Hirdetés
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
kíváncsi
üzenetére
kereses eredmenyet nem tudod linkelni
Damage:
az sql hibat kijavitottam, mar nem azt latni
egyebkent nem gond, hogy elirtad a nevem (az sokkal inkabb, hogy holmi senior tag-jkent veszed a batorsagot, es hozzamszolsz....egy kedvenchez
)
az egyebkent reszemrol nem megvalosithato, hogy hsz-re is lehessen keresni (azaz megvalosithato lenne, csak honapokig tartana az adatbazis feltoltese (kozbe letoltenek a ph szerverrol jopar gigat, amit imho nem dijaznanak, hisz 7/24 foglalnama a savszelt), es lehetetlen lenne naprakeszen tartani)
[Szerkesztve] -
Damage
senior tag
válasz
kíváncsi
üzenetére
A link tartalma:
''Query: SELECT uid, nick, ban, face, posts, rank, reg, (TO_DAYS(NOW())-TO_DAYS(reg)) as days, posts/(TO_DAYS(NOW())-TO_DAYS(reg)) as ppd, lasthit FROM users WHERE ORDER BY uid ASC;
Error: You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'ORDER BY uid ASC' at line 1''
Szerintem is szóljunk, hogy töröljék ki. Engem felháborít!
(#3371) VladimirR
Elnézést! Szinte sejtettem, hogy rosszul fogom leírni a nick-ed. Nem tervezed megvalósítani, hgy egy adott user összes HSZ-ra rá lehessen keresni? (Nem tudom, hogy mennyire nehezen valósítható meg ez az ötlet.)
Aktív témák
- Samsung Odyssey Neo Miniled S49AG952 240Hz
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)