- 420 mm-es AIO-val jön a DeepCool "lopakodó" alaplapokat is támogató nagytornya
- Primary RGB Tandem OLED panelt kap az LG 27 hüvelykes gaming monitora
- Megmenti a Sony 8K-s ígéretét a Pure Pool Pro
- Sallangoktól mentes ultraszéles monitorral jelentkezett az LG
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyiku
nagyúr
most elemtelm fel a cpu clockot 200rol 215re, 210et birta, 220nal vinfos mar fagyott. kivancsi vagyok ezt birja e
-
BandiHUN
veterán
ha minden igaz,nekem is jön a jövő héten az 5000+ Black Edition...a proci a leggyengébb láncszemem...viszont most már a vga és a monitor szinte bizti tolódik karácsonyra,nem is igen várható semmi nagy árzuhanás/új cuccok,és az 1950pro már most sem ér sokat,úgyhogy még ez sem motivál....
-
BandiHUN
veterán
az ac hűtés nagyon jó...mondjuk nekem gyárilag Iceq3 van a cuccon,de az is az ő gyártmányuk,és gyakorlatilag mindig hangtalan a vidkari,a 25centis venti szélzaja elnyom mindent,pedig az sem mérhető össze 1db átlagos jófajta venti zajával sem...
ja,nekem is a hdd a leghangosabb
mondjuk tettem zajelnyelőbe,és annyira megszoktam,hogy hallatszik a winyó műküdése,hogy csak visszraktam normál...egyszerűen kell az a kis hang
-
ovecs
senior tag
Gyerekek sikerült felrakni az accelero s1 et! Eléggé megszenvedtem vele, mert egy ramborda állandóan leesett, már azután is, hogy feltettem a hűtőt
De úgy néz ki, hogy a hajszárító, és egy kis türelem(na meg a csavarhúzóvasl nyomkodtam oda) meghozta a gyümölcsét
Ráraktam a 14 centis kék aerocool ventimet ami eddig a ház oldalában volt, mert az s1 miatt sehova sem férne
Na akkor az eredmények
gyári kúler: idle: 43C, 3dmark06:59C
S1: idle:29C, 3dmark06 35C
A dologhoz hozzátartozik, hogy most le van véve a ház oldala, a héten teszek bele ventit ahelyett ami most a vga n van, kicsit moddolom majd a házat
A hangról pedig csak annyit, hogy holnap cserélem a tápot, ami néha sípolt.... de azt hiszem, hogy most is a hdd a leghangosabb a gépemben -
BandiHUN
veterán
ja és hol a fenébe késik a rohadt 1.6 patch???ne mondják már,hogy a nyomorult 4 pályát eddig tart megcsinálni pc-re is,amikor a konzolosok már szétjátszották magukat velük,és a 360 majdnem pc...ezekután igazi féregség,ha mi is csak ugyanazt kapjuk...az új killcam kell a francnak,de már jó lenne vacakolás nélkül pár új map.most sajnos ehhez mod kell,de abból is egyik bugosabb,mint a másik,és nem tudom,miért jó az,hogy a kedvenc fgyópacokok és a szintek nem használhatók semelyik alatt.nomeg valami lehetne a lvl55 felett is,nem értem,miért nem lehet tovább számolni,aki nincs 55,az vagy nudli,vagy "elromlott a cdkulcsa"..
-
BandiHUN
veterán
szeródijak mikor lesznek esedékesek?mert holnap megyek a bankba utalni máshová is,és akkor egyfüst alatt le lehetne tudni,sajna csak munkaidőben van a bank nyitva,tehát mindenképp lógnom kell,és azt nem kellene gyakran...
-
BandiHUN
veterán
az ilyen szerókra nem kell járni...én fel sem veszem az ilyesmit,van szerver elég,sőt az esetek 99%-ában találok a favoritomban olyat,amin vannak,amikor nincs nálunk senki...egyébként a kis suttyó 70ftos warezos,rosszabbesetben cheater,klánnélküli majmocskáknak hamar jár a pofája 1 fejes után,sajnos erről az activision tehet.lenne online profiltárolás,normális keyellenőrzés,egyedi lemezsorozatszám,lehet,hogy nem lennénk ennyien,de az minőségibb lenne jóval...én már sokszor bánom,hogy kiadtam a 9200at erre a gémre,mert ha ezt tudom,akkor vettem volna olyat,amit tényleg muszáj eredetiben megvenni,igy nem kaptam semmi extrát azért,mert pengettem a lét,még maga az eladó is piszkált 2 hónap múlva,hogy neki 70ftos van...szóval ennyit ma a netes játékról...
-
gyerpi
aktív tag
hát én leszek talán 7 óra körül
más:
péntek délután azt hiszem Ovecs koléga után vagy Pyros már nem tudom szval mentem 1 tdm szeróra mivel 10 perc után elkezdek lagolni/most sem derült ki mitől/ nem ment jól csak kínlódtam de így is kezdtek buzerálni a gyerekek mert állítólag az egyiket lelőttem mielőtt helit tudott volna hívni
szóval bloc volt a gyerekek 1 helyben kempeltek ezerrel bementem lelődöztem őket
jött anyázás a "kurva anyád elbsztad a helimet te buzi" stb.
no hát már hányingerem van ilyen kölyköktől igazán ........ -
ovecs
senior tag
Booz holvan? Ja horgászik? akkor tudom fikázni a kis molylepkét
-
gyerpi
aktív tag
Szevasztok !!!
Egész hétvége alatt még annyi időm sem volt, hogy felmenjek 1 picit lődözni
-
kavicssli
addikt
Köszönjük az esti játékot
-
ovecs
senior tag
Na mivan Booz mi volt tegnap?????
-
PyroS
senior tag
Gyerpi és Lorenzo megtudjátok azt oldani,hogy ki legyen írva a szervereken,hogy "GL és káromkodásért kick"?
-
Balinov
titán
Gyik,koszi Ferko baratod elerhetoseget.Lehet,holnap este Kataval ossze is futunk,olyan kedvesek
,hogy lehet megsegitenek bennunket egy lakcimigazolassal.Hattalmas respect erte nekik$
-
Balinov
titán
Miujsag kedves nyugdijas kollegak? Udvozlet innet a messzi tavolbol!
-
ovecs
senior tag
Sehunn senki
-
gyiku
nagyúr
itt 1 LOL kep volt
WTF?!
-
BandiHUN
veterán
azt mondja meg valaki,miért nincs senki ts-en meg a szerókon se...ilyen sem volt már rég...
-
athomi
veterán
Két csávó játszott a szerón, az egyik 2-es szintű volt a másik meg 3-as. Persze hogy lecsítereztek a "sokat" megélt játékosok.
-
athomi
veterán
Azt hiszem lecserléem ezt az FSP 350W 8cm noise killer-t, egy FSP 350W PNF-re. Sajna hang terén ez a táp a leghangosabb a gépben. Csere után piszok halk lesz a gép.
Az a 12 centis venti sokkal halkabb a PNF-ben és ha jól láttam a 12V-os ágon is több kakót ad le.Mondjuk nekem a csere nem jár semmilyen anyagi költséggel, csak meg kell várnom míg bátyám elmegy itthonról és mehet a csere.
-
ovecs
senior tag
É egész délután "alszok" Timivel
, mellesleg, még egy kicsit alszok még, aztán 8 kor megyek fogyni az edzőterembe
-
booz
senior tag
lelehet koccanni rollam világos
-
ovecs
senior tag
én úgy értelmezem, hogy egy ts szerveren szobát kapunk
-
gyerpi
aktív tag
mondjuk tegnapp ahogy mondom vissza jött az fps-em este már jól ment csináltam is 60:30 statot
TDM-en és lehet én vagyok igényes vagy mi a szar és ebből többet nem lehet kihozni mondjuk tény hogy a net is szar meg az fgc szervere is mert a szlovakoknal ma delelőtt nem volt gondom
vagy a memóriák szarakodnak mert 5-5-15 1 clok alap fesz-en vannak
kéne nekik több kako -
gyerpi
aktív tag
amúgy tegnao felraktam az eredeti drivert ami hozzá volt tuti valamit az újjal elbsztam
mert mikor betelepitette a régit az AF 2x-en volt a AA pedig 4x-en úgy hogy sztem az újabb driver úgy futott és megfektette a kártyát
de mondjuk a régi driverell beállitottam 0 -ra mind 2-őt akkor úgy ahogy vissza jött az fps csak most is ha lövök lecsöken 90-ről úgy 40-re -
athomi
veterán
Ha war van, akkor lezárjuk. Mi ezzel a probléma? Ha meg nincs akkor nyitva van, így jönnek fel emberek, így tudok pam módban játszani. Én annyira nem élvezem a sima pub módot.
De ha annyira le akarod zárni, akkor zárjad. Bent fekszel a melóhelyeden és nézed hogy de jó, zárva van a szeró.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- BestBuy topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Villanyszerelés
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Parfüm topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- További aktív témák...
- Megkímélt Lenovo Legion 5 15,6" I7 10750H/GTX 1650 4GB/32GB/512GB/HU Bill/Win 11 Pro
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ASUS TUF Gaming Monitor
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest