Új hozzászólás Aktív témák
-
gyiku
nagyúr
kuldene vki kepeket a valasztott mapokrol, innen nem tudok keresni, ha megvan, privibe adom mailt, hova johet, elszorakozok vele kicsit
-
ovecs
senior tag
hunor: este kikapcsolom a pb-t a 20 slotoson és magunkra zárjuk fél órára
Magunkhoz veszünk frag*3 at és repkedünk -
gyerpi
aktív tag
Nyevesek megpróbáltam kigondolni 4 mapra taktikát támadóban és védőben elküldöm mindenkinek akinek kell
írjatok privit és az e-mail címet amire küldjem mert munkába nincs msn-em se x-fire-m
és véleményt is írjatok róla -
gyiku
nagyúr
na kerem, valaki szorakoztasson mar, unatkozom mint allat
-
gyiku
nagyúr
mivan mi?
-
kavicssli
addikt
Érdekesség kéépen új modot nyomtunk..íme pár kép!
[link] -
gyiku
nagyúr
jaccunk mar kicsit forma1ig
-
athomi
veterán
Annak ellenére, hogy a mai waron Backlot-on jól elkenték a szánkat, a Crossfire-es teljesítménnyel nagyon elégedett vagyok!
Gyerpi, azokra a nade-kre kíváncsi lennék, amiket támadóban dobáltál Cross-on.
-
ovecs
senior tag
Kipróbáltam a zombi mod ot és nem tetszik... viszont ami ma volt pit bullosnál az faja, jó kis mapok, és a mod is olyan volt mint a sima
-
gyerpi
aktív tag
helló!!!
próbálja ki valaki a pam szervert nekem már tölti a pam modot -
athomi
veterán
Én Backlot-ot is szeretem, meg Crash-t is, de nem gondoltam hogy a többiek Crash-t teszik be mapnak. Jó map, szeretem is nagyon, csak Crash-t mindenki tudja. Ezért szoktam kerülni war-nál mint mapunkat. Talán vmi jó darálós map kellett volna, mint Showdown, vagy Cross, mert azt ovecs nagyon tudja.
Amúgy első mapot sorrynéven toltam, a másodikat Hunor.
Booz-ra meg kicsit haragudtam, mert nem fogadja meg a tanácsom. Nem akarom/akartam megmondani neki hogy játszon, csak csinál egy-két hülyeséget. Mindenesetre túlzottan nem erőlködöm a tanácsadással, nem erőszak.
-
gyiku
nagyúr
mind2 szegyelje magat
-
booz
senior tag
énse leszek megyek megnézem a tengert a horvátoknál
de még nem biztos -
CséZé
őstag
tegnap jó volt az az esti lődözés
-
gyiku
nagyúr
hali
este 7tol vagyok, pitbull ellen war? ki mit szol? -
booz
senior tag
KITÖRT EGY UJ VÍRUS HALLOTTÁTOK A NEVE XD
-
Pitbullos
aktív tag
nezetek meg ez a banner jo lesz e a honlapomra a tietek
http://cod_4_hun_site.extra.hu/nyev.jpg
-
mr.saint
tag
Hát már nem tudom amin te ti is fent voltatok és utána war volt vagy lett volna
Igen nem indult el a letöltés
-
Pitbullos
aktív tag
-
PyroS
senior tag
válasz
mr.saint #220 üzenetére
Hello.
Igen tegnap több embernél is elő jött ez a probléma.A PB valami "no max packet flow" vagy valami hasonló hibával dobta kifelé az embereket.
Pitbullos:A szervert az FGC Klántól béreljük a beállításokat én nem tudom ebben Lorenzo és Gyerpi a szakember.De volt amikor max 12-13k-val jött lefelé a cucc de ezt talán Lorenzonak már sikerült beállítani. -
mr.saint
tag
Helló! A problémám az hogy nem tudok felmenni a nyev szerora mert nem indul el a letöltés
Másnak is van ilyen problémája vagy csak nálam van a gond? Gyerpi mester mondjuk rajta volt az ügyön köszönet érte
Csak amúgy is szar lett a pingem 500-800 elég gáz volt játszani úgy
De nem baj ma megpróbáljuk megint
-
Pitbullos
aktív tag
válasz
BandiHUN #211 üzenetére
ez is beta verzio xd
ismerem ezt a verziot ez nem olyen mint az enyem nekem 5 zombi kozul valaszthatsz
es a hunterek aknat tudnak letenni a zombiknak csak kese van nincs fegyver a kezukbe
es az utolso hunter lezer fegyot kap.ez meg sima zombi mod futsz vagsz lelonek futsz vagsz lelonek xd
ez jo 40 50 szlotos szerora de nem nekem a 22 re xd
azer kosz
-
BandiHUN
veterán
nem erőszak persze...
az lenne a jó,ha egy jó kis stabil cuccot összedobnának,mert akkor nem kéne sokat vacakolni,és bármikor elő lehet venni nyomni egyet,nem mondtam soha,hogy csak modokat kéne futtatni.én csak azt szeretném,hogy hamár kevés ideje van mindenkinek átlagban,legyen egy kis pubozás,poénkodás,bármi csak ne war,sd.nem a war a gond,hanem hogy anélkül már össze sem gyűlünk lassan,waron meg ugye mindenki koncentrál,mindennek kőkeményen következménye van a csapatra nézve.szerintem kell egy kis lazulás,a 0grav-on is lődöztünk például jókat...
-
SipiBcs
őstag
Rózsaszín?? Előttem a kép, hogy járókerettel, babaszínű mamuszban, tütüben felsorakoztok az m4-ekkel, ak-kal!
Kívülről nézve annyit belevauznék, hogy ha valamit túl komolyan vesz a csapat egyik fele, a másik része pedig ellazázza.... az tutti széthúzáshoz vezet!
Én CSAK hozzátok járok SD-zni, 1ébként meg koth, sab a favorit. Nálatok jó a hangulat, erős az ellen.... és nincs anyázás... Csak tényleg ritkán és kevesen vannak, de mellé kell tennem, ha nem a megszokott arcokat látom, nem is töltök sok időt fennt a szerón!
Maradjon meg együtt a csapat és ha nem megy, ne erőltessétek a pro dolgot, mert csak civakodás lesz belőle!
Tisztelettel:
S!pi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion gamer laptop szép állapotban (RTX 3060, Ryzen 5 5600H)
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged