- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
Új hozzászólás Aktív témák
-
spect80
senior tag
A még meg sem jelent iphone air szellemi örököse ez a koncepció. akku technológia fejlesztése nélkül vagy otromba nagy lesz, vagy vékony csak akkor meg folyamatosan töltőn kell tartani
-
joey04
titán
Korábban is volt már így. Olyan mint a sony a kamerákkal.
-
LosBlancosRM
őstag
Arról nem tehetek, hogy nem érted az amit olvasol.
"A forrás szerint már a Z Fold7 maga is az Apple-panelek gyártása való felkészülés része. A Galaxy Z Fold7 jelentősen vékonyabbnak ígérkezik, mint a megelőző generációk, a megjelenítő valószínűleg ugyanazzal az új eljárással készül, amit az Apple igényeinek kielégítésére implementál a gyártó."
Cím:" Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung. Csak nem magának."
Akkor kinek?
-
janeszgol
félisten
válasz
LosBlancosRM #11 üzenetére
En meg inkabb ugy ertettem, hogy mivel a Fold7 iden jon, az alma hajtogatosa meg nem iden jon, hogy az uj technologianak az elso lepcsofoka a Fold7, de az Apple-nek meg ennel is jobbat fog gyartani a Samsung. Ami nem iden lesz.
-
hemaka
nagyúr
válasz
LosBlancosRM #7 üzenetére
A szövegértés nem az erősséged és még reklámozod is. Nem, egyáltalán nem ez van leírva a cikkben.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
LosBlancosRM #11 üzenetére
-
pusszycat
nagyúr
Bírom a cicaharcot...
-
LosBlancosRM
őstag
"Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung. Csak nem magának."Ez a cím.
Mivel előbb jön a Fold7, így magának fog gyártani(vagy már gyártja), csak utána az Apple-nek, akik még nem is idén akarják bemutatni a hajlíthatójukat. Tudom, hogy pár ember rá van kattanva, mert nő, aztán valami hős lovagnak érzik magukat, ha megvédhetik. Nem is értem igazán, hogy miért kell valakit a kritikától óvni. Gondolom felkészült rá amikor "újságírónak" állt.
Ami a személyeskedésed illeti, remélem kétoldalú a tiltás, mert én se vagyok rád kíváncsi. -
válasz
LosBlancosRM #7 üzenetére
A cikket jegyző Brigi nem hibázott, ezért kár volt belé kötnöd (bár az ok nélküli kötekedés sajnos rendszeresen áthatja a posztjaidat, ezért nem meglepő, hogy ezúttal sem tudtad megállni).
A hír arról szól, hogy a Samsung által eddig gyártott kijelzők nem érték el az amerikai cég által elvártakat. Tehát egy korábbi állapotra vonatkozik az állítás, ezt nem sikerült értelmezned, helyette jött a magas lóról beszélés, lekezelés a cikk szerzőjét illetően. Most az Apple szeretné, hogy a hagyományoknak megfelelően a Samsung gyártson számára új, jobb kijelzőt (amit majd a beszállító használhat a saját modelljében is, a jövőben).
Pár napja levettelek a tiltólistáról, pont a bicskanyitogató stílusod miatt kerültél oda. Mész is rá vissza, mert jobb a fórum színvonala, ha nem vagy látható. -
helixP
nagyúr
Én most Fold 3-at használok és volt képernyő repedésem.
Fold 4-5-6 vonalon amúgy ezzel mi a helyzet? -
S@c@
őstag
AI kép, AI megjelölés nélkül...AI Office likeolja!
-
janeszgol
félisten
Ez is max 2 (inkább 1.5) évet fog kibírni?
-
Kíváncsi leszek az Almás kinyitható modellre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Csak nem magának.
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- OpenWRT topic
- Hálózati / IP kamera
- Nintendo Switch 2
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest