkronizáció gyakoriságát, erős a gyanúm, hogy ez Vista-ban nem nagyon változott. Az érték másodpercben adható meg decimális számrendszerben. -
Bash
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
A légkondi is 26°C-ra van állítva állandóan, lehet aludni normálisan, bár nekem nincs szükségem rá. (I don't need sleep, I power nap!) Így első hallásra lehet, hogy melegnek tűnik, sokan azt mondanák kb. 22°C a normális szobahőmérséklet, de higgyétek el nem jó ha nagyobb a hőmérsékletkülönbség a kinti és a benti levegő között. Nem esik jól kilépni sem, mert megcsap a meleg, és nem esik jól hazajönni sem, könnyen meg lehet fázni.
-
Bash
őstag
Ha itt 5°C alá megy a hőmérséklet már fel kell vennem egy atlétát, pólót, három pulóvert, jégeralsót, farmert, dupla zoknit, hogy ne fázzak. Kabátom nincs, de ha lenne azt is felvenném. Szerencsére ez csak néhány reggel fordul elő egy évben. Ilyen extrém hideg elleni védőfelszerelésben már mozogni is nehezebb, nem hiányzik. Az sem hiányzik, hogy bokáig érő latyakban meg sárban gázoljak az utcán, utána meg behordjam a házba...
-
Bash
őstag
Én egy évszakot akarok csak, legyen nyár állandóan.
Sokkal kényelmesebb reggel egy atlétát/pólót meg egy rövidnadrágot felvenni, beleugrani egy papucsba mintha fel kellene öltöznöm 5 réteg ruhába meg bakancsba. Ha melegem lenne csak kimegyek csobbanok egyet a medencébe, akár munka közben is...
Legyen örök nyár!
Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- PlayStation 5
- Hobby rádiós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Túra és kirándulás topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ford topik
- További aktív témák...
- Netgate XG-7100-1U 8GB pfSense+ - VPN - Profi tűzfal -10Gbe- Rackbe szerelhető
- Raidon GR3630-SB3 2-Bay 3.5-inch SATA RAID Storage Adattároló , 1x2TB HDDvel
- 2 db új dobozos 450Gb HDD - 3,5" SAS szerverhez
- Sophos APX 320 -Kétsávos hozzáférési pont- Access point , Több db
- Sophos UMT220 rev5-7port - Túzfal
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A gyalogoslámpán a visszaszámlálót sokkal hasznosabbnak tartom, jelzi az áthaladóknak, hogy mennyire siessenek, hogy az őrült autósok el ne gázolják őket.