- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- ASRock lapok általában
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
Pitbullos #3200 üzenetére
nem rossz dolog,talán még egy kicsit túlzásba is viszi
mondjuk mivel a csapatból és az ismerősök közül nem vágott ki senkit,szerintem alapja is van a dolognak,bár nagyon hiányzik valami bővebb infó,ami konkrétabban elmondja,mit is követett el az illető.de eddig senki nem panaszkodott pl.a honlapon se vagy ilyesmi.meghát jó dolog,hogy akit a cucc elkap,az már más szerverre sem jut be,akkor sem,ha kikapcsolja az adott dolgot,bár asszem ez csak az ezt a verziót használó szerverekre igaz,a sima pb-sekre nem.viszont ha valakit nem indokoltan kap el,az adott szerveren,aki beregizte a szervert,fel tudja oldani a bannt,egyébként a honlapon adminként hozzáférsz elvileg mostmár te is elég sok dologhoz,nézz szét,sokféle dolgot irkálgatnak az adminok egy elzárt fórumrészen,lehet bizonyos furcsaságokra tanácsot kérni,stb...
-
BandiHUN
veterán
válasz
Pitbullos #2744 üzenetére
minden tiszteletem a tied azért,amit csinálsz,és remek csapatod van,és nem akartalak megbántani,viszont a help nélkül tényleg nem tudok nekiállni se
tudod,mi lenne jó? a zombi modot keresztezni az extreme-vel,mekkora lenne heliből irtani a zombikat
ja,a honlapvédelem a jobb gombra megy tényleg,de simán lekéri a maxthon a szerkezetet notepadba,onnantól kezdve úgyis mindegy...nomeg a cache-ben ott az egész.szvsz ne fáradj vele,nem tudod megoldani,hogy aki akar,ne lopjon...viszont legalább jó tippet adtál,honnan szerezzek én is flash órát,tettem is fel kettőt
-
BandiHUN
veterán
válasz
Pitbullos #2742 üzenetére
nem vagy hajlandó segiteni nekem,haragszom rád...kértem,hogy segits progi ügyben,mert oké,irtad,mi kell,de már az elsőt feladtam egy óra gugli után...a fegyóskinelésre meg még csak nem is válaszoltál,amikor kérdeztem...
nem akarok konkurenciát,sőt én eleve zombis mapokon gondolkodok,nem tudom,mi lehet a gond...
-
BandiHUN
veterán
válasz
Pitbullos #2490 üzenetére
ez a movie már fent volt tavaly is...és tudtommal leállitották a dolgot,de ne legyen igazam...egyébként nem sok értelme van,mert vagy akkora a map,hogy járűvek jól menjenek,de akkor emberrel soha nem érsz célhoz,a köcsögök meg elviszik egyedül a többszemélyes járműveket az orrod elől,vagy csak egy 20méteres rodeózás meg a beépitett fegyókkal való irtás lesz az egész...ami aránytalanná is teszi a dolgot az részére,aki szerencsésen be tud ülni ilyesmibe sztem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motoros topic
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Linux Mint
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest