Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
-
DragonR+
aktív tag
Bővebb válasz a hol kérdésedre.

Egy savegame
Bővebben: link -
divot
veterán
Munka, munka és munka, közben hajtottam a hangfalakat, meg az erősítőt, így aztán amikor hazaérek, beírok két ostobaságot az offtopicba, aztán elájulok a fáradtságtól. Most is a távhődíjszedő néni ébresztett föl, olyan kómás voltam, hogy véletlenül egész tisztességes borravalót adtam neki.
Holnap például reggel héttől van dolgom úgy este tízig, aztán pénteken hattól ki tudja meddig, szóval egyelőre nem bírok semmi komoly dologgal foglalkozni.
Márpedig az irodalom komoly dolog.
Még ha a nép szinjén is űzik...
-
VladimirR
nagyúr
ennek ellenere megis mindenki uj off topicot akart nyitni (Tildy (#2373), TexT-BoY (#3199), m-bazsi (#3951, #3953) vagy epp twollah (#3954) - bar m-bazsi es TexT-BoY volt a fokalompos) - Bash szvsz a tovabbi nyafogas es vitatkozas elkerulesenek es a bekesseg fenntartasanak erdekeben nyitotta meg a 15. (17.) OFF TOPIC-ot
-
Bash
őstag
Miért lenne törölve? Csak nem szeretek mindent ezerszer leírni, és van egy rossz szokásom. Azt feltételezem, hogy a többség olvassa is a fórumot, de ez sokszor nem így van, sokaknak még 10-20 hsz-t visszaolvasni is nehezére esik. Rosszmájú vélemény meg nem nagyon volt szerintem, nem az a lényeg, hogy ki nyitotta a topic-ot, hanem, hogy van.

-
VladimirR
nagyúr
csak
doom3 azert nyilt uj, mert anaqer szeretett volna topicot nyitni de felt, hogy ha ertelmetlen topicot nyit, akkor megdorgaljak - ezert aztan jol visszaelt a moderatori poziciojava es alattomos modon bezarta a doom3 topicot es ujat nyitott, mindenfele attekinthetelensegre, meg kuszasagra hivatkozva
ugyan ez a helyzet a OFF TOPIC es Bash eseteben is
p.s.:![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerk.: neduddki: kesz is az uj alairasom
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Igen, ez a hiba egyébként egyszer régebben már előkerült. Valami olyasmi a lényeg, hogy a ']-ből valamiért ez lesz: '
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tehát a smiley, és elé még egy aposztróf.
MOD: ''] esetén pedig azért következik be ugyanez, mert az idézőjel első körben két aposztróffá alakul, aztán meg lásd első pont. ''![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Bazsesz
őstag
PHP-ben így kell egy adatot lehívni MySQL táblából (felette még van néhány sor, de a lényeg):
ritkítva írom:
$ a d a t [ '' n e v '' ] ;
azaz:
dollárjel + A + D + A + T + szögleteszárójel + nyitidézőjel + N + E + V + idézőjel + szögleteszárójelbezár + pontosvessző
de ha egybe írom:
$adat[''nev''
;
akkor az uccsó zárójelet
-lé alakítja.
Aktív témák
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)