- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
Moon kisasszony feljár a szerverünkre. Ezzel nincs semmi gond, de örökösen piszkálódik velem, amit eddig türtem. A mai nap viszont visszaszóltam neki és a szerveren egy kisebb adok-kapok szócsata alakult ki köztünk. Nem hiszem hogy a szerveren tartózkodók és játszani vágyók ezt szeretnék olvasni. Szóval arra kérnélek titeket, hogy ha legközelebb feljön és belém köt, akkor figyelmeztessétek. Amennyiben továbbra is kötekszik végleg bann-olom!
Érdekes módon TS-en egy szót sem mer szólni.Zeee kidobása miatt piszkálódik, újból-és újból feszegetve a témát.
Ma megkérdőjelezte játékom tisztaságát, illetve azt kérdezte a többiektől, hogy miért nem álltak ki Zeee mellett. -
PyroS
senior tag
Ezt ismertétek már?[link]
-
BandiHUN
veterán
estére valami pufogtatás?
-
BandiHUN
veterán
ejj,nekem még mindig alapon az 5000+ Black...
sajna a vidkari igyis-úgyis kevés,de nem tudom,mikor lesz csere,először egy corsair vx-450re hajtok,az most fontosabb...
-
gyiku
nagyúr
ez van most
-
PyroS
senior tag
Elősször mit írtál?
Amúgy nem vettem észre nagy gyorsulást.Max a tesztekeben és a Crysisben.Ha Yakonak nem kellet volna a 2180-om akkor nem cseréltem volna én sem.
Gyerpi:Ezt majd olvasd át.Frissítve!9600GT VS HD3850 TESZT
-
ovecs
senior tag
megtaláltam a legjobb monitor árakat:
943NW 39.900.-
940N 44.900.-
920NW 39.000.-
932BF 54.500.-
203B 56.000.-
2043NW 47.900.-
205BW 46.900.-
223BW 53.900.-
2232BW 57.900.-.
225BW 61.500.-
226BW 63.900.-
226CW 73.900.-
244TW 169.000.-
245B 87.900.-
2493HM 96.900.-
275T 233.300.-3 év garival, és 1 pixelhiba után is cserélik
Mert megéri kis spúrnak lenni
-
gyiku
nagyúr
nem tudok feszkot adni a ramnak, alapbol 1.8V. akkor everest miert mer 1.94-et?
-
Makaveli
senior tag
És hogy kell bindet írni?
-
Makaveli
senior tag
Valaki nem tudja, hogy hol lehet beállítani, hogy a fegyverek máshogy nézzenek ki nekem?
Nem csillog az arany... [link] -
Makaveli
senior tag
Valaki meg tudja mondani, hogy hogy kell ilyen bindeket írni, vagy minek hívják ezeket a színes szövegeket...
Például pirosban ezt leírni: Helló! Hogy kell?
athomi: Nekem is az van. Kibeb*szott jó. Nekem tetszik. Bal gomboknál az 1-ik special grenade, másik kés.
És hát a 3×-os tűzgomb jó m14-nél, meg g3-nál. -
ovecs
senior tag
vegyetek monitort [link]
-
athomi
veterán
Kinek van itt A4Tech X-710FS egere?
-
athomi
veterán
[-HSU-] klánhoz felmentem játszani, mert pam módban van a szerójuk. Persze adminként nagyon kemények és anyáznak.
Nem szégyeltem magam és mondtam nekik a magamét.
Amúgy ez az a banda booz, akiket lecsalóztál. Őszintén szólva nem hogy nem csalnak, de még lámák is. -
ovecs
senior tag
gyik pukizott pfuj
-
BandiHUN
veterán
ki nem tudod elvileg venni,mert a registry-ben volt.eztolvasd már át,lehet itt van megoldás keycserére...én igazán nem tudtam kihámozni,hogy az itteni dolgok csak több prtofil kezeléséhez jók 1 gépen(x db key,mellé x db profil),vagy arra is,hogy cserélj egy létező keyt a profil meghagyásával...de mintha erről is lenne szó a topikban,hogy nagy duzzogva,hibaüzivel,de megcsinálja a cod4 az új keyhez kódolást de majd látod,én rég olvasgattam,hátha ér valamit...
-
ovecs
senior tag
[link]
ez alapján a samu nem is rosszha minden iogaz 15 ért tudok spinpoint 166 ot
-
athomi
veterán
Booz-al fent voltam egy szerveren, aztán 15 kör után lecsalózta a bandát és távozott.
-
ovecs
senior tag
régi konfigom megtaláltam a gépen lementve... abból a régi keyt ki lehet venni?
-
athomi
veterán
Egy jól bevált motor multihoz (ezért megbocsátanám), de a Cod4-el bebizonyosodott, hogy a baromi nagy bugjai egyszerűen javíthatatlanok, szóval elég ciki ugyanezt a motort használni.
más: Érdekes ital és a metro-ban árulják.
-
athomi
veterán
Sztem cod5 nem lesz PC-re, mint ahogy a Cod3 sem volt. Másik brigád csinálja a páratlan verziókat (kivéve az elsőt). A Cod1, 2 és 4. részét készítő gárda amúgy is kijelentette, hogy nem kíván a II.Vh-val már foglalkozni, a Cod5 meg ugyebár II.Vh-ús lesz.
Amúgy nagyon ciki lenne ezzel a motorral kiadni egy újabb Cod-ot PC-re!gyik: A tiédet is én vettem meg, úgy hogy ne küldözgess te semmit!
-
Balinov
titán
-
gyerpi
aktív tag
no
szóval most írt vissza csákóka 2500 korona - 19500 Ft/nem enged beléole/ a Sapphire3850 256MB, 256 bit gkártya amit tegnap ts-en mondtam januárban vette úgy hogy még bőven van rajta gari
vélemény megér annyit -
gyiku
nagyúr
cod5re meg lehet venni az ujat, vagy mi?
en asszem most megalltam a lepcson. ha kapnek booztol 5000BE-t, akkor meg kene vennem vmi vgat is hozza. de nem banom, legyen
szal valszeg marad ez a conf, a kovetkezonel meg majd koosabb leszek, nem kene megint ebbe a hibaba esnem, hogy nem tudok feszkot allitanibar akkor sem lenne jobb a helyzet, de hat meg is csak a tobb a jobb, nem?
nyarra igerik am3 + ddr3at, kivancsi leszek -
gyerpi
aktív tag
no szóval !
a pénz elég fontos szempont, de nem fő szempont azért kérdezem mi a véleményetek róla, megér mondjuk 7-8 kilóval többet adni a 9600GT-ért vagy elég ez a cod4-hez
mivel úgy is csak cod-ot játszom /a többire egyszerűen nincs időm/ arra kérem
összpontosítani
és a cod5 úgy is csak jövőre várható addig pedig úgy is veszek /persze ha élek és dolgozom/ más procit és kártyát mert akkor már a mostani bika kártyák is apró pénzért lesznek /mondjuk kérdés a mostani kártyák mire lesz elég/
szóval nálam nem az a prioritás, hogy legyen maxfps-em 333 de még 250 sem kell elég nekem ha van 125 de fix a cod2-őt is így játszottam és nem voltam annyira béna a játékban
tudhatjátok az fps nem minden tudom ha sok fps van akkor sokkal több fejest bead és csipával elég ha mellé lősz stb ez mind fps bug csak 1szerűen sztem felesleges kiadni akár 1 ezressel is többet kiadni ha mondjuk a gyengébb kártyán is szépen fix 125 fps-el megy a játék - lehet nincs igazam de nekem ez a véleményem -
athomi
veterán
csak szarakodik ez a tetves gép
én ezt nem értem, tegnap tettem újra -
athomi
veterán
Rendszervisszaállítással megoldódott a gondom.
-
booz
senior tag
joreggelt én mindenféleképpen a 8800gt venném
-
athomi
veterán
Szombaton nyitva vannak a bankok?
-
athomi
veterán
Megint nem jön be az a bizonyos oldal amit sokat használok, viszont azóta a gond mióta pont ere az oldalra kattintottam. Behozatal közbe beugrott egy nagy fehér, új netoldal, az URL-ben pedig egy IP és utánna redkívül hosszan betűk és jelek áltak. Bezártam gyorsan. Ezóta kínom van.
-
gyiku
nagyúr
miapics, szenior tag, oyeee.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Gitáros topic
- Hegesztés topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest