Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Pánik a memóriapiacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
Pitbullos
üzenetére
nem rossz dolog,talán még egy kicsit túlzásba is viszi
mondjuk mivel a csapatból és az ismerősök közül nem vágott ki senkit,szerintem alapja is van a dolognak,bár nagyon hiányzik valami bővebb infó,ami konkrétabban elmondja,mit is követett el az illető.de eddig senki nem panaszkodott pl.a honlapon se vagy ilyesmi.meghát jó dolog,hogy akit a cucc elkap,az már más szerverre sem jut be,akkor sem,ha kikapcsolja az adott dolgot,bár asszem ez csak az ezt a verziót használó szerverekre igaz,a sima pb-sekre nem.viszont ha valakit nem indokoltan kap el,az adott szerveren,aki beregizte a szervert,fel tudja oldani a bannt,egyébként a honlapon adminként hozzáférsz elvileg mostmár te is elég sok dologhoz,nézz szét,sokféle dolgot irkálgatnak az adminok egy elzárt fórumrészen,lehet bizonyos furcsaságokra tanácsot kérni,stb... -
BandiHUN
veterán
válasz
Pitbullos
üzenetére
minden tiszteletem a tied azért,amit csinálsz,és remek csapatod van,és nem akartalak megbántani,viszont a help nélkül tényleg nem tudok nekiállni se
tudod,mi lenne jó? a zombi modot keresztezni az extreme-vel,mekkora lenne heliből irtani a zombikat
ja,a honlapvédelem a jobb gombra megy tényleg,de simán lekéri a maxthon a szerkezetet notepadba,onnantól kezdve úgyis mindegy...nomeg a cache-ben ott az egész.szvsz ne fáradj vele,nem tudod megoldani,hogy aki akar,ne lopjon...viszont legalább jó tippet adtál,honnan szerezzek én is flash órát,tettem is fel kettőt 
-
BandiHUN
veterán
válasz
Pitbullos
üzenetére
nem vagy hajlandó segiteni nekem,haragszom rád...kértem,hogy segits progi ügyben,mert oké,irtad,mi kell,de már az elsőt feladtam egy óra gugli után...a fegyóskinelésre meg még csak nem is válaszoltál,amikor kérdeztem...
nem akarok konkurenciát,sőt én eleve zombis mapokon gondolkodok,nem tudom,mi lehet a gond... -
BandiHUN
veterán
válasz
Pitbullos
üzenetére
ez a movie már fent volt tavaly is...és tudtommal leállitották a dolgot,de ne legyen igazam...egyébként nem sok értelme van,mert vagy akkora a map,hogy járűvek jól menjenek,de akkor emberrel soha nem érsz célhoz,a köcsögök meg elviszik egyedül a többszemélyes járműveket az orrod elől,vagy csak egy 20méteres rodeózás meg a beépitett fegyókkal való irtás lesz az egész...ami aránytalanná is teszi a dolgot az részére,aki szerencsésen be tud ülni ilyesmibe sztem...

Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Formula-1
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Milyen házat vegyek?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
.jpg)

mondjuk mivel a csapatból és az ismerősök közül nem vágott ki senkit,szerintem alapja is van a dolognak,bár nagyon hiányzik valami bővebb infó,ami konkrétabban elmondja,mit is követett el az illető.de eddig senki nem panaszkodott pl.a honlapon se vagy ilyesmi.meghát jó dolog,hogy akit a cucc elkap,az már más szerverre sem jut be,akkor sem,ha kikapcsolja az adott dolgot,bár asszem ez csak az ezt a verziót használó szerverekre igaz,a sima pb-sekre nem.viszont ha valakit nem indokoltan kap el,az adott szerveren,aki beregizte a szervert,fel tudja oldani a bannt,egyébként a honlapon adminként hozzáférsz elvileg mostmár te is elég sok dologhoz,nézz szét,sokféle dolgot irkálgatnak az adminok egy elzárt fórumrészen,lehet bizonyos furcsaságokra tanácsot kérni,stb...
minden tiszteletem a tied azért,amit csinálsz,és remek csapatod van,és nem akartalak megbántani,viszont a help nélkül tényleg nem tudok nekiállni se
ja,a honlapvédelem a jobb gombra megy tényleg,de simán lekéri a maxthon a szerkezetet notepadba,onnantól kezdve úgyis mindegy...nomeg a cache-ben ott az egész.szvsz ne fáradj vele,nem tudod megoldani,hogy aki akar,ne lopjon...viszont legalább jó tippet adtál,honnan szerezzek én is flash órát,tettem is fel kettőt
nem vagy hajlandó segiteni nekem,haragszom rád...kértem,hogy segits progi ügyben,mert oké,irtad,mi kell,de már az elsőt feladtam egy óra gugli után...a fegyóskinelésre meg még csak nem is válaszoltál,amikor kérdeztem...

úgy,hogy csak este tudok arról képet feltenni.