-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Alapvetően szinte ingyen hozzájutok egy Henimex fix 28mm f2.8 obihoz. Canon 600d-m van jelenleg, és független attól, hogy nem gondolkoztam fix objektív beszerzésében, most kicsit elgondolkoztam rajta az f2.8 rekesznyílás végett, ami ugye nagy előny.
Viszont ez egy régi m42 obi, keríteni kell hozzá átalakítót, és valami lesz. Ezt már ti megmondjátok. Azt tudom, hogy AV és M módom lesz, viszont nem tudom, hogy hogyan módosul a képkivágásom, mennyivel kell szorozni ilyenkor a gyútávot. Megéri-e "szenvedni" vele, vagy csak gyatra végeredményre számíthatok (azt írta a srác, hogy kitűnő állapotú)?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- OLED monitor topic
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VPN topic
- Villanyszerelés
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR 3 év garancia!
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett + váltó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest