Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz
aleister #13782 üzenetére
Kinek mi számít
Ezért se veszem alapnak ezeket a teszteket 100%-ban.
Tudod én régebben kaptam és itt is néztem mástól mintaképeket. Amolyan ellőtt, érintetlen képeket.
Ott eléggé CA-zott a tami. Ezt most vagy hiszed, vagy sem. Nem tudom bizonyítani.
Nekem jobban tetszik a nikon és a zsé is megvolt rá. Nem cserélném le. És ez nem sznobság, mielőtt ilyesmit feltételeznélSzóval azt az orbitális CA különbséget én nem látom. DE az előzőekben leírtak alapján engem nem is foglalkoztat a CA.
Ajánlani viszont tényleg a tamit lehet, és most már a gari is jelentősen több. Nincs ezzel semmi gond, csak nem klasszisokkal jobb....
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 4
- WOT - Roham
- One mobilszolgáltatások
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Hardcore café
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest