Hirdetés
- Tárgyal az egyesülésről a GlobalFoundries és a UMC?
- Megemeli a DRAM és NAND flash lapkák árát a Samsung
- Több Copilot+ szolgáltatást kaptak AMD és az Intel AI platformjai
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple asztali gépek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celithrandi
addikt
válasz
Throme #31300 üzenetére
persze hogy tudja, de ha 800ezerért veszel egy gépvázat szerintem elvárható lenne, hogy tudjon annyit mint egy 200ezres mobil. Ha a világ idejét el akarnám pepecselni akkor filmre fotóznék is sötét szobában nagyítanám a képeket mivel egy jó műterem is tudja azt mint egy képszerkesztő program, de mégse teszik ezt az emberek. Ok, hogy az első tükrös digit gépem óta (300d) sok minden fejlődött, de ha már tud hdr képet egy tükrös vagy milc gép akkor tudja már rendesen. A 70d nél a hdr és sdr között konkrétan nincs különbség, de cserébe vagy 15mp míg legyártja, az R6MK2 nél már van különbség, de a hdr kép szimplán rossz
Azért hogy építsek is, itt egy kép RF 100-400mm F5.6-8 IS USM-el -
Triathlete
senior tag
válasz
Throme #31225 üzenetére
D7000, stabi off 1/1000 felett természetesen, ami amúgy működik mert látom a keresőben. Ha sikerül eltalálni vagy minimalizálni a remegést a croppos vázon akkor nem rossz még koppra kitekerve.
Jó lenne tudni, hogy a másik obi mit tud ehhez képest, viszont van aggályom a 200mm-en a 2.8-as használat miatt, az élesség mélysége miatt. Korábban régebbi 80-200-at próbáltam az nekem lágy volt és minimális volt az a terület ami éles volt egy sportfotónál. Sokat lőtt mellé. -
gjoco1
addikt
válasz
Throme #31113 üzenetére
Köszönnöm !
Annyit találtam a Sigma tesztjében , hogy zajos a meechanika .
Amúgy van AF .
Próbáltam az infókat guglizni , de aki használta esetleg bármelyiket szívesebben olvasnám a tapasztalatokat .
Nem lenne nálam sem agyon használva , de úgy érzem az eddigi fotózgatós " múltamban " , hogy talán hiányzik a sor végéről egy 300 as obi . Legtöbbet a Tamron 18-200 at használom . Mondhatnám szeretem is . De néha jó lenne messzebbre látni . -
gjoco1
addikt
válasz
Throme #31085 üzenetére
Értem . Azaz nemigazán , de nagyjából sejtem .
Tehát a 3200 nem igazán kompatibilis ehez az obihoz . Illetve fordítva is igaz . Gond a próba , mert egy sem a közelemben hirdetett . Természetesen az lenne az ideális , ha rá tudnám próbálni . Akkor így zsákba cicamica .
Köszönöm ! -
rednifegnar
senior tag
válasz
Throme #31037 üzenetére
jo ragaszto lejon nyom nelkul izopropillal/sebbenzinnel. en mondjuk siman leragasztan fekete szalagal azt is inkabb azert, hogy ne legyen feltuno (van terepmintas is gorilla tape is). amugy meg ugy vagyok vele hogy azert veszem hogy hasznaljam, vigyazok ra de nem kimelem mint egy himestojast, nem masnak babusgatom, meg hogy jaj mi lesz ha eladom, nem azert vettem.
-
kovsol
titán
válasz
Throme #30643 üzenetére
Csak a Nikon és a Canon saját adaptert ad a MILC rendszerekhez.
Ez a 18-300 egy APS-C objektív, és MILC APS-C vonalon Fuji és a Sony a két gyártó akinek értelmes piaci részesedése van. Canon M széri, és az egy szem Nikon Z50 nem hiszem, hogy értelmes eladásokat hozna nekik. -
kabar07
újonc
válasz
Throme #30521 üzenetére
Köszönöm szépen az infót és a tanácsot! (#30519, #30520, #30521, #30525) Igyekszem majd vétel előtt mindkettőt kipróbálni.
A 18-105-ösöm még tartja magát. Nálam olyan mindenes funkciót tölt be...de ezek szerint idővel felkészülhetek a “kicsúszására”.
....és igen, madarászáshoz ezekkel a telékkel jó fények és nem kevés szerencse is szükségeltetik! -
total90
veterán
válasz
Throme #30223 üzenetére
Elvileg nem éri meg a fejlesztés, még nem ... Én ezt másként látom, mert mint a Canon mint a Nikon új rendszere egyre jobban nől. Igazából maguk alatt vágják a fát, mert mivel nincs más választás, a legtöbben megveszik a gyártók obijait és ha a jövőben jönnek obikkal, akkor csak az új vevőknek lesz opció.
Más különben az új Art obik közel olyan árban vannak, mint a kamera gyártók obijai. A Canon és a Nikon esetében ezek az obik meg baromi jük lettek. -
kovsol
titán
válasz
Throme #30223 üzenetére
E és L-mountra mutatnak be folyamatosan új objektíveket.
Kifejezetten MILC gépekre tervezett objektívjeik között van ilyen:
14-24 f2.8
35 f1.2
24-70 f2.8
85 f1.4
105 f2.8 1:1 macro
100-400 f5-6.3
és a 70-200 f2.8 is be van jelentve, hogy már készül.
Ez mind FF szenzorra szánt objektív, de Sony esetében az APS-C vonalra is feltekerhető ugye.Meg van az APS-C vonalra szánt 16 30 56 f1.4 ami elérhető már több rendszerre.
-
sandokanaa
csendes tag
válasz
Throme #30173 üzenetére
Én úgy próbálok gyenge fénynél fényképezni, ha nincs más megoldás, hogy manuális beállításban alálövöm a fényt (sötétebb kép) és az ISO-t max 3200-ig tolom fel. E felett szerintem nem igazán használható, de családi fotónál mentem feljebb is, csak akkor a programban a zajcsökkentés már látszik a képen.
A LR-ben vagy darktable-ben feltolom a fényt. Így kb 1-2 ev-t lehet kompenzálni, de ez helyzetfüggő. -
sandokanaa
csendes tag
válasz
Throme #30170 üzenetére
Egyetértek veled abban, amit leírtál.
Nekem volt a 70-300 4.5-6.3. Eladtam és vettem egy használt 4.5-5.6-t (FX).
A képe nekem sokkal jobban tetszik (élesebb is). Használtan már nincs akkora különbség az árban.Ha csak új jöhet szóba, akkor valóban a 4.5-6.3 (DX) a nyerő választás.
-
M0RGI
őstag
-
Ottó58
senior tag
válasz
Throme #30026 üzenetére
Hagyjuk már a feldolgozást. Ha a gépből kiesett jpeg is jobb az általam leírt 3 obi közül a 17-70-el mindenféle módosítás nélkül, akkor a raw is.
Nekem már egyik sincsen meg, nem érdekem dicsőíteni egyiket sem, a saját tesztjeim, fényképeim alapján állítom!
Én sosem hagyatkozom bizonyos oldalak tesztjeire.
Ma már csak részben beszélünk fotózásról, a többi a technikai oldal (utómunka-színcsavarás stb. Aki igazán megtanult fényképezni, az hagyományos géppel tette, esetleg kis retus, aztán előhívás ahogyan fényképezett, olyan volt a végeredmény. -
Snoop-y
veterán
válasz
Throme #29743 üzenetére
"A bajonettnél egy gumigyűrű gondoskodik az időjárás-állóságról."
Mondjuk ettol meg beazhat mashol is meg kellene nezni ,hogy pro lencsekent van e listazva
mod:
"built to resist dust and moisture ““ although they’re not classified as ‘waterproof’."
Szoval nem tennem ra a fejem illetve esoben nem biztos ,hogy birja bar kinek mit jelent az idojarasallosag ugye
-
Tin_Shield
őstag
válasz
Throme #29698 üzenetére
Szuperlassítós videót tudó gépet keresett, közeli modellvideókhoz. Páran ajánlottuk a Sony RX100V-öt, pont videó specifikáció, a jó zoom objektív miatt, és mert esetében a kisebb szenzorméret előny a nagyobb DOF miatt. APS-C-vel nyűg lesz a kellő mélységélesség szerintem. Fotónál lehet sajtreszelni a DOF-ra, de videónál gáz, ha nem elég nagy az éles tartomány. Az a6300 is meg lett említve mint jó videós tudású váz. Jobb minőségű alternatíva híjján elindulni, tanulni gyakorolni a 16-50 kitobi kezdettől fogva ajánlva van (megemlítve azt is, hogy az az objektív elég gyenge minőségű, jó minőségű fixekkel fogja igazán megmutatni a váz az oroszlánkörmeit). Innen nem tud/akar kolléga továbblépni, csak futja a köröket. A tutti vételt keresi...
-
válasz
Throme #29696 üzenetére
Amúgy mindent összevetve,
SELP1650 26-ért használtan ő még játékban
SEL35F18 104-ért újként, valszeg ő lesz, kelhet a fényerő sötétebb anyaghoz
SEL30M35 59-ért újként makrókhoz
SEL18108G 144-ért újként ez videóhoz jól jönne, de este sötétben már karcos lehet és már egy picit drága isSIGMA 30 mm F/1.4 DC DN Contemporary 100 újracsomagoltan, de nincs benne képstabi. Nem drága ez így? Vagy ennyit drágit a 35 helyett 30 és az 1.8 heylett 1.4? Vagy mást is tud?
Throme: Értem és köszönöm midenkinek a építő HSZ-t és technikai segítséget. Ami inkább zavar amikor user errort kiáltanak, ha valamit nem értenek mit miért csinálok.
Pl. nem nem beleugrottam egy váz vásárlásával, hanem az a téma ki lett taglalva a milyen gépet vegyek topikban. Obival lett volna külföldről csak aztán beesett egy akció itthon csak vázzal. Sehol nem említették, hogy olyan sokkal jobban járnék más cég gép+obi parkjával.
A világ összes idejét el lehet tölteni olvasással, tanulással, de a gép meg kell és tapasztalat nélkül egy szinten túl nem lehet előre lépni. Nekem elég annyi, hogy nem rossz vagy kerülendő terméket vegyek és amíg nem jön el a vásárlás ideje szűkítsük a kört. -
válasz
Throme #29662 üzenetére
Pedig pontosan azt várom. Mivel, engem sokminden érdekel és íoutubra is akarok anyagot csinálni. Viszont mindenre nem vehetek most eszközt ezért kompromisszumot kell vállalni. Mivel nem ismerem a piacot és a technikát sem annyira, ezért nem tudom magamnak megmondani hogy hol van az egyensúly, hogy viszonyalg univerzális legyen, ne legyen gagyi, árba jó legyen, és nagy értékeséssel vagy eladhatatlansággal ne vegye el a későbbi cserélgetés lehetőségét.
-
-
válasz
Throme #29487 üzenetére
Hát, először a mosatni cuccokat is féltettem, de ezek már olcsók
Meg már szereltem eleget őket, amihez van alkatrész, azt általában javítani is tudom közülük
Amúgy igen, az obi a fontos, ezért is lett volna 70-200, de abból ami értelmes lett volna, az baromi drága, és a drága verzió is "csak" 400mm-ig megy kétszerezővel .
Azért csak veszek valamit, csak valami pénztárcához illőbbet (170-500).
Na igen, és mivel hobbi : nem prioritás. Most veszünk lakást, fel kell újítani, még előtte össze akarok dobni valami hosszabb telére, mert aztán a következő 10 évben se lesz ennyi lóvémCsórók nem akarjanak fotózni, na.
@Lex Icon : Küldjek képeket?
De különben igen, nem csak konkrétan az erdőben levő dolgokról volt szó, hanem odamenés-visszamenés, akár pl. erdőben levő tó partja, stb. Értsd rá, mire gondolok : olyan helyekre, ahol baja lehet valami drága cuccnak. Városba meg nem annyira való egy ekkora tele.
@Zabalint # Fotonhámozó : Így-így.
Mondjuk gázspray még eszembe sem jutott, de nem hülyeség. -
törölt tag
válasz
Throme #29477 üzenetére
Soha semmi gondom nem volt turázáskor a cigányok lakta falvak lakosságával, olyan is volt, hogy tőlük kérdeztünk meg valamit, vagy sokadmagukkal együtt várták velünk a buszt. A gomba- vagy az áfonyaszedőkkel sem, mondjuk venni soha nem vennék tőlük gombát. A falvakban meg mindig megnézik az idegeneket a helyiek. Persze a Szlovák Paradicsom környékén azért eléggé hétköznapi látvány a turista, és nincsenek hírek tömeges rablásokról, Budapesten egy jobb kerületben nagyobb az esélye az utcai rablásnak, mint egy ilyen faluban.
(Amiért mégis kerülöm a falvakat és tanyákat, az a kutyák, nagyon sok helyen nincs rendes kerítés, és nagytestű kutyákat tartanak az utcán, sőt az erdőbe is kijárnak.)
Nagyobb fotós eszközöket meg inkább a cipelés miatt nem vinnék, bár idővel azt fogom csinálni, hogy külön lesz "nyakkendős" túrákra és keményebbekre cuccom.
-
-
Zozzant
addikt
válasz
Throme #29477 üzenetére
Hááát én az asszonnyal túráztam arrafelé, el is tévedtünk de az volt a legkisebb baj. Találkoztunk 5-6 gombaszedővel akik 30 centis macsétékkel szedték a gombát...
Az erdő közepén... szemtől szemben... az első szavuk az volt hogy "PÉNZ"... na mondom magamban ezek itt most elásnak
Igaz minden az esőkabát alá volt dugva, csak egy kis kompakt volt nálam. Mondtam hogy a kocsiban 10 KM-re... aztán szép lassan továbbáltunk, megúsztuk, csak néztek utánunk. Legközelebb nagyobb csapattal megyünk
-
válasz
Throme #29371 üzenetére
Azzal mindenhogyan jobban jár, de gondolom neki is egyben kellene mindent megoldani, mert nincs annyi pénz
Madár, makró, minden. A Raynox, meg egy obi, már lehet, hogy drága. Mondjuk a Raynox-xszal tuti nagyobb nagyítást kap.
Az én Sigma 70-300-am 1:2 -t tud, az sem rossz egyes esetekben, komolyabb leképezésekhez meg úgyis valamilyen egyéb megoldás kell (közgyűrű, stb). Amúgy még ezzel az alsókategóriás Sigmával is lehet jókat fényképelni (pl. szitakötő). -
szmayer1
senior tag
válasz
Throme #29289 üzenetére
Igen néztem sőt a nikonokat is, de inkább a tapasztalatokra lennék kíváncsi, mert a véleményak nagyon megosztóak.
Pl: néztem nikon 16-80 2,8-as obit, de sokan azt mondják hogy felesleges annyi pénzt kiadni érte, mert a taminak a hasonló tudású obija majdnem feleannyi, de szinte csak minimálisan rosszabb.
Tehát ezért vagyok bizonytalan.
-
yanpec
aktív tag
válasz
Throme #28934 üzenetére
Ez már annyira gáz, hogy itthon nincs egy normális szervíz(nem csak fènykèpezőkèpre gondolok, úgy alles). Ha normális cuccot akarsz akkor külföld, ha olcsóbban akarsz venni valamit külföld,ha szervíz kell kül.)
De úgy hallottam a Canon szervíznek is vannak hírei, ès most nem jóra gondolok.
-
Laby
őstag
válasz
Throme #28919 üzenetére
Magyarul a készített kép minőségében keresendő a válasz?
Azt gondoltam, hogy a drágább "VC" verzióval jobb képeket lehet készíteni, viszont az nem alkalmas Macro-ra, nem?
A másik tud macro-t (nem olyan minőségben,mint a dedikált 1:1 macro-k), és tud távolabbi témákat is csak azt jóval rosszabb minőségben, mint a VC verzió? -
Joltee
aktív tag
válasz
Throme #28856 üzenetére
Van 18-105 is, a helyére szántam a Sigmát. Nem mintha a kitobi rossz volna, csak vonzott a fényerő meg az alapvetően szebb bokeh, no meg legfőképp az, hogy mindez egy zoom obiban. Adott esetben használhatod 50/2.8-on "portréra" de ha gyorsan nagyobb látószög kell és cserélgetni vagy sokat hátrébbszökkeni nincs idő/lehetőség, akkor mondjuk az 50 1.8G-vel meg volnék lővé. Ráadásul nekem a Sigma színei jobban bejönnek, kicsit "melegebbek", mint a Nikoné.
-
Peczek
aktív tag
válasz
Throme #28849 üzenetére
Azt én is hallottam, hogy a Sigmáknak fókusz problémái lehetnek, ezek szerint a "C"-s Sigmákat lehet USB-sen kalibrálni ?
Ezeket a 70 vs 50 mm ill. 2,8 vs 4 és is végiggondoltam, meg fontos lenne, hogy nyitott blendével is minél élesebb legyen a lencse, és nem, ART szériára nincsen pénzem (vagy legalábbis másra költöm).
Egyébként Te végülis milyen objektívet vettél / használsz ?
-
gaben22
senior tag
válasz
Throme #28749 üzenetére
A 24-120 F4-emen van ilyen kapcsoló, de használatiban azt írták, hogy active-ra kapcsoljak pl. autóban stb... amikor nagyon "rázós" a helyzet. Egyébként meg az írták, hogy az objektív érzékeli automatikusan, ha panningolok. Ettől még persze lehet ez a vízszintes stabilizáció. Legalább most már ezt is tudom
.
-
Lex Icon
senior tag
válasz
Throme #28712 üzenetére
Köszönöm az ötletet, de a továbblinkelt oldalon nincs tesztelve a 11-20-as Tokina.
És sajnos a Pixinfon sincs tesztelve csak a bejelentés és az ár van közölve. -
80hun
addikt
-
jlaudio
tag
válasz
Throme #28700 üzenetére
Ha megnézed rengetegen használnak régi manuális obikat mai modern vázakkal és a képeket elnézve elég jó a képminőség és ezek 30-40 éves obik...
Szóval ami régen is minőségi obi volt az valószinűleg a mai vázakon is megfelelő minőségű végeredményt nyújt majd, inkább amolyan marketing jellege van ezeknek "A régi obik már nem megfelelők az új vázadhoz de semmi baj mi kifejlesztettünk direkt a nagyobb felbontású szenzorhoz az új obit amivel kihasználhatod az új vázad képességeit"
Én pl. nem láttam külömbséget egy Nikon d7200-on és a saját d5100-on a 18-105 és az új 18-140 között, kipróbáltam mind a 2 vázon mind a 2 obit, képminőségre nem jobb az új obi mint a régi... -
Byk01
őstag
válasz
Throme #28700 üzenetére
Oké, én ezt is értem. De gondolj bele, hogy hobbi szinten gyakorlatilag mindenre elég a 6 (max 12) MP. Ha a mai technológiával gyártanának ilyen felbontású szenzorokat, akkor meddig lehetne felmenni érzékenységben jelentős zajosodás nélkül?
A gyártók abba az irányba mentek el, hogy a minél több megapixellel promózták az új gépeket a minél magasabb érzékenység helyet. Nem tudom, ki hogy van vele, én tudok annyit kroppolni a D90 12 MP-éből is, amennyi kell, de érzékenységben sokszor jönne jól több (de azt már nem tudom, hogy pl. egy D7500 teljesítménye ilyen téren mennyire elég). Mindenesetre azért az jelzés értékű, hogy kicsit visszább is lépett a Nikon a 20 MP bevezetésével. -
total90
veterán
válasz
Throme #28652 üzenetére
Pfu, azt nem tudom.
(#28653) bakosgabor57
Szerintem nálam többet senki nem adott ki ilyen szarkora
Próbáltam olcsón jót, de ezeknél a filtereknél legalább Haida legyen.
Egy jobb szűrővel megőrzöd az élességet és a színeket. Talán ezen a képemen a legszembetűnőbb.[link], hogy mennyire nem zavar bele a képszerkesztésbe. Ezt csak RAW jpg-be konvertálva.
Instan van még fent pár képem, ami hosszúzáridős és csak keveset kidolgozott. [link]
-
PuMbA
titán
válasz
Throme #28613 üzenetére
Ami biztos, hogy a VC nélküli, nagyon elvérzik: [link]
Nem rég néztem összehasonlítást ismerősömtől Canon oldalról az új 55-250 és a régebbi 70-300 között és hát a 70-300 látható különbséggel rosszabb, mint az új 55-250 még FullHD-ban is nagyítás nélkül látni, hogy a kontraszt, színek és az élesség terén eléggé gyér.
-
-
-
válasz
Throme #28550 üzenetére
70-300 apó van
Stabi nem annyira fontos nekem, néha jól jön, de ritka. A közelpontja jól jön.
Megnézem ennek az árát, de atom nagy bukó így is, hogy nem sikerült normálisan összerakni az obit, drágábba most nem ugranék bele.@faki_ : Kicsit rövid nekem... A 300 is az, de hosszabb meg brutál drága (esetleg a Dörr/Danubia/Hama/akármi 500-as nem
), _annyira_ azért nem fontos a hosszabb.
-
itouchfan
senior tag
-
gaben22
senior tag
válasz
Throme #28367 üzenetére
Remélem csak valami álatlános irónia beszél belőled, mert már elfogadtam a Nikon ajánlatát (csak viszonyításnak, ez 200 000 HUF-os kör lesz...). A kérdés attól még adott, bár remélem soha többé nem kerülök ilyen helyzetbe, itt a topicban is többször ajánlott Csurgó kolléga vagy Camera Kft. szóba jöhet ilyen helyzetben egy ilyen kategóriája objektívnél?
-
Byk01
őstag
válasz
Throme #28153 üzenetére
A Taminál nekem elég sokszor volt, hogy ki kellett kapcsolnom a VC-t, aztán vissza, mert nem tudtam akkorát mozdítani rajta, amekkorát akartam. Ha kicsit mozdítottam, megfogta a VC, ha meg akkorát, amekkorát már engedett, akkor túlmozdult. Na ezt menüben turkálással nem tudod megcsinálni.
-
r.levente75
addikt
válasz
Throme #28061 üzenetére
Nem én találtam ki, hanem a hivatalos Nikon szervíz állásfoglalása ez amit írtam.
Én is vettem egy ilyen optikát, szettben volt, új, felmentem érte Pestre személyesen, kipróbáltam és megbeszéltem az eladóval, ha bármi probléma lenne, áll rendelkezésemre. Természetesen előtte a Nikon képviseletet kérdeztem meg az ügy kapcsán, mielőtt megvettem volna, csak hogy tisztán lássak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Eredeti játékok OFF topik
- Kegyetlen őszinteséget kér az Intel új vezérigazgatója
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Tamron 18-200mm f/3.5-6.3 Di II VC objektív Canon gépekhez
- Canon EF-S 18-135mm IS USM vagy Canon EF-S 18-135mm IS STM vagy Canon EF-S 18-135mm IS objektívek !
- Canon SX50HS
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Canon EOS M50 (Traveller kit) EF-M 15-45 kitobjektívvel + 22mm f2 STM optikával EF adapterrel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest