Hirdetés
- Hővezető paszták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
Hu gyerekek , van gond nem kevés , rég volt ilyen hulladék a szero, a multkor amikor irtátok a sok bajt, kint elvoltam mert én nem tapasztaltam de most perfect a dolog, nagyon ciki, szerintem összerúgta a port az ea valam hacker csapattal , s amiatt nem megy ez a turó rendesen, megy a nagy küszködés , szánalmas jaaaj
-
Robokutya
senior tag
válasz
noblem1983
üzenetére
itt is itt is ....

-
noblem1983
senior tag
-
Robokutya
senior tag
Gyertek ide
Stabill szerver
Értelmes játék
http://sto.perfectworld.com/Mire itt végeztek egy karakter kidolgozásával talán ez a játék is magához tér
TALÁN.
Nem kell annyira félni hogy mmo nak felfogva lehet játszani rajta még ha nincs is kifejezett hűha angol tudása az embernek.Ezek meg minden héten lekapcsolják a szerót és minden alkalommal egyre szarabbnak látszik
-
SylarHUN
senior tag
Látom még mindig ugyan ott tart ez a játék mint 13,000 hozzászólással ezelőtt.
Szánalmas.Komolyan sajnálom a beleölt időt és pénzt.
De ti legalább szeretitek mindig.
-
sunny84
senior tag
nyugi , nem ér annyit ez a f@s játék , én is akartam minap venni boostot de mentem pár multit és hasonló dolgok fogadtak
erre mondom nagy lóf@szt a picsájukba a fejlesztőknek hogy nem tesznek 3 éve semmit azért sem veszek , itt a szép idő menni kell a családdal sétálni 
(#13993) UFO1 : nekem is már olyan nagy a tiltott listám hogy sztem 3 profil baráti listám kijönne belőle
, te tényleg annak nincs határ szabva ? 
-
UFO1
senior tag
Há mé siettek, és!
Report-old vagy blokkold és reménykedj, hogy többé nem kerülsz össze velük. Nekem már vagy 250 van a tiltó listámban, még szerencse hogy azt nem korlátozták 100 fősre. Azért ha mégis összerak egy ilyennel, a végén mindig eleresztek egy „stupid loser noob hacker” kedvességet. 
-
NFree
addikt
4 hét után az első mp futam.
Ami viszont engem roppantul bosszant az ez .

Még az idő beleférne , ert van a listán 1.10 es idő cinegével, de nem ugy hogy össze vissza porgunk utkozunk ,és utánna elhuzunk a picsába , meg kevés a nos. ja és greg nek egy kurva race skill sincs a kocsiba.
A hackerek nem változnak , ilyenkor simán olyan ideges , vagyok hogy nem érdekel kicsioda micsoda de simán kiontanám a belét élvezettel a rohadéknak gondolkodás nélkül.
Mert ugye én kis hülye naiv , megint vettem boost ot és ezt kapom.A rohad kurva jó édes anját a csalóknak, mega fejlesztőknek , hogy 3 év alatt semmit nem csináltak , és igen dühöngöm , hogy dögölne meg az összes rohadék . a jó k. életbe.

-
NFree
addikt
Na szevasztok , ujra ithon.
Nos az elmult heten nemetbe aldis hulladék nettel 7 megát 1 óráig töltött 500 fölötti ping .005 mb/s le feltölési sebesség pl ph oldal 5 percig jön.
játszottam és ment rendesen ez a szar, azon agyaltam , hogy ugye amit nem veszunk mi eszre , hogy kevesebb a játékos (gondolom) ezek lekapcsolgatják a nagy szerokat , kissebekkel váltják ki , Ugy e próbálják javítgatni a progit , hogy szarabb netsebeséggel is menjen ez a fos, és ezért van ez a rengeteg hiba , mikozben ugye mi nem veszunk észre semmit, mi játszodik a szinfalak mogott. csak a sok bug jut nekünkmert ha ez igy van le a kalappal a fejlesztők elött , mert tényleg megy hulladék nettel.
Ezt most elég hülyén fogalmaztam , de hirtelen 14 óra utazás , és 5 ora alvással , valahogy nem megy jobban remélem értitek mire gondolok.
pusszantás jo gamelést -
tatabike
őstag
válasz
tupacamaru
üzenetére
De jó. Kb. 30mp után Out of memoryval leáll a program. Kicsit nehéz lenne így gyémántot szedni, szívesebben rugdalnám a fejlesztők fejét inkább...
-
tupacamaru
veterán
3 nap alatt TH-ban három ultrát dobott.

-
sunny84
senior tag
itt a lényeg nem a mocsok szeró

-
Underground2
tag
Nagy kedvel álltam neki pár hónapja a játéknak, lett jó kocsim, de már unalmas az egész

-
Doomgiver
aktív tag
Egész nap sz*r...
-
-
tatabike
őstag
Mi a pálya, játszható a game? Holnapra tervezek egy kis randalírozást az új szerzeményekkel. Tegnap nem állt le, elég sokáig be voltam jelentkezve, bár csak 1-2 kört mentem, aztán elfelejtettem kilépni.
-
Doomgiver
aktív tag
Hát én nyáron abbahagytam 95 napnál a Trezsört... most ugye az akciónak megfelelően mondom felszedegetem már.... erre semmi cucc nem utal arra hogy ingyen tudnám folytatni 95. naptól, kérné az 500 boostot érte..
-
Robokutya
senior tag
Nem jött össze az 50 de köszi annak aki beletette a szavazatát
aki meg még nem az még ma megteheti.
Ea valentin.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=433307863417865&set=a.433306750084643.1073741825.120894394659215&type=3&theater
-
NFree
addikt
Hát srácok hétfőtöl othon vagyok remélem helyre áll a rend me szeretnék kicsit lazítani meg itt ott odacsapni kicsit, sok volt ez a 4 het kihagyás.
-
ETOM
addikt
Ideje lenne megcsinálni a szervert vagy 56k modemre váltottak költséghatékony megoldás..

-
tatabike
őstag
Na, sikerült bejutni, sőt kocsit is venni, sőőt futni egy-két race-t, sőőőt majdnem sikerült szépre festeni az új verdát, na ekkor jött a servererror...

-
Desmond74
tag
Március hetedikéig ingyenes a gyémántgyűjtés folytatása..., valszeg azért, mert már ezt se nyomja a kutya sem....
ilyen ajándékokért nem is csodálom...Náluk meg valamiért a napi bejelentkezések száma a döntő...., vagy rosszul tévedek?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tatabike
őstag
válasz
Tayuya
üzenetére
Milyen minden verseny vége előtt? LOL, akkor Te szerencsés vagy, jelenleg a bejelentkező képernyő sem jön be, csak a Servererror-ablak...

Én ezt nem értem, egyre kevesebben játsszák, mégis egyre szarabb. Szóval leterheltségre sem lehet hivatkozni...
Ez engem az internet hőskorára emlékeztet, nem tudom, ismeritek-e az ős Trefort-chat oldalt. Ott volt az, hogy hónapokig "kalapálták a szerver", meg "most már biztos jó lesz", meg "fú srácok, egész hétvégén vért izzadtunk, hogy használható legyen az oldal", aztán persze nem lett az...
Az NFSW most úgy néz ki, hogy 2013-ban egy 1993-as szinten leledzik... -
stefyY
őstag
Ki is jött az "új patch"?
188,73MB 
-
tatabike
őstag
sunny84-nek: gyáááá....

Na, most fagyott ki a World, pont bent voltam. Folyamatosan írták ki, hány perc van a szerver leállásig. Épp egy verseny rajtjánál akadt le az egész, tök jó volt, az összes kocsi teljes sebességgel nekirohant a falnak az első kanyarban...

-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
tatabike
üzenetére
Tudom, hogy 3 készült belőle én is olvastam a cikket.
Ennek az autónak nem is az értelme a lényeg. Az exkluzivitás és az különlegesség. Ezt a két feltételt pedig maradéktalanul teljesíti.
Viszont időben nem is kell sokat visszamenni egy hasonló pároshoz a cég történetében akik szinte ugyanúgy keletkeztek mint most az Aventador - Veneno duó. Ez ugye a Murcielago - Reventón volt, azonos alap minimális különbségek technikai szempontból, külső jegyek terén viszont éles váltás. -
tatabike
őstag
válasz
Doomgiver
üzenetére
Elvileg így van. Legalábbis a belinkelt közleményben ez volt írva.
Jók ezek az új IGC-s kocsik, meg is veszem mindegyiket. Gondolom az LFA lehet több lesz, mint 2 milla, a Stingray-t már rég szerettem volna, és a Mustang se rossz. Nekem, persze, aki nem vagyok egy rekordhajhász, sem jó driver....

Shizuoka, ebből 3 darab készül, azt írják. Meg értelme nem sok van, Aventador az alapja, vagyis gyakorlatilag ugyanazt tudja, csak jobban néz ki.
-
Robokutya
senior tag
válasz
F22Reventon
üzenetére
na én ezért mentem át mmozni star trek-re
ha akarok pvp-zek
Tök mindegy hogy pénzes hajó ellen állok ki, vagy se mert nem azon múlik a játék kimenetele.
Tegnap kb fél órán át szenvedtünk egymással mire kiegyeztünk egy döntetlenben mert egyikünk se bírt a másikkal nagyon tetszett a dolog
Pedig mindent bevetetünk. -
F22Reventon
tag
válasz
Robokutya
üzenetére
Szerencsére nem mindet adták ki igc-re. Amik tavaly jók és versenyképesek voltak, boostba kerültek. Ez most is így van. A tavalyi autók egy részét legyengítették, egy részének túl magas stat-ot adtak. Hiába jönnek ki a tavalyi király verdák igc-ért, idén már nem versenyképesek. Másfél év múlva ki tudja milyen lesz a játék, de fogadok h ami most zonda cinque, az akkor egy átlagos szép autó lesz, messze az nfs-s top 2-300tól.
-
NFree
addikt
válasz
Robokutya
üzenetére
Hát kérdéses a 1.5 év, valamit nagyon ki kell találjanak , hogy legyen értelme vásárolni. De addigra a fent említett autók fasorba sem lesznek , pedig jo lenne látni kb 6 külömböző autót de majdnem azonos teljesítménnyel , érdekes szép versenyek lennének, szerintem.
Sőt vissza kéne hozni a 8playeres versenyeket miért ne? ugy is kevesen vagyunk emelni a díjjazásokat , teljesen eltüntetni a hackereket, kicsit kevesebb trafit verseny közben. stb , de annyira rámentek a pénzkicsikarásra , hogy erölködésükben , kaptunk 1 kalap szart.
Jelenleg a játékot csak groupban haverokkal érdemes tolni, én nagyon rákaptam régebben csak multi, de most jobb a group. igy még van értelme.. Na pusszantás mindenklinek.Viszont ezek az autok már voltak igc ert, vettem is a bostosok mellé, még 1 et

-
Robokutya
senior tag
Tévedsz majd ha megéri ez a játék még egy, másfél évet akkor majd bekerülnek, addig is igaz lesz ez az állításod.
Gondoljatok bele aki eddig tavaly összeszedte az összes boostos autót az most kaparja a fején a maradék haját hogy lehetett ekkora láma hogy bedőlt ezeknek a boost miatt.
Én folyamatosan figyelem a tavaly meg azelőtt megjelent boost autók nagyjából 98%-a mind kikerült igcért. Szerintem alig maradt bent olyan amire nyugodtan azt lehet mondani hogy csak annak van aki boostolt.
Persze a tavalyi autó készletről van szó. -
NFree
addikt
Csak nem képzelitek, hogy esetleg agera, cinque, gt2 rs , estleg gt3 rs 4.0 lessz igc ert? vagy f1? ne is almodjatok rolla hogy versenyképes kocsit lehet majd kapni igc ert. csak porgetik a szart a mocskok.
-
PR0JECTNR56
addikt
Egyébként a napokban jött ki egy új szerkezet az olaszok műhelyéből, úgyhogy aki eddig nem látta volna az vegye szemügyre a Lamborghini Veneno névre hallgató remekművet.
Remélhetőleg egyszer bekerül a játékba is. -
stefyY
őstag
Na LFA-t megveszem poénból...

-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
callmeakos
üzenetére
Sajnos a fele sem tréfa, a hivatalos közleményből van.

-
callmeakos
veterán
válasz
noblem1983
üzenetére
És a másik kettő?

-
noblem1983
senior tag
válasz
callmeakos
üzenetére
A Stingray még nem volt IGC-s szóval ne panaszkodj

-
callmeakos
veterán
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Ez most komoly???????

-
PR0JECTNR56
addikt
Közeledik az újabb patch a következő "új" autókkal:
- Lexus LFA
- 2012 Ford Mustang Boss 302
- 1967 Chevrolet Corvette StingrayEzek az autók pedig kikerülnek a játékból:
- Porsche 959
- Bentley Continental Supersports Coupe
- 1969 Plymouth® Road Runner -
UFO1
senior tag
Végre reagáltak, akinek nem jött össze a gyémántszedés még várjon vele, majd szólnak mikortól lehet 0 boost-ért folytatni.

-
tatabike
őstag
válasz
stefyY
üzenetére
Szerintem ezt a "mi lehet a gond Nálatok", meg "telepítsd újra, Nálad van a bibi..." és hasonló megnyilvánulásokat most már nyugodtan el lehet felejteni. Mindig van, volt és lesz olyan játékos akinél éppen gond van, illetve akinél nincs. Ez nem a játékosoknál lévő "gond", illetve nem "gond", hanem szar a játék, és ennyi. Azért mert Nálad éppen megy, még nem a többiek a bénák. Érdekes, mikor én szívtam a játékkal, pl. Etom-nál nem volt semmi baj, most Nála is van. Szóval ez nem a userek hibája, random-szerűen jönnek elő a problémák.
-
Desmond74
tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
mit is?Mit? Ennyire zülött....Na az újabb befizetökre leshetnek!.
Erre e szarra már senkii sem fizet elő......!
-
UFO1
senior tag
válasz
noblem1983
üzenetére
És ha fel is jutottál akkor az se ért semmit. Egyik játékostársunk nem ment sokra, hiába volt a játékban. A röhej az hogy nagyon hallgatnak, se egy sor a fészen, a honlapról nem is beszélve, külföldi fórumokat nem böngészem, de a szerverrel valami gond van. Lehet ráküldtek valami túlterhelő okosságot a senkiházi hackerek a kitiltások miatt.

Ez meg a semminél is kevesebb.
-
noblem1983
senior tag
válasz
stefyY
üzenetére
A másik fórumon is panaszkodnak ahogy olvastam szóval ez már általános probléma tegnap óta. Gyémánt nekem is kimaradt tegnap mert általában este szoktam lenyomni de mikor a "The servers are currently down" fogadott 23 óra után akkor nem reméltem túl sokat, hogy befáradnak megcsinálni
-
stefyY
őstag
Egy kezemen meg tudom számolni, hányszor fagyott ki a játék nekem az utóbbi 2,5 hónapban...nem értem, mi lehet a gond nálatok. Én már csak TH-zok, bátyám játszik még aktívan, de nem szokott gond lenni.
-
Tayuya
csendes tag
Servererror_Fatal_Errorcode_7 minden verseny vége előtt.
Hihetetlen, és még pénzt akarnak vele keresni! 
-
ETOM
addikt
Most elég szar írányba ment a game megint.. server error (ezt biztos az out of memory leváltására dobták be)
stb. fos. kész van. -
stefyY
őstag

...ééééééééééééééés S kategória
( TH, 63. nap ) 
-
-
hattrickuser
aktív tag
The servers are currently down. Thanks for your patience.

-
tatabike
őstag
válasz
sunny84
üzenetére
Már megint mi a trágya van ezzel a fossal?
Powerupokra nem reagál verseny közben, hiába nyomkodom. Egyedül vagyok in lobby, de azért betölti a futamot, és valahonnan előkerül egy másik kocsi, persze ami 2x olyan gyors. Ő ér be elsőnek a célba, de én vagyok a győztes (?), majd a You Earned feliratnál megáll a játék, se ki se be, sehova....
Tudom, telepítsem újra, mert nálam van a hiba, boááá.... -
sunny84
senior tag
válasz
Desmond74
üzenetére
merga csak 1 lelketlen taliga
, honda a menő , én is starter meg egyébb boost vásárlás helyett még veszek pár kanna olcsó benyát mert tutkó hogy tavasz közepétől drágul hogy mire mennénk nyaralni meg utazgatni 460 legyen literje
, b@ssza meg orbán meg a többi is
nem csak ezért amúgy is -
Robokutya
senior tag
tudom már mért nem gyűlnek a szavazatok a képemen
a jómadarak ahol megosztottam a postomon szavazgatnak és nem a képre kattintva ami ugye így nem adódik össze a forráshelyen jaj a láma felhasználóktól mentsen meg a ...
-
Robokutya
senior tag
meddig tart ez a valentínes buli?
-
Desmond74
tag
Te még hiszel a mesékben?
Tudod hányadik ígéret ez arra, hogy bannolják a csalókat? Kurvára sokadik!!!
Elvileg nem megy a szekér nekik, akkor miért is lőnék ki az aranytojást tojó tyúkokat?Bla.bla.bla..., és nem történik most se semmi, lefogadom, egy a lényeg, komolytalan játék ez, ingyen videókártya, ill. géptesztnek jó..., de NEM SZABAD RÁ KÖLTENI!
Itt a tavasz, inkább pár literrel több benzint vegyetek a "csotrogányaitokba"...! Bár tudom, itt mindenki minimum 5-ös merdzsóval jár....
-
noblem1983
senior tag
6T4H-NHPE-6262-GU24 - Ford Police Interceptor 1 napos rental kód
-
Robokutya
senior tag
válasz
Underground2
üzenetére
Köszi 35 like hát ez szebb szám mint tegnap de valószínű nem jut tovább a járgány
erős a jelentkező lista.
ha a könyvtárból válogatják ki az első 10et akkor talán benne vagyok de 172 like a legjobb az albumban hol osszam meg hogy ennyi legyen a vége? -
Robokutya
senior tag
Ne már hogy csak 20 szavazat lájkot neki könyörgöm

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=433307863417865&set=a.433306750084643.1073741825.120894394659215&type=3&theater -
tatabike
őstag
válasz
noblem1983
üzenetére
És mikor/miért tiltanak ki valakit? Vagy ezt honnan lehet tudni? Mert ha ugyanúgy nem foglalkoznak a reportokkal, hiába küldözgeti az ember, akkor a csíterek maradnak.
Robokutya, szép verda, de nincs facebook regem...
-
Robokutya
senior tag
Dobjon rá mindenki egy likot ha nem nagy kérés de tényleg. köszi
De az albumban ne erre a linkre -
UFO1
senior tag
Ma 03-tól úgy néz ki kicsit tisztább lesz a játék. Az érintettektől mindenki vegyen érzékeny búcsút!
Fixed an issue that allowed banned players to be able to log into the game.
-
sunny84
senior tag
azért még ezzel is oda lehet pörkölni -b- ben is
( egy régi majd nem feledésbe merűlt profilommal kerültem 1 et 2

-
tribandi
csendes tag
hi! 1 kérdéssel fordulnék hozzátok!! mégpedig azzal hogy az autokat átt lehet e valahogy importálni az 1ik serverröl a másikra?! Apex-us röl szeretném a Chicane-eu ra rakatni az autoimat! ha van ilyen lehetöség kérlek ezt osszátok meg velem, vagy hogy hova kellene irnom ezügyben! köszönöm a válaszokat!
-
sunny84
senior tag
meglesem már azt a nagy all in -t
, bár a t.e -től hányok még mindig , de hátha nem hányom le a monitort vörösborral 
Új hozzászólás Aktív témák

- Hővezető paszták
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Villanyszerelés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Torrent meghívó kunyeráló
- Vezetékes FÜLhallgatók
- LEGO klub
- Battlefield 6
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

erre mondom nagy lóf@szt a picsájukba a fejlesztőknek hogy nem tesznek 3 éve semmit azért sem veszek , itt a szép idő menni kell a családdal sétálni 
, te tényleg annak nincs határ szabva ? 
Report-old vagy blokkold és reménykedj, hogy többé nem kerülsz össze velük. Nekem már vagy 250 van a tiltó listámban, még szerencse hogy azt nem korlátozták 100 fősre. Azért ha mégis összerak egy ilyennel, a végén mindig eleresztek egy „stupid loser noob hacker” kedvességet.

, az igazit nem adnám a játékhoz