- Házimozi belépő szinten
- RAM topik
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- OLED monitor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Platina minősítésű Toughpower tápokkal bővült a Thermaltake portfóliója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- 
			  PROHARDVER! A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei). 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Micsurin nagyúr válasz  Old Cyborg

üzenetére Old Cyborg

üzenetérefaja!  Meg van a porsche          hétfőn csak fell kell hinom a magyar diszpécsereket mert az angolok már felveték a support jegyemet hétfőn csak fell kell hinom a magyar diszpécsereket mert az angolok már felveték a support jegyemet   és a magyarok 100% hogy megváltoztatják ja még egy 15% os origin kupont is kaptam és még ők kértem elnézést a kellemetlenségért és a magyarok 100% hogy megváltoztatják ja még egy 15% os origin kupont is kaptam és még ők kértem elnézést a kellemetlenségért Headknife: nem műkszik már egy ideje  csak a csalóknak csak a csalóknak ők bezzeg tudják használni ők bezzeg tudják használni 
- 

HeadKnife csendes tag Tiszteletem! 
 Most már megkérdem mert eléggé cseszi a csőrömet...Viszonylag régóta tolom a gamet, azonban volt egy jó kis brake sajna. Mire újra elkezdtem, jött ez az Apex Chiance vagy mi a nyavalya szerverválasztás. Azóta nem működik a chat. Ha havert hívok gruppenbe az működik, meg a whisper is, de a free roomban már nem. Kiválasztom a nyelvet, de szobákat nem mutat egyáltalán.
 Mi lehet a baj??
 Elvérzést kérek a zavarásért, és előre is köszönet ha lesz válasz! 
- 

válasz  Old Cyborg

üzenetére Old Cyborg

üzenetéreNekem tetszik  
- 

-PLevi- senior tag válasz  Old Cyborg

üzenetére Old Cyborg

üzenetéreGrat! Ki.@szott jó! 
 Ha én ilyet tudnék csinálni... 
- 

Old Cyborg tag Mit szóltok ehhez ?     
- 

komijoci csendes tag válasz  }{3@Đ$}{0ot

üzenetére }{3@Đ$}{0ot

üzenetére     
- 

tupacamaru veterán Három nap alatt 40 A-Class win vagy 100 futamból, meglesz ez egyszer majd.    Nyomom a Juggert meg a Nitrot neki amíg van. Nyomom a Juggert meg a Nitrot neki amíg van. 
- 

}{3@Đ$}{0ot addikt 
- 

Micsurin nagyúr ha az edit-re nyomok csak a nevet és az ID engeddi cserélni.. és kivan küldve egy megnem erősitet vissza igazólo link .... akkor most hogy , vagy mit tudok csinálni ?  
- 

sunny84 senior tag 
- 

Micsurin nagyúr válasz  sunny84

üzenetére sunny84

üzenetére1. nincs megerősitve a citromail az originben akkor is tudok váltani? 
 2. world be originbe mindenbe be tudok lépni csak a citromailbe nem...csináltam 12 tucat noname össze csapot mailt a kód miatt.... ez az eredménye , beadja erre puff.... 
 a + a dologban ha 1,5 hónapig nem lépek be a mail-be akkor törlődik... tehát: a world profil használhatatlan lesz     hol tudnék közvetlenül kapcsoltadba lépni a supportal?  
- 

sunny84 senior tag #14571) Micsurin EA originbe [itt] belépsz és áthúzod másik mailre lehetőleg gmail , hotmail vagy windowslive legyen 
- 

tatabike őstag válasz  tupacamaru

üzenetére tupacamaru

üzenetéreNa, gyűlnek a milliomos hülye gyerekek... 
- 

Micsurin nagyúr support tudd segiteni?    ea originbe be enged.. ha otmegváltoztatom a world ben is megváltozik?    
- 

tupacamaru veterán Már van 18 BUGATTI VEYRON az Apex-en.  
- 

tatabike őstag válasz  Micsurin

üzenetére Micsurin

üzenetéreJólvanna, nem bántani akartalak, de én nem vágom ezt a témát. Csak azt tudom, hogy a citromail köztudottan egy fos, van egy csomó hely, ahol nem is engednek citromail-ról regelni éppen ilyenek miatt... Király a Lambo, köszönöm szépen még egyszer...  Már át is festettem... Már át is festettem... 
- 

Micsurin nagyúr segitsetek        : a citromailem valszeg feltörték vagy csak bsza a rezet.... nem tudok belépni és "elvileg" nem is adtam meg neki jelszó emlékeztetőt.... : a citromailem valszeg feltörték vagy csak bsza a rezet.... nem tudok belépni és "elvileg" nem is adtam meg neki jelszó emlékeztetőt....     tudok valahogyan az nfs profilomban mail cimet váltani? tudok valahogyan az nfs profilomban mail cimet váltani? szerl: be tok lépni az nfs profilomba csak félek ha valami történik akk bukom a gt3 ast mert a ccitromailbe nem tok belépni  
- 

sunny84 senior tag válasz  eLit-MiLan

üzenetére eLit-MiLan

üzenetére enyém is pont ahogy arra a tetves csalóra írtam kifagyott :S , én nekem utána elgurult a gyógyszer és gt2 -t a másikprofilommal bevittem , de kb 20 futamól 9 autofinish " bajnok " volt  
- 

eLit-MiLan őstag Nah ma is sok köcsög rammer noob...sunny84-el játszottunk, hát mind2nket kikészítettek...aztán sikeresen leállt a worldöm..ezaz, kicsit sem vagyok ideges  
- 

eLit-MiLan őstag válasz  tatabike

üzenetére tatabike

üzenetéreHátsó nézetben tolom...azt nem hiszem am el hogy amikor inditja a lökést kb a kocsimra már majdnem merőlegesen van, mégis csak simán helyre áll az övé és megy tovább 250+-al... 
 De amiket velem szoktak csinálni, némely ellen reagálni sem tudok, mert mikor 250+ al jönnek belém már nem számit a hátsó nézet...
- 

ETOM addikt Kidobtam audi s5-re vagy 1000 000 igc-t meg ultra motort. Hát apám ez ritka fos még dragra is. Eladtam.  
- 

tatabike őstag válasz  eLit-MiLan

üzenetére eLit-MiLan

üzenetéreMilyen kameranézetben tolod? Ha bumper vagy hood, mint én is, akkor nehezebb, mert aki hátsó nézetből vezet (én utálom), vagyis látja a kocsiját hátulról, sokkal előbb észreveszi az Őt előző járgányt, így hamarabb tud reagálni. Általában lendületből löknek meg, vagyis nem közvetlenül mellőled indítja a lökést, hanem a pálya másik széléről, így sokkal nagyobbat tud taszítani a másikon. Ilyenkor ha résen vagy, és kicsit fékezel, akkor az orrod előtt elsuhan, és Ő kenődik fel a pálya szélére, bár nagy sebességnél ezt elég nehéz kivitelezni. 
 Én azt szoktam csinálni, hogy mikor valaki nekiáll bökdösni, akkor én nem visszabökdösöm, hanem folyamatosan ellenkormányzok, és ha Ő nem teszi ugyanezt, akkor szépen letolom a pályáról, és általában elakad valamiben, vagy ahogy eléri a pálya szélét, lelassul és lemarad.
 Én sosem rammolok senkit elsőnek, igyekszem úgy előzni, hogy hozzá se érjek, de ha nekiáll szívózni, akkor kíméletlenül lekotrom a pályáról...
- 

komijoci csendes tag Milyen kódot??? Én is kérek belőle !!  
- 

eLit-MiLan őstag Ez nem igaz...megyek a C-classos versenyen a silviámmal, persze hogy nyomorult mr2-sek nyernek...megyek A-classon, a bmw-met mindig sz@rrá lökik össze-vissza....hogy az istenbe tudnak mindig úgy belém jönni hogy nekik semmi bajuk sincs, engem meg kilöknek az út szélére? Ha elkezdek előzni egyből hirtelen arra fordul ahonnan előzöm és persze hogy én szívom meg...    
- 

ETOM addikt RS5 dragra megéri? 
- 

sunny84 senior tag Szevasztok , aki próbálkozik ezzel az új driveres car prize marhasággal annak van infom bejött már pár arcnál , tehát új driver és azon belűl csinálsz még 2-t és a 3 ikban nyitod a kártyát ... nagyobb az esély a jó dögökre  Üdv  
- 

Doomgiver aktív tag válasz  noblem1983

üzenetére noblem1983

üzenetére   
- 

hattrickuser aktív tag Az elmúlt napokba/hetekbe nem játszottam, ma lefutottam néhány Team Escape-t. Függetlenül attól, hogy "hányadik" lettem, nem írt jóvá IGC-t. Erről a hibáról nincs valami hivatalos észosztás, esetleg dolgoznak rajta, vagy legalább érzékelték már az EA-nál?  
- 

GrotESC aktív tag Hol lehet átvenni ezeket az utolsó körben kapott autókat? Nem találtam meg. A kódot elfogadta. 
- 

tatabike őstag válasz  tupacamaru

üzenetére tupacamaru

üzenetéreLehet, hogy startsync ignore hacket használt, azoknak sem ad semmit a végén. 
 Nem rajtolt előbb, mint a többiek?
- 

tupacamaru veterán Valami történt?  Töltött le egy kis frissítést a játék, nem sokat csak 4-5 MB körülit. Nyomtam pár Drag-ot és a speedhack-es majom ugyan beért a célba de nem adta meg neki. Ezt eljátszotta vele egy csomószor. Töltött le egy kis frissítést a játék, nem sokat csak 4-5 MB körülit. Nyomtam pár Drag-ot és a speedhack-es majom ugyan beért a célba de nem adta meg neki. Ezt eljátszotta vele egy csomószor.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) [link] [link]
- 

tatabike őstag válasz  }{3@Đ$}{0ot

üzenetére }{3@Đ$}{0ot

üzenetéreHát azért elég cumi dolog a CarChanger, mert ha pl. a profilban egy D-class verdával nyomod éppen, és váltasz egy F1-re, ugyanúgy a D-s kocsikkal fog betenni egy versenybe... Ott meg nem nagyon vannak rákészülve S kocsik leverésére... tutuhawer, ha jól tudom az ellen nem érzékeli a cserét, továbbra is az alap verdát látja, csak a tulajdonságai lesznek azok, amiket a cserélt kocsi tud. Vagyis pl. kivülről a Silvia MR2-ként hasít... 
- 

tutuhawer őstag nyílt pályákon hasítok a caterpillar-edition Porschémmal és a Pepsi McLaren MP-4 12C GT3-mal és auto-finish nem volt, nagy T4-es autók is alig-alig. Na majd ma befutok.... csak kéne még 1500 powerup-használat és akkor nincs ellenfele a porschémnak...  elitmilan: a mottódból láttam a nevet, de most nézem az APEX-et is. A lényeg, hogy ellenem ne legyen car changer  Amúgy hogy lehet észrevenni kívülről? Amúgy hogy lehet észrevenni kívülről?
- 

Prof01 veterán Sziasztok! Ha lenne valakinek egy felesleges Need for Speed: World doboza, az legyen szíves dobjon egy PÜ-t, mert érdekelne! 
 Köszönöm előre is!  
- 

tutuhawer őstag válasz  }{3@Đ$}{0ot

üzenetére }{3@Đ$}{0ot

üzenetérehijjnye, szerencse, hogy a másik szerveren nyomod  
- 

eLit-MiLan őstag válasz  }{3@Đ$}{0ot

üzenetére }{3@Đ$}{0ot

üzenetéreAddig amíg meg nem jelennék a csalók között, addig szarik rá lol  
- 

}{3@Đ$}{0ot addikt válasz  eLit-MiLan

üzenetére eLit-MiLan

üzenetéreAmennyi csaló van,nem hiszem,mert szarik rá szó szerint az EA,hiába reportolják. 
- 

üzenetére }{3@Đ$}{0ot

üzenetéreAmilyen peches lennék az ea 1 csalót bannolna, az is én lennék  
- 

üzenetére eLit-MiLan

üzenetéreAnnyira nem csalás az,csak leváltja a kocsit egy másikra amilyet szeretnél. 
- 

üzenetére }{3@Đ$}{0ot

üzenetéreAzért még csalni nem fogok  
- 

üzenetére eLit-MiLan

üzenetéreHasználj Car Changert ott olyan kocsival mész amivel akarsz,még Bugatti Veyronnal is mehetsz. 
- 

tutuhawer őstag válasz  eLit-MiLan

üzenetére eLit-MiLan

üzenetéreönmagában 5000 darab multiplayer futam is nehezen jön össze. Ott pedig a nyertes.-vesztes meccseket is számolja... nemhogy kategóriás győzelmek... Aki szétboostolta az agyát , az is csak reméli, hogy majd eléri az 5000 pontot, de aki ment már 5000 versenyt, az tudja, hogy az egy elég hardcore kihívás. 5000 verseny alatt nem értem a gyorsulást. Sok újoncnak már a fele drag, mert az majd adja a cuccokat meg hajjaj de jó. 5000 verseny óriási szám, nekem van kb 10 000 és olyan sokat nem is hagytam ki, és olyan sokat nem is team escape-eztem, nem gyorsultam sokat, és nem is annyira single player király vagyok. Tehát: sokan - nem itt, hanem minden ország minden fórumában - fel se tudják fogni, mi az az 5000 futam. Sok. Elég sok  ) )erre írta quqa, hogy játékpénzzel megszerezhető achievement... hát akkor neki még sok játékpénz kell a 3 profilt összeadva  
- 

eLit-MiLan őstag válasz  tupacamaru

üzenetére tupacamaru

üzenetéreHát igen, főleg a mostanában nagyon elterjedt autofinish hackerekkel  
- 

tupacamaru veterán válasz  eLit-MiLan

üzenetére eLit-MiLan

üzenetéreSzerintem azzal is, legalábbis nekem elérhetetlen.  
- 

eLit-MiLan őstag És az S-class győzelmek hogy lesz meg? Boostos kocsi híján elég kemény lesz  
- 

}{3@Đ$}{0ot addikt válasz  callmeakos

üzenetére callmeakos

üzenetéreNem haragszok......... 
 Leírtam az adott helyre a nevem. 
- 

tutuhawer őstag válasz  tatabike

üzenetére tatabike

üzenetéreszerintem is félreérthető, de ha akarom, én is megértem, ahogy te is. 
 Ha lefordítom magyarra, azt jelenti , hogy játékpénzért max 4500 boost szerezhető. Játékpénz mellett még pár óra spielen is kell azért...
 A helyes az, hogy a játékpénzes játékosok max 4500 pontot tudnak elérni. Én vágom, hogy te is ezt írtad volna, és tényleg baromira félrevezető a hsz az SG fórumban. Persze jár quqának pont , mert segíteni akart.
 2. olvasásra oda van írva:
 IGC=játékpénzért is megszerezhető achievement. Ez fals megjegyzés. Tényleg félrevezető.
 szerk: nem a játékpénzzel szerzem meg, nem azért kapom az achievementet, hanem nem kell hozzá Bószt. Innen nézve harmadik olvasásra egyenesen megtévesztő.szerk: szólok chrisnek, hogy szerkessze a hozzászólást sg-n. 
- 

tatabike őstag válasz  chris1997

üzenetére chris1997

üzenetéreEgy példa: 
 Van egy ásóm(IGC). Kell egy ezres (öcsi). Ha az ásóért szerzem meg az ezrest, akkor egyszerűen odaadom érte. Ha az ásóval szerzem meg, felások 10nm kertet, és kapok egy ezrest. Remélem érthető a különbség. Ha nekem azt írja valaki, hogy IGC-ért megszerezhető, akkor az nekem az ásóért kapott ezres.
- 

callmeakos veterán válasz  }{3@Đ$}{0ot

üzenetére }{3@Đ$}{0ot

üzenetéreSenkit nem hagytam ki. A bejegyzésben le van írva, mi a menete a feliratkozásnak. Nem innen szűröm ki az újabb játékosokat, remélem nem haragszol meg. Ha fel akarsz kerülni semmi akadálya, irány az a topic, hsz-ben írd le a nickedet, és máris repülsz a listára. 
- 

}{3@Đ$}{0ot addikt válasz  callmeakos

üzenetére callmeakos

üzenetéreEngem úgy látom kihagytál.............  
- 

tatabike őstag UFO, Te is ahelyett, hogy elolvasnad, amit irtam, csak nyomod a kioktato szoveget. 2x is leirtam, hogy tudom, mirol van szo, ertem, amit Beeerka irt, stb. Nem, Neked muszaj beirni meg egyszer, hatha elhiszi az a hulye, hogy tenyleg hulye... 
- 

tatabike őstag Szerintem Ti total felreertitek, amit irtam. Nekem megfogalmazasokkal volt bajom, nem azzal, hogy nem tudom, mit lehet es mit nem csak IGCvel. Majdnem a kezdetek ota jatszom, es eleg gaz, hogy most meg olyanok neznek hulyenek, es olyanok nem hajlandok direkt felfogni, amit irok, akik akkor talan meg azt sem tudtak, letezik ez a game. Csak szajkozzatok ugyanazt, holott en teljesen masrol beszelek. Az SG forumon meg ahogy le van irva, akkor is szar, es teljesen felreertheto. Sajnalom. 
- 

UFO1 senior tag Utolsó magyarázat! Mindenkinek! 
 Aki a játékban van több mint 1 éve az tudja hogy régebben kaptunk bizonyos időközönként ingyen boost-ot, autókat. Ha ezt mind garázshelyre ment el akkor több mint 10 hely van „szabadon?” (60 lvl-en) és csak fel kell tölteni IGC-ért vehető járgányokkal, ha megvan az öcsi eladható és lehet gyűjtögetni a következő márkára. A lényeg IGC-ért nem lesz meg a Veyron csak ha költesz boost-ra is. 
- 

tatabike őstag válasz  Beeerka

üzenetére Beeerka

üzenetéreEgy szóval sem írtam, hogy a Te szöveged nem érthető. Értem, és tudom most már, hogyan kell érteni, csak nem tudom,miért nem lehetett az SG-ben egyértelműen leírni, pl úgy, ahogyan Te leírtad. Na nem baj, következő kérdés, ha már a témánál vagyunk. Ugyan árulja már el valaki, hogy a jó életbe teljesítsek pl. egy Renault Collectort, ha csak IGC-t használok? És ez igaz a többi "bármilyen" collector teljesítésére is, feltéve, ha van a típusból IGC-ért megvehető példány. 
 Remélem értitek, hol a hiba. Kicsit Ti is gondolkozzatok...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

UFO1 senior tag válasz  }{3@Đ$}{0ot

üzenetére }{3@Đ$}{0ot

üzenetéreA lényeg szerintem egyértelmű, a versenyeket egyéb feladatokat teljesíteni kell, tehát ingyenes. A megvehető autóknál pedig a jelenleg IGC-ért megszerezhetők vannak jelölve. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
 Comprende? 
- 

callmeakos veterán Frissítettem, a játékosokat összegző listánkat. [link] Elnézést a késésért  
- 

tatabike őstag 
- 

- 

- 

Beeerka aktív tag válasz  }{3@Đ$}{0ot

üzenetére }{3@Đ$}{0ot

üzenetéreCsak azt akarta ezzel jelölni, hogy IGC-s játékosnak teljesíthetőek, pl. elérhetőek az autók IGC-ért, vagy olyan achi, amihez nem kell boostos játékosnak lenned. Nem lehet venni pontot IGC-ért, csak achi teljesítésével szerezhető, amihez vagy boost kell (pagani collector pl.) vagy IGC-ért elérhető. 
- 

tatabike őstag válasz  }{3@Đ$}{0ot

üzenetére }{3@Đ$}{0ot

üzenetéreAlul írja, hogy IGC-ért kizárólag max. 4500 pont szerezhető. Lehet, hogy máshonnan kell megközelíteni a dolgot, talán a Safehouse-ban. 
 Lehet, hogy először pontokat kell megvenni,aztán az öcsi-szekcióban beválthatod, amire engedi, nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák

- Linux Mint
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Házimozi belépő szinten
- RAM topik
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- OLED monitor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

csak a csalóknak
 csak a csalóknak  ők bezzeg tudják használni
 ők bezzeg tudják használni 

Nyomom a Juggert meg a Nitrot neki amíg van.
 Nyomom a Juggert meg a Nitrot neki amíg van. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

mindenél gmail v freemail van... csak ezen az egyen nem erre ide agya be a proset.....
 mindenél gmail v freemail van... csak ezen az egyen nem erre ide agya be a proset.....