Új hozzászólás Aktív témák
-
gyiku
nagyúr
HUNI! [link]
tehat siman a fele
-
gyiku
nagyúr
Ezek a bekapcsolt C'n'Q hatására így módosulnak (1,1V mellett 5 x 200-as szorzó):
ADA4400DAA6CD: 49,0W
ADV4400DAA6CD: N/A
innen szedtem.na akkor nem a fele, hanem 50w, az is vmi!
15w orankent. akkor az azt jelenti, hogy ~6 ora alatt 36 huf.
naponta kb ennyit megy a gep, szal 1 evben a cnq-val sacc/kb 13 rongyot sporolok meg most. ha emelik aram arat, akkor meg tobbet.
-
athomi
veterán
"nezzuk csak. 65wattot akkor zabal, ha 11.5x200on megy. ha nem jaccom, akkor csak 5x200on pruttyog, tehat a fele."
Te sem gondolod komolyan ugye?
Amúgy nem a 4400+ és az 5000+ közti különbségeket nézzük, hanem az 5000+ és a 6400+ köztit, mert én 6400+ helyett 5000+ Black box-ot ajánlottam.
-
gyiku
nagyúr
nezzuk csak. 65wattot akkor zabal, ha 11.5x200on megy. ha nem jaccom, akkor csak 5x200on pruttyog, tehat a fele. attol fuggoen, mennyit megy a gep, es mennyit jaccom, nem tom mennyit, de sporolok. elmut nem tamogatom 1 fillerrel sem, ha nem muszaj
1 ev alatt szep kis $ ez sztem
-
gyiku
nagyúr
remelem hamar lecserelik ezt a skinzone reklamot innen, idegesit ez a logo szottyadt mell
-
ovecs
senior tag
na ez meleg [link]
-
kavicssli
addikt
Délután valami kis HQ-s összeröffenést nem csinálunk?
-
ovecs
senior tag
10k pöttyöm van 3dmark 06 ban... az most jó
-
Makaveli
senior tag
Valaki jön egy 1v1-re?
-
athomi
veterán
Ez a HC mod borzalmas, kinézek a sarok mögül, pöty a gyerek térdkalácsába és el is fekszik.
-
athomi
veterán
Mi ez a nagy élet?
-
ovecs
senior tag
Gyerekek többet nemigen megyek idegem szerverre....
Fellépte egy ismeretlen szerora xfiren, ambush volt már lement 2 kör, ez volt a 3.
6 ot öltem úgy h én voltam az utolsó csak az uccsó állított meg( aimozot)
Erre 2 srác h van e tgf... mondom nincs...
na aztán elkezdtek nekem anyázni........
Hát nem tetszett, hamar le is léptek, különben én jöttem volna le... admin meg nuku...
Ilyen embereknek lenyomnám a torkán a billentyűzetet, és addig verném a fején a monitorját, amíg az át nem megy rajta -
athomi
veterán
Beírtam aztán inkább mégsem.
-
gyiku
nagyúr
tegnap hogy megmondtam, hogy dezsavum van ferszácse klannal kapcs, hogy lelepnek?
-
ovecs
senior tag
Mi ez a kolbász party??????
-
BandiHUN
veterán
válasz
kavicssli #528 üzenetére
ok srácok,nincs gond
csak gondoltam szólok,hogy hogyha lenne valami,és kellek,szóljatok már...mondjuk jó lett volna lövöldözni egy kicsit csapatban,de legalább összeszedtem a skorpionra a maradék 70headshotot,már csak a miniuzira kell 50körül,és kész az smg is
sajna aztán már csak a csipák lesznek,no azzal nem lesz piskóta,nem is szeretem,sok is kell,lassú,tökölős a lövés,piszok sok idő...
-
kavicssli
addikt
Jó reggelt!
-
ovecs
senior tag
lelépett az ellen, ezért én is mert tanulnom kell, többiek meg akkor mentek lefeküdni
-
athomi
veterán
Lorenzo!
Most jöttem haza, 2. war nem volt, nekem el kellett mennem, a többiekről meg nem tudok nyilatkozni. -
kavicssli
addikt
Sziasztok! Pitbull szeróra aánlom hogy nézzetek be!iszonyat játék megy..
-
Balinov
titán
-
gyerpi
aktív tag
szevasztok!!!
hát igen családiprogram nem is leszek csak este valamikor
Hunror: most nem nagyon vagyok képbe ezek azok akikkel waroztunk és az a sok fejes volt vagy nem is játszottunk velük?
no mind1de nem az első ember és nem az utolsó sem akiről kiderül, hogy csal vagy csalt -
booz
senior tag
válasz
Sirandrish #514 üzenetére
semmi csak elegem van abbol hogy nemtudnak kulturáltan játszani sehol és mindenkinek beszologatnak
az eféle ember mértnem fulladt bele a saját magzatvízébe
persze tisztelet a kivétel
amugy x_team-es f@szkalaprol van szó -
booz
senior tag
kéne nekem az xteamnak a szerverip je ha valaki tudja irja be ide köszi megb@szom a szájjiukat
-
BandiHUN
veterán
jó cucc...de pl.nekem az a bajom,hogy hiába,ha kicsi a 4000+os procim,ahhoz vehetek bármit...úgyhogy elsődlegesen az lesz soron.elvileg ki lesz lőve most a régi 6000+,és lesz ugyanazzal az órajellel,fele cache-vel 5800+ brisbane 65w,és a 6400+ is brisbane lesz 89w max TDP-vel...no akkor beujitanék ezek közül,vagy egy 6400+ Black editiont,ha lesz 89w-os.kisebbet nem akarok,platformcsere kilőve egyelőre,addig alszik az új vidkari+moncsi dolog.
-
BandiHUN
veterán
én a war óta nem megyek fel,ha fentvannak nálunk...nem vádaskodás,bár annó azt hiszem felmerült a dolog,csak simán nem birom őket,mert ha tisztán érik el,amit csinálnak,akkor nem a mi súlycsoportunk,de amig nincs semmi bizonyiték rá,hogy nem tisztán,ez az egy stabil módszer a bosszankodás ellen,ha elkerüli az ember őket...várjuk meg,tud-e Moretimer PB-shotot.egyébként tudtommal a multihack-et az ember cfg-zésre is megkaphatja,bizonyos effektek,stb kikapcsolására is
-
ovecs
senior tag
esetleg mit szóltok ehhez? [link]
-
athomi
veterán
Hazajöttem, erre sohol senki. Mindenki családi programot csinált?
Jah, egy kis érdekesség: [link]
-
ovecs
senior tag
Na mivan itt, mindenki a majálison kolbászol?
-
ovecs
senior tag
Egyébként azon gondolkodok, hogy ha gariztatom a kártyát lehet, hogy rádobok még egy kis zsetont és 88gt... vagy ne?
-
ovecs
senior tag
Ha megjön a nyugdíj vegytek magatoknak ilyet: [link]
5 ezrem már van rá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Chrome
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestbuy játékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Linux kezdőknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged