Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
Akkor bocs, azt hittem 478-ad van.
gyik: Nagyon unhatod magad, ha már ilyeneket írsz. Amúgy meg fejezd abba, "mostmár kicsit sértő
"
-
ovecs
senior tag
Ja gyiknak meg :
->
-
ovecs
senior tag
De megjött a hűtőm, szóval ma este segítsetek majd, hogy mit mire kell állítani... vagy booz gyere fel hozzánk délután
Sőt most nézem, holnap se megyek suliba, mert csak 2 unalmas előadásom lenne -
athomi
veterán
Ovecs, az xfire a másik szerót most sem látja.
booz: Ha nem tuningol felesleges piszkálnia.
gyiku: Intelnél nem így hívják.
-
gyerpi
aktív tag
[link] ez jó amit linkeltem amit te linkeltél a közeli üzletekben nincs is
amúgy is akarok tápot venni mert ha frissítek /majd valamikor, de mikor?/ akkor ez már nem bírja el a core 2 duot és a új grkártyát
és a mostanit is tuningolni akarok
ja és adjatok 1 jó hűtő márkát a procira P4 3,2 GHz /se olyat ami jó lesz a core 2 duo-ra is/ és a gkártyámra GIGA 7600 GT -
ovecs
senior tag
az normális, hogy nekem a szorzüó leugrál 6 ra ha csak word ot használok, és csak 1200 mhz? Ez most energiatakarékosság vagy valami nálam szar?
-
kavicssli
addikt
Jó reggelt mindenkinet!
-
gyiku
nagyúr
Booz, varjunk meg azzal a cpuval, jo lesz a 89W-os is
-
PyroS
senior tag
Ezt nézd meg
.Érdemes
.
-
gyerpi
aktív tag
nem esett le az fps-em a pingem is szar de úgy 60 körül van
mondjuk utána command promt-al teszteltem a pinget a router-ra minden 4-5 ms volt de minden 4 vagy 5 felugrott 14-15 ms vagy 16-17 lehet hogy azt érzékelem játék alatt
mondjuk engem inkább a kék halál izgat a memetest az boot-nál indul igaz?
vagy simán win alól indítsam és meddig 1 éjszakát -
ovecs
senior tag
-
ovecs
senior tag
öcsém itt vettem fsp noise killer 350w 6 k ért, de lehet h később lecserélem arra a 400w verzióra
-
PyroS
senior tag
Tápban ez elég jó[link].Igen lehet táp de lehet más is.Futtatni kellene teszteket,memtest,Orthos stb.
Ja esetleg futtas vírusírtót és spybotot hátha valamit összeszedtél.A pinged szarakodott vagy az FPS-ed esett le?Nem lehet,hogy túlmelegedett mondjuk a VGA karid,talán Csézének is ilyen problémája van. -
gyerpi
aktív tag
más 1 kis hardwer
tegnap ahogy mondtam is mintha FPS lagom lett volna szóval a kaspersky-re gyanakodtam ki is vágtam a gépből, de baszki utána még a gépet sem lehetett kikapcsolni /kék halál driver hibát írt ki a win leáll hogy ne károsítsa a hardwert stb./ internet nuku, hálózati kártyát nem lát, már éjfél után nem esett jó szarakodni vele hát reggel bekapcsoltam csökkentett mód alaplapos driver újra fel /ja amúgy Pyros igazad volt kibsztam az asus ide drivert már nem külső lemeznek látja a win a satát/ eddig jutottam, egyenlőre nem volt kék halál
ja és még a memóriát vissza állítottam auto -ra /eddig 5-5-15- 1 clok-on volt/
mondjuk többen írták a tápot a múltkor is
az végett szarakodhat így?, mondjuk a kék halál volt már máskor is nem gyakran, de volt
mondjatok 1 jó táp márkát úgy 400 W körül és jó áron -
PyroS
senior tag
Megint hozzuk a NYugdíjas formánkat
.Offolgatunk szépen,de mi már csak ilyenek vagyunk
.Este lesz WAR??
Ja íme az én autóm. -
ovecs
senior tag
Nekem meg ienem van:
-
booz
senior tag
amugymeg nálam csak ö a nyerő
most akkor mindenki tegye fel a gépjármüvét -
ovecs
senior tag
Megjött az ac pro 7, este majd beszerelm
-
PyroS
senior tag
Szép autó
.Bár nekem inkább Alfa Amore
.Hát egy ilyenhez sokat kellene magad hagyni
.
-
gyiku
nagyúr
ez most a kedvenc.vajon boozt hanyszor kene hagynom leterdelni, ha 1 alkalom 1 eger, 2 meg egy cpu?
-
gyiku
nagyúr
bolondgomba balivan mivan
tegnap sem volt sehol
-
PyroS
senior tag
Tudod már a szemem se a régi nekem már egybe folyik az egész billyentyűzet,már csak kitapogatom a betűket
.Nekem is bejött ez a nagy létszám,jó volt látni ahogy megindult a Nyugdíjas Horda
.Igaz TS-en volt egy kis hang kavalkád,ordított mindenki de jókat röhögtünk főleg a Team Killeknél
.
-
gyiku
nagyúr
-
gyerpi
aktív tag
válasz
BandiHUN #316 üzenetére
Jó reggelt mindenkinek!!!
mint tapasztalhattad tegnapelőtt strike-on a csapatmunka nem csak arról szól, hogy mindenáron rohanjunk plantolni hanem arról is hogy kell egymás seggét védeni
ha láthattad nem kószáltak mindenkinek meg volt a saját helye feladata és nem utolsó sorban nagyon tudtak lőni
tegnap is ez volt nálunk amíg mindenki csinálta dolgát addig jó volt, de mihelyt csak szaladgáltunk mint veszett egér már vesztettünk is 3 kört /volt olyan, hogy leplantolt a gyerek és lehozott 4vs1-etmi voltunk 4-en/
és szerintem /vagy nem csak sztem/ Hunor a legjobb köztünk és, hogy komandózik? hát sokat játszottam vele már ennek a komandózással sok wart nyertünk már
igaz egyedül nem sokra menne, de sok 1vs3 lehozott már a döntő pillanatban /mondjuk az ideális az 1vs5 5vs5-nél/
-
PyroS
senior tag
Jó reggelt mindenkinek.
Jó volt a tegnap esti 8v8-as war.Főleg ha nem léptek volna le idő előtt az ellenfelek.De így nem mi nyertük meg?Nem mintha számítana
,de azért játszottunk egy jót és megint szétröhögtem az agyam
.
-
Makaveli
senior tag
Dejó volt most egy kicsit játszani! Köszi srácok!
-
BandiHUN
veterán
örülök,hogy te ilyen pró vagy,hogy minden megy együtt,de én nem sok csapatmunkát vélek felfedezni a játékodban,fragvadászatot inkább...egyébként a csapatmunka általánosan nem jellemző sajnos,és a minimaptól is el lehet vonatkoztatni,mert akkor talán az ember nem csak a fejlövésre koncentrál,hanem arra is,ki van a közelében VIZUÁLISAN akár,mondjuk pl.az emeleten,stb.
-
athomi
veterán
válasz
BandiHUN #314 üzenetére
Azért van a bal felső sarokban a térkép, hogy nyomon kövessük a társainkat. Még azt is jelzi merre néznek vagy hogy merre lőnek. Ezt összegyúrva a hangokkal elég sok információt kapunk, anélkül hogy valóban látnánk őket vizuálisan.
Közben nem árt az általunk látottakat is figyelni!Nyilván fáradtabb aggyal nehezebb összegombócolni a másodperc tört része alatt a rentgeteg információt...
-
BandiHUN
veterán
ilyen cuccos kellene majd nekem is,valaki dobja már át msnen...a bog jól ment nekünk tudtommal,ráadásul pont az a jó hogy viszonylag nyitott,tényleg jól össze lehet dolgozni nem túlbonyolitva is.talán kezdésnek arra is jó,hogy megtanuljunk odafigyelni a másikra,akkor is ha ts-en nem informál minden lépéséről,mert nagyjából mindenki látszik,aki lemarad csipázni,vagy kimegy oldalra,nagyjából lehet tudni,merre lehet,mikor szorul esetleg segitségre...ráadásul gyors map is,nincs az,hogy szétbújkáltuk az agyunkat,meg kempeltünk hosszú ideig a semmiért,gyorsan le lehet zongorázni többféle variációt.mondjuk kell is több vari,mert az sem megoldás,ha betanulunk egy poziciót és útvonalat,mert bomlik a dolog,ha valakit kilőnek,vagy csak simán 1-2 kör alatt kitanulja az ellen.Andrishék is próbáltak ilyesmi stratégiatanulást tudtommal nem vált be...viszont szerintem többet kéne pubon,de egy csapatban játszani.eleve sokféle ember megfordul a szerón,sokféle stilussal,jobban ki lehetne alakitani egy stratégiavázat,ami többé-kevésbé megfelel minden csapat ellen
-
athomi
veterán
Sztem választanunk kellene egy-két mapot ezek közül, ami a mapunk lesz és ezeket eléggé begyakorolni. A többivel ráérünk, sztem ez is elég lesz. Múlkor már Crossfire-en védeni is tudtunk, pedig az az ellen nem volt rossz, Backlot-on el is picsáztak minket rendesen.
Ja és a kezdőről dobált nade-ket tudni kellene elég pontosan dobni, úgy hogy oda essen ahova kell neki, ráadásul mindezt a megfelelő pillanatban. -
gyerpi
aktív tag
szóval mindjárt itt a munka vége hazaviszem USB kulcson és átküldöm mindenkinek msn-en vagy x-firen kiválasztottam 6 mapot /backlot, vacant, crash, crossfiret, showdown, strike/ ezeken próbáltam valamit kigondolni, sztem ez egyenlőre bőven elég
persze sok minden felborul ha valakit lelőnek csak már idegesített, hogy mindenki ment amerre látott -
gyiku
nagyúr
vacant vedo tok logikus
5os jatekost mashova tennem, de ez mar reszletkerdes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest