- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Chromecast topic
- Amazon Kindle
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
szepnek nem neveznem magam.....
ujabb kepek -
ovecs
senior tag
gyerekek most is 12 en vannak a szeron, egyszeruen muszaly tovabb berelnunk
-
ovecs
senior tag
gyerekek örömmel látom, hogy tele a szerver, mivel benen vagyunk az xfire listában!
Szerintem muszáj meghosszabbítani ennek a bérlését!!! -
Boci_83
őstag
Nah, tele a szerver!!!
Jó volt kicsit nyomni, most kondi, aztán még lőhettek!
-
gyiku
nagyúr
szerverugyben nezzetek meg ezt
-
BandiHUN
veterán
válasz
kavicssli #1278 üzenetére
hajrá!én már fullos vagyok...ez usa szeró,érdemes egyébként reconnect-et irni konzolba,mert sokszor nem enged fel server full vagy low ping üzivel,de reconnecttel másodikra simán bejön,és kicsi a pingem,nem venni észre semmit,50-70max..bár itt nem is sokat kell zoommal lőni....jaés jó dolog,hogy itt a mi időnk szerint kora du-tól mondjuk este 11-ig tele van,mondjuk hátránya,hogy ha nagyobb esti gémbe feledkez,él,éjfél után rohamosan csökken a népesség.meg nem kell csodálkozni,ha csiterbe futsz,szokott lenni...de nem számit,van épp elég fragnak való,és ha 10másodpercet tudsz már talpon tölteni,már kezded érteni a lényegét
-
BandiHUN
veterán
válasz
kavicssli #1259 üzenetére
193.47.83.217:28931 ez fejlődni is jó,spawnkill+martyr ajánlott(mindenki azt csinálja...),és a légicsapás 3kill,heli 5
javaslat:spawnkor lépj rögtön hátra,és húzd a ravaszt,mert jönnek sorban eléd,nekem 3 este sikerült kimaxolni 4 csipát,tehát termelékeny
shipmenten 50ember,ha meg tudod oldani,hogy eleressz egy airstrike-t,25 a minimum kill
-
BandiHUN
veterán
szerintem is jobb a 20as PaM-ban....főleg hogy véleményem szerint nem is vagyunk a másikon FFA-ban 12-nél többen,de nem is jó már 10fölött egyáltalán,mert oda spawnol az ember az ellenfelek közelében,amikor sokan voltunk,volt olyan,hogy 3szor egymás után lőttek le a spawn után 5 méterrel...és igy minden war elfér a másikon,nem kell hol ide,hol oda menni,vagy embereket kirakni épp,mert waroznánk...a másikon is nagyobb eséllyel alakul ki egy odajáró értelmes társaság,ha bármikor lehet menni...
-
gyerpi
aktív tag
no szóval látja az xfire a régi 12-est ami most már 20-as lett és forditva 1 kicsit belebonyolódtam
most akkor megforditsam a jaték modokat is? -
gyerpi
aktív tag
NYEV meg van cserélve a két szeró slot száma
nézzétek meg xfiren rajta van-e -
Balinov
titán
Szevasztok pupakok!
-
athomi
veterán
Este valószínűleg nem leszek. 8-9-ig mondjuk ráérek, addig tolhatnánk vmit.
-
ovecs
senior tag
FGCKLAN válasza:
"Megpróbálhatjátok. Csak annyit veszthettek, hogy egyik szerver sem jelenik meg az xfire-ben...
Ha esetleg sikerülne az átállítás, és úgy hagynátok a szervereitek, kérlek, írj, mert akkor az adatbázisunkban is módosítom, hogy ne forduljon elő az, hogy figyelmeztetünk slotszámtúllépésért
Üdv: Gyenő"
Na akkor gyerpi vagy lorenzo? valaki csinálja meg
-
kavicssli
addikt
kicsit reklámozom... Tegnap sikerült találnom egy jó német HQ-s szerót... >24/7City< BlackBullz nagyon korrektek és csítrermentes..nagyon feelinges...
-
kavicssli
addikt
Jó reggelt mindenkinek!
-
BandiHUN
veterán
nálam attól függ inkább,mennyire vagyok hulla a napi biorobot után,van,amikor alig látom már a monitort...ilyen vaksi,zombi napokon inkább ak,hétvégén/könnyebb napokon,amikor még tudok koncentrálni,mp5.az m4-et is szerettem,de aztán valamiért nem vált örök kedvenccé,mintha gyengébb vagy pontatlanabb lenne,mint a fentiek,vagyis inkább mintha mp5 sebzés ak szórással kombinálva.tudom,hogy ezért megkapom,hogy nem igy van,mert pontos,de nekem igy látszott...szerintem az mp5 a legpontosabb géppityu távolra.furamód a tunkolós P90 az,amivel vért izzadtam a 150 fejessel,pedig arra mondják,hogy közelről a legtutibb,sokan.mégsem akart 5méterről se összejönni a fejes.az egylövetűektől meg fostam,hogy na azzal simán ledarálják az embert ffa-n,és tök könnyen mentek a fejesek.csipával viszont fingom sincs,hogy lehet az épp benyomott távcsóre már ki is küldeni a fejlövést,nagyon nem érzem,nozoommal hova tájoljam be.kemppartin ffa-n persze megy,ha van idő befogni az ellent,se sd-n halál.
-
kavicssli
addikt
válasz
BandiHUN #1253 üzenetére
Köszönöm szépen! Most az arany AK-ra hajtok nagyon beadja a szine
Viszont G3mal kezdtem el lövöldözni már csak az hiányzik!
Ja igen tegnap megvettem az X7es egeret..Nagoyn jó meg minden de az ujjam az isetnért sem akar rászokni a 3as tüzelő gombra!...Pedig a G3 nál igénybe venném..
-
BandiHUN
veterán
válasz
kavicssli #1252 üzenetére
jaja,minden kategóriából ha megvan az összes piros,kapsz 1 aranyat,ott az ak-t,de van még az arany dragunov,w1200 shoti,arany RPD,és arany miniuzi ha jól rémlik...nekem már 1 hete fullos
csak az arany ak-n és az arany Dragunov-on kivül nem használok mást...RPD néha,ha nincs jó kedvem,nagyobb FFA szerón,meg a jó öreg mp5,mint újabban kedvenc,ha jó napom van...mert sajna gyengébb az ak-nál,többet kell koncentrálni
-
kavicssli
addikt
SirAndrishtúl kérdeztem amikor lentvoltam nálla de már nememléxem tisztán rá hogy arany AK-t akkor kapok ha az assault fegyókból megcsinálom a ed tiger szinten az összesből?
-
Boci_83
őstag
Semmi köze nincs hozzá! Emlékezzetek vissza, én legalábbis emlékszem, még mielőtt megkért volna rá Booz hogy állítsam be a szerverét, már akkor is látta az x fire, holott még senkinek sem volt benne a kedvencei között. Meg eleve hogy éred el hogy mindenki kivegye?? Lehet 200 ember is elmentette a kendvencek közé.
Nyugodtan rakják át a slotokat mondjad neki, nem fog eltünni, azért mert eddig 12 slotos volt, utánna meg 20 slotos lesz. -
ovecs
senior tag
FGCKLAN válasza:
"Szia! Megoldható, de sajnos esélyes, hogy ebben az esetben mind a két szerver eltűnik a listából. Tegyétek azt, hogy MINDENKI vegye ki a listájáról a szervert és vegyétek fel újra. Ezzel kényszeríthető az ase és az x-fire a listázásra. Üdv,Johnny" -
athomi
veterán
válasz
BandiHUN #1243 üzenetére
A német tesztben meglepően jól szerepel a Titan nano grease.
-
-
BandiHUN
veterán
az enyém,az x-718BF volt 3200
nem volt nagy összeg,meg vettem egy 1990-es steelseries pro gamer egérpadot,ami jobbára szép,mint hasznos,nekem lassú,pedig már az egérből is kivettem a plusz 18g-os súlyt...a teflonlap bejönne,de abból meg nem tudtam simát szerezni,csak olyat,ami üvegszálon van,az pont jó sebesség,csak "ugrik"a négyzethálós üvegszálminta miatt
látom,jól leharcoltad már az egeret
-
Boci_83
őstag
ÁÁÁÁÁÁÁÁááááááááááááá 20 fokos a Balaton! Menni akaroooooook!
-
BandiHUN
veterán
ja,csak én marha rájöttem,hogy pasztám sincs
a második boltban sikerült csak venni(2 van összesen
),ott is titan nano grease-t,bár a tesztek alapján elég jóra értékelik,ahogy néztem,csak jó lesz valamire,legalább óccsó vót...ma már be fogom izzitani a cuccost,de a gépre is ráfér egy kis portalanitás amúgyis...a 25centis venti besziv minden vackot,eléggé szürkés az összkép a házban
-
SipiBcs
őstag
válasz
kavicssli #1225 üzenetére
Délelőtt kérdezted, hogy ki szeret HQ-zni! A kedvenc játékom! A győri felderítőknél szoktam henttelni, jó társaság, kihegyezett PBvel! A VJSZ klánhoz járok néhanap ill az X-Fire-ben találtam egy 30 slotos HQ szervert (most melózom, nem tudom a nevét) ott sok a kezdő, lehet gyűjteni a fejeseket!
A GF szerverén erős játékosok vannak.
Este szerintem én a sörözés oltárán áldozok 1 laza kis flekkenpartyval összekötve, de majd egyszer egyeztetünk!
-
gyerpi
aktív tag
felraktam az uj PAM CB modot az 1.5-et mind a 2 szeróra
-
Boci_83
őstag
válasz
kavicssli #1230 üzenetére
22-ig dolgozom én is, kb fél 23 körül leszek gép közelben. Jó lenne 1-2 wart lenyomni, utánna meg mikor már megfogyatkozunk egy kis Pub-olás jó lesz. Kb nem is igen leszek a 7 végén többet gép közelbe, ha jó idő lesz, azt hiszem egy kirándulás vgay egy strandolás lesz a 7 végi program.
Na meg a füvet is lehet majd vágni az udvaron, mert úgy nől mint a gomba!
-
kavicssli
addikt
válasz
Boci_83 #1229 üzenetére
kavics84 sajna csak 23.00fele tudok majd lenni mert most melóban vagyok
Találtam 1-2 jó HQ-s szerót ami kúltúrált viszont elég erős a mezőny! Amugy ma kb 00.00 lesz hogy letudok gép elé ülni de ha neked ez késő akár holnap is nyomulhatunk majd valami HQ-s szerón!
...
délelőtt is nyomtam... kb 1 órát -
kavicssli
addikt
Kséő este jön valaki majd HQ-s szerverre lövöldözni!?
-
Balinov
titán
ne is mondd,tegnap be kellett a pennysben vasarolni,mert az 1db ing+1db szovetgatya az kurva keves...egy 100ast elqrtam,de eleg sokmindent lehetett azon venni.
nem nyeltem le semmit,egyszeruen ilyen gyomorral mentem ki...111kg,az 111kg..nameg ez 11en volt,szal ott meg bennem volt a magyar rantotthus..mostanra eleg jol lement a gyomor,meg a telefonkonyv tokam se a regi..napi 8/10 kilometer...you know...
-
booz
senior tag
ide a sok up-ot pliz thx
[link] -
ovecs
senior tag
Gyerpi: [link]
lealkudod 28 k ra és szuper... ja és ennek lehet szoftveresen feszt emelni, kb 11,5 k pötty elérhető vele simán 3d mark 06 ban -
ovecs
senior tag
Húztam a kártyámon, 3dmark 06 10972 pötty
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest