Hirdetés

Aktív témák

• Damage

senior tag

Gondolom van már ilyen topic (igen, most lusta vagyok rákeresni), de van egy kis problémám. Fent van a gépemen az MSN 7.0, be van konfigurálva az Outlook Express, és természetesen fent van a Windows Messenger is. Az MSN 7.0-t néha használom. Be van állítva, hogy ne induljon el magától, csak amikor én szeretném. Amikor megnézem a leveleimet (Outlook Express), néha bejelentkezik a Win Messenger (fákk). Hogy a rákba lehet letiltani, hogy ne jelentkezzen be?
    Outlook Express, eszközök, Windows Messenger, beállítások: windows messenger futtatása indításkor és háttérben való engedélyezés inaktív. Feltettem a Reg Cleaner-t, automatikus indításból kiszedtem a file-t, de ezek ellenére is néha ''felülbírálja'' a beállításaimat/gondolataimat. Mit tegyek, hogy ne induljon el a win Messenger az Outlook indításánál? (igen, választottam a brutális törlést, de ez sem célravezető).

Szerk: (#3356) ngabor2
    Remélem van olyan kereső Vladmir (jól írom a nevét?) kibővített kereső oldalán, ahol személyre vissza lehet nézni a hozzászólásokat. Én rendszeresen így használom a ''válasz'' gombot. Nem kevés esetben az utánam elhangzott dolgokra is így reagálok (egy korábbi hozzászólásom módosítása által).
    Én szvsz teljesen felelegesnek tartom az általatok ''rangnak'' titulált fokozatokat. Gondolom ezekkel a szerkesztők (Házigazdák, Moderátorok) is egyetértenek. Egyetlen egy oldallal találkoztam, amin értelmét láttam. Ez egy fotós oldal (szándékosan nem írok URL-t), és ott nyomatéka van egy ''rangosabb'' ember hozzászólásának, egy ''újoncnál''. Ezen az oldalon értékelik a fórumozók hozzászólását, elfogadják a véleményüket, esetleg szembe szállnak vele. Nem szeretnék ebbe belemenni, de tényleg nem sok értelmét látom. Már csak azért sem, mert rendszeresen látok ''te újonc vagy'', ''mit akarsz fanatikus tagként?'' stb. 3 vagy több éve/200napja PH addikt ''buta'' (elnézést, de ez tény) felhasználóktól olyan hozzászólásokat, amitől a bicska kinyílik a zsebemben...

[Szerkesztve]

Aktív témák