- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- LG LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Milyen széket vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laslow
senior tag
Igen, láttam a menüjében, hogy fel lehet nyittatni a tükröt a tisztításhoz, csak nem mertem hozzányúlni, nem is aktiváltam ezt a funkciót. Nem volt poros helyen nyitva (bolt és lakás sem poros különösebben), és ugye objektív-felrakásnál a tükör nincs is felcsapva. Van benne (Nikon D3100) ultrahangos szenzortisztítás, de nem segít, ugyanúgy maradnak a foltok.
Amúgy újonnan vettem a vázat és az objektívet is, és nem volt felbontva: előttem bontották fel a dobozát először (legalábbis le volt ragasztva rendesen, nagyon gyári volt). Visszamenve a boltba vagy megtisztítják, vagy veszek pumpát, és kénytelen leszek én megtisztítani - úgyis meg kell tanulnom. Ha ennyitől poros lett, tuti máskor is lesz még poros.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- BMW topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Horgász topik
- No Rest for the Wicked
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Apple iPhone 11 64GB Black használt 100% akku 6 hónap garancia
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 3 5400U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest