- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- VR topik
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Everest / AIDA64 topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
A friss Catalyst-tok ált. hónap közepén jönnek, ráadásul nem várok semmi komolyat tőle, mert a 8.5-ös elég jól sikerült, van olyan játék ahol 30% teljesítménynövekedést is produkál a HD38XX szériánál.
1.6-os patch meg vmikor a napokban. Az is lehet, hogy holnap csak a hivatalon infókat kapjuk meg a patch-ről.Boci_83: A legnagyobb gond, hogy nem szeretik a pam modos szerókat, az embereknek szükségük van a perk-jeire, pedig sztem nélkülük sokkal élvezetesebb a játék.
Összeraktam az általam legutáltabb kombót: 3xfrag, Jaggernaut, hangtalan futás.gyerpi: Expertvision-t nem szeressük, olcsó alakatrészek és még azt is szeretik lespórolni= olcsón kínált videókártya gyengébb minőséggel.
-
athomi
veterán
Amúgy rád nagyon haragszok ugyanis eddig azzal pedáloztál, hogy te keresnél wart csak a 64bit-es Vista miatt nem tudsz java-t telepíteni. Most fent van a 32bit-es Vista erre kijelented, hogy nem vagy hajlandó feltelepíteni a java-t a gépedre.
(#2016) gyiku: Az a vicc, hogy te nem értelmes magyarázat miatt használsz Vista-t, hanem azzal a magyarázattal, hogy az XP régi. Nem csodálom, hogy a világban minden szentszart el tudnak adni amire senkinek semmi szüksége.
-
PyroS
senior tag
Sokba lesz még ez neked
.
A modern valós idejű stratégiák pápája, a Command & Conquer immáron bárki számára ingyen elérhető, ugyanis az Electronic Arts letölthetővé tette a jó öreg klasszikust. Aki esetleg lemaradt volna eme történelmi játékról, most letöltheti a NOD és GDI oldal ISO-ját és egy gyors írást követően máris Kane nyomába eredhet vagy éppen a GDI-nak teheti be a biciklupumpát. Ha másért nem, hát az átvezetőkért és a NOD féle Obelisk of Light hangeffektusáért mindenképp érdemes lecsekkolni. 1995-ös játék, 640x480-as grafika, dögös zene, igazi örökzöld alkotás.
[link] -
PyroS
senior tag
Új Red Alert színészek lépnek a porondra: Szergej szerepében Sztélio Szávánte. Rocket Angel, a kínai szépség Minae Noji. Zalinsky asszisztense pedig a csábos Sonni Stommel. Finom koncepciókrémek csöppentek még a tortára.
"A hosszú, férfias fegyvereket szeretem!"
Natasha
"Őrmester! Sorakoztassa a századot! Az Apokalipszis Tankezred parancsnoka szólt, hogy kéne pár gyalogos ellenség nekik a reggeli gyakorlásra."
Szergej
"Helló, Főnök! Nézze milyen gyönyörű nyakláncot vettem a sarki butikban!"
"Helló fiúk! Mónika vagyok!"
(Belevaló lányférfi mély, basszus hangján.) A képeket így nem tudom be linkleni.Az 1995-ben megjelent eredeti Command & Conquer játékhoz készült egy nagyszerű peccs, amivel nagyfelbontásban futtathatjuk a valós idejű stratégiák abszolút királyát. A nem is oly régen ingyenessé tett játékban elszabaduló atomboma robbanásokat így szuper hires módban futtathatjuk. A peccs itt található...
-
PyroS
senior tag
"A Codemasters végre igazi autóversenyt készít, melyben a hangsúly a száguldásra került. Autótuningot és különféle, aprólékos karosszériaturbózási lehetőségeket felejtsük el. Itt a vezetés és a trófeák elnyerése a lényeg. Zöldfülű versenyzőként indulunk, kinek garázsában pár igénytelen járgány vacog.
Később, dobogóra kerülés és díjak bekaszálása után új autókat veszünk. Végül bővíthetjük csapatunkat, mert híres pilótákat vehetünk fel alkalmazottként és a meguntakat rúghatjuk ki, attól függően, épp melyik versenyre kire van szükségünk. Látványos törések és autókinyírások bent vannak. Időjárás nincs. 12 játékos online mérkőzésekre nem tudjuk az autót részletekbe menően felépíteni. Flasback fícsőrrel 10 másodpercet visszatekerhetünk időben, ha épp totálkárosra törnénk a drága pénzen vásárolt Ferrari prototípust. Ekkor sértetlen autóval folytatjuk a versenyt.
Thx, Dulakh!" -
ovecs
senior tag
azt nem kuldik, csak utalasnal..egyebkent a muri gellért megérzésemmel csak azt érzem ha pénz jön... Az már rohadt mind1 h kitől, felőlem Ferike is küldhetne( bár ahogy eddig megismertem ő inkább elveszi
)
egyebkent is mr x csak kussoljon
hülye búza meg holvan? hiányolom már, nincs kit basztatni
-
gyerpi
aktív tag
mondjuk tény, hogy nálunk mióta 1séges az adókulcs /19%/ és eleinte semmilyen adójóváírások /ha jól mondom mert szlovákul jobban tudom
/ nem volt engedélyezve /pl áfa vissza igénylés személyautókra/ szóval ahhoz képest, hogy 19% volt az adó sok szigorítás is volt nem is kevés
de mondjuk 98-tól szoptunk eleget drasztikus gázáremelés, villany az árak nagyon felmentek stb.
most már jobb a helyzet a kisvállalkozóknál /1 évig nem fizetsz adót meg hasonló kedvezmények/
de ne gondoljátok, hogy itt olyan jó igen Pozsonyban meg max. 100 km-re Pozsonytól utána meg nyomor és a sok ork, -
athomi
veterán
Megint nem jön be az a bizonyos oldal amit sokat használok, viszont azóta a gond mióta pont ere az oldalra kattintottam. Behozatal közbe beugrott egy nagy fehér, új netoldal, az URL-ben pedig egy IP és utánna redkívül hosszan betűk és jelek áltak. Bezártam gyorsan. Ezóta kínom van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- újszerű MacBook Pro 14 hüvelykes M3 16GB 512GB SSD Apple space gray asztroszürke 1,5 év garancia
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- OMEN 15-ce01nh 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1060 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill új akku gar
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB)
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged