- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Home server / házi szerver építése
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kompakt vízhűtés
- Hobby elektronika
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- NVIDIA® driverek topikja
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Old Cyborg #14596 üzenetére
faja!
Meg van a porsche
hétfőn csak fell kell hinom a magyar diszpécsereket mert az angolok már felveték a support jegyemet
és a magyarok 100% hogy megváltoztatják ja még egy 15% os origin kupont is kaptam és még ők kértem elnézést a kellemetlenségért
Headknife: nem műkszik már egy ideje
csak a csalóknak
ők bezzeg tudják használni
-
HeadKnife
csendes tag
Tiszteletem!
Most már megkérdem mert eléggé cseszi a csőrömet...Viszonylag régóta tolom a gamet, azonban volt egy jó kis brake sajna. Mire újra elkezdtem, jött ez az Apex Chiance vagy mi a nyavalya szerverválasztás. Azóta nem működik a chat. Ha havert hívok gruppenbe az működik, meg a whisper is, de a free roomban már nem. Kiválasztom a nyelvet, de szobákat nem mutat egyáltalán.
Mi lehet a baj??
Elvérzést kérek a zavarásért, és előre is köszönet ha lesz válasz! -
válasz
Nekem tetszik
-
-PLevi-
senior tag
válasz
Grat! Ki.@szott jó!
Ha én ilyet tudnék csinálni... -
Old Cyborg
tag
Mit szóltok ehhez ?
-
komijoci
csendes tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14593 üzenetére
-
tupacamaru
veterán
Három nap alatt 40 A-Class win vagy 100 futamból, meglesz ez egyszer majd.
Nyomom a Juggert meg a Nitrot neki amíg van.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
Micsurin
nagyúr
ha az edit-re nyomok csak a nevet és az ID engeddi cserélni.. és kivan küldve egy megnem erősitet vissza igazólo link .... akkor most hogy , vagy mit tudok csinálni ?
-
sunny84
senior tag
-
Micsurin
nagyúr
válasz
sunny84 #14580 üzenetére
1. nincs megerősitve a citromail az originben akkor is tudok váltani?
2. world be originbe mindenbe be tudok lépni csak a citromailbe nem...csináltam 12 tucat noname össze csapot mailt a kód miatt.... ez az eredménye , beadja erre puff....
a + a dologban ha 1,5 hónapig nem lépek be a mail-be akkor törlődik... tehát: a world profil használhatatlan leszhol tudnék közvetlenül kapcsoltadba lépni a supportal?
-
sunny84
senior tag
#14571) Micsurin
EA originbe [itt] belépsz és áthúzod másik mailre lehetőleg gmail , hotmail vagy windowslive legyen
-
tatabike
őstag
válasz
tupacamaru #14576 üzenetére
Na, gyűlnek a milliomos hülye gyerekek...
-
Micsurin
nagyúr
support tudd segiteni?
ea originbe be enged.. ha otmegváltoztatom a world ben is megváltozik?
-
tupacamaru
veterán
Már van 18 BUGATTI VEYRON az Apex-en.
-
tatabike
őstag
válasz
Micsurin #14573 üzenetére
Jólvanna, nem bántani akartalak, de én nem vágom ezt a témát. Csak azt tudom, hogy a citromail köztudottan egy fos, van egy csomó hely, ahol nem is engednek citromail-ról regelni éppen ilyenek miatt...
Király a Lambo, köszönöm szépen még egyszer...
Már át is festettem...
-
Micsurin
nagyúr
segitsetek
: a citromailem valszeg feltörték vagy csak bsza a rezet.... nem tudok belépni és "elvileg" nem is adtam meg neki jelszó emlékeztetőt....
tudok valahogyan az nfs profilomban mail cimet váltani?
szerl: be tok lépni az nfs profilomba csak félek ha valami történik akk bukom a gt3 ast mert a ccitromailbe nem tok belépni
-
sunny84
senior tag
válasz
eLit-MiLan #14569 üzenetére
enyém is pont ahogy arra a tetves csalóra írtam kifagyott :S , én nekem utána elgurult a gyógyszer és gt2 -t a másikprofilommal bevittem , de kb 20 futamól 9 autofinish " bajnok " volt
-
eLit-MiLan
őstag
Nah ma is sok köcsög rammer noob...sunny84-el játszottunk, hát mind2nket kikészítettek...aztán sikeresen leállt a worldöm..ezaz, kicsit sem vagyok ideges
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
tatabike #14563 üzenetére
Hátsó nézetben tolom...azt nem hiszem am el hogy amikor inditja a lökést kb a kocsimra már majdnem merőlegesen van, mégis csak simán helyre áll az övé és megy tovább 250+-al...
De amiket velem szoktak csinálni, némely ellen reagálni sem tudok, mert mikor 250+ al jönnek belém már nem számit a hátsó nézet... -
ETOM
addikt
Kidobtam audi s5-re vagy 1000 000 igc-t meg ultra motort. Hát apám ez ritka fos még dragra is. Eladtam.
-
tatabike
őstag
válasz
eLit-MiLan #14559 üzenetére
Milyen kameranézetben tolod? Ha bumper vagy hood, mint én is, akkor nehezebb, mert aki hátsó nézetből vezet (én utálom), vagyis látja a kocsiját hátulról, sokkal előbb észreveszi az Őt előző járgányt, így hamarabb tud reagálni. Általában lendületből löknek meg, vagyis nem közvetlenül mellőled indítja a lökést, hanem a pálya másik széléről, így sokkal nagyobbat tud taszítani a másikon. Ilyenkor ha résen vagy, és kicsit fékezel, akkor az orrod előtt elsuhan, és Ő kenődik fel a pálya szélére, bár nagy sebességnél ezt elég nehéz kivitelezni.
Én azt szoktam csinálni, hogy mikor valaki nekiáll bökdösni, akkor én nem visszabökdösöm, hanem folyamatosan ellenkormányzok, és ha Ő nem teszi ugyanezt, akkor szépen letolom a pályáról, és általában elakad valamiben, vagy ahogy eléri a pálya szélét, lelassul és lemarad.
Én sosem rammolok senkit elsőnek, igyekszem úgy előzni, hogy hozzá se érjek, de ha nekiáll szívózni, akkor kíméletlenül lekotrom a pályáról... -
komijoci
csendes tag
Milyen kódot??? Én is kérek belőle !!
-
eLit-MiLan
őstag
Ez nem igaz...megyek a C-classos versenyen a silviámmal, persze hogy nyomorult mr2-sek nyernek...megyek A-classon, a bmw-met mindig sz@rrá lökik össze-vissza....hogy az istenbe tudnak mindig úgy belém jönni hogy nekik semmi bajuk sincs, engem meg kilöknek az út szélére? Ha elkezdek előzni egyből hirtelen arra fordul ahonnan előzöm és persze hogy én szívom meg...
-
ETOM
addikt
RS5 dragra megéri?
-
sunny84
senior tag
Szevasztok , aki próbálkozik ezzel az új driveres car prize marhasággal annak van infom bejött már pár arcnál , tehát új driver és azon belűl csinálsz még 2-t és a 3 ikban nyitod a kártyát ... nagyobb az esély a jó dögökre
Üdv
-
Doomgiver
aktív tag
válasz
noblem1983 #14549 üzenetére
-
hattrickuser
aktív tag
Az elmúlt napokba/hetekbe nem játszottam, ma lefutottam néhány Team Escape-t. Függetlenül attól, hogy "hányadik" lettem, nem írt jóvá IGC-t. Erről a hibáról nincs valami hivatalos észosztás, esetleg dolgoznak rajta, vagy legalább érzékelték már az EA-nál?
-
GrotESC
aktív tag
Hol lehet átvenni ezeket az utolsó körben kapott autókat? Nem találtam meg. A kódot elfogadta.
-
tatabike
őstag
válasz
tupacamaru #14546 üzenetére
Lehet, hogy startsync ignore hacket használt, azoknak sem ad semmit a végén.
Nem rajtolt előbb, mint a többiek? -
tupacamaru
veterán
Valami történt?
Töltött le egy kis frissítést a játék, nem sokat csak 4-5 MB körülit. Nyomtam pár Drag-ot és a speedhack-es majom ugyan beért a célba de nem adta meg neki. Ezt eljátszotta vele egy csomószor.
[link]
-
tatabike
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14534 üzenetére
Hát azért elég cumi dolog a CarChanger, mert ha pl. a profilban egy D-class verdával nyomod éppen, és váltasz egy F1-re, ugyanúgy a D-s kocsikkal fog betenni egy versenybe... Ott meg nem nagyon vannak rákészülve S kocsik leverésére...
tutuhawer, ha jól tudom az ellen nem érzékeli a cserét, továbbra is az alap verdát látja, csak a tulajdonságai lesznek azok, amiket a cserélt kocsi tud. Vagyis pl. kivülről a Silvia MR2-ként hasít...
-
tutuhawer
őstag
nyílt pályákon hasítok a caterpillar-edition Porschémmal és a Pepsi McLaren MP-4 12C GT3-mal és auto-finish nem volt, nagy T4-es autók is alig-alig. Na majd ma befutok.... csak kéne még 1500 powerup-használat és akkor nincs ellenfele a porschémnak...
elitmilan: a mottódból láttam a nevet, de most nézem az APEX-et is. A lényeg, hogy ellenem ne legyen car changer
Amúgy hogy lehet észrevenni kívülről?
-
Prof01
veterán
Sziasztok!
Ha lenne valakinek egy felesleges Need for Speed: World doboza, az legyen szíves dobjon egy PÜ-t, mert érdekelne!
Köszönöm előre is! -
tutuhawer
őstag
válasz
hijjnye, szerencse, hogy a másik szerveren nyomod
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14536 üzenetére
Addig amíg meg nem jelennék a csalók között, addig szarik rá lol
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
eLit-MiLan #14535 üzenetére
Amennyi csaló van,nem hiszem,mert szarik rá szó szerint az EA,hiába reportolják.
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
Amilyen peches lennék az ea 1 csalót bannolna, az is én lennék
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
eLit-MiLan #14533 üzenetére
Annyira nem csalás az,csak leváltja a kocsit egy másikra amilyet szeretnél.
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14532 üzenetére
Azért még csalni nem fogok
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
eLit-MiLan #14531 üzenetére
Használj Car Changert ott olyan kocsival mész amivel akarsz,még Bugatti Veyronnal is mehetsz.
-
tutuhawer
őstag
válasz
eLit-MiLan #14529 üzenetére
önmagában 5000 darab multiplayer futam is nehezen jön össze. Ott pedig a nyertes.-vesztes meccseket is számolja... nemhogy kategóriás győzelmek... Aki szétboostolta az agyát , az is csak reméli, hogy majd eléri az 5000 pontot, de aki ment már 5000 versenyt, az tudja, hogy az egy elég hardcore kihívás. 5000 verseny alatt nem értem a gyorsulást. Sok újoncnak már a fele drag, mert az majd adja a cuccokat meg hajjaj de jó. 5000 verseny óriási szám, nekem van kb 10 000 és olyan sokat nem is hagytam ki, és olyan sokat nem is team escape-eztem, nem gyorsultam sokat, és nem is annyira single player király vagyok. Tehát: sokan - nem itt, hanem minden ország minden fórumában - fel se tudják fogni, mi az az 5000 futam. Sok. Elég sok
)
erre írta quqa, hogy játékpénzzel megszerezhető achievement... hát akkor neki még sok játékpénz kell a 3 profilt összeadva
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
tupacamaru #14528 üzenetére
Hát igen, főleg a mostanában nagyon elterjedt autofinish hackerekkel
-
tupacamaru
veterán
válasz
eLit-MiLan #14527 üzenetére
Szerintem azzal is, legalábbis nekem elérhetetlen.
-
eLit-MiLan
őstag
És az S-class győzelmek hogy lesz meg? Boostos kocsi híján elég kemény lesz
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
callmeakos #14522 üzenetére
Nem haragszok.........
Leírtam az adott helyre a nevem. -
tutuhawer
őstag
válasz
tatabike #14502 üzenetére
szerintem is félreérthető, de ha akarom, én is megértem, ahogy te is.
Ha lefordítom magyarra, azt jelenti , hogy játékpénzért max 4500 boost szerezhető. Játékpénz mellett még pár óra spielen is kell azért...
A helyes az, hogy a játékpénzes játékosok max 4500 pontot tudnak elérni. Én vágom, hogy te is ezt írtad volna, és tényleg baromira félrevezető a hsz az SG fórumban. Persze jár quqának pont , mert segíteni akart.
2. olvasásra oda van írva:
IGC=játékpénzért is megszerezhető achievement. Ez fals megjegyzés. Tényleg félrevezető.
szerk: nem a játékpénzzel szerzem meg, nem azért kapom az achievementet, hanem nem kell hozzá Bószt. Innen nézve harmadik olvasásra egyenesen megtévesztő.szerk: szólok chrisnek, hogy szerkessze a hozzászólást sg-n.
-
tatabike
őstag
válasz
chris1997 #14520 üzenetére
Egy példa:
Van egy ásóm(IGC). Kell egy ezres (öcsi). Ha az ásóért szerzem meg az ezrest, akkor egyszerűen odaadom érte. Ha az ásóval szerzem meg, felások 10nm kertet, és kapok egy ezrest. Remélem érthető a különbség. Ha nekem azt írja valaki, hogy IGC-ért megszerezhető, akkor az nekem az ásóért kapott ezres. -
callmeakos
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14521 üzenetére
Senkit nem hagytam ki. A bejegyzésben le van írva, mi a menete a feliratkozásnak. Nem innen szűröm ki az újabb játékosokat, remélem nem haragszol meg. Ha fel akarsz kerülni semmi akadálya, irány az a topic, hsz-ben írd le a nickedet, és máris repülsz a listára.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
callmeakos #14508 üzenetére
Engem úgy látom kihagytál.............
-
tatabike
őstag
UFO, Te is ahelyett, hogy elolvasnad, amit irtam, csak nyomod a kioktato szoveget. 2x is leirtam, hogy tudom, mirol van szo, ertem, amit Beeerka irt, stb. Nem, Neked muszaj beirni meg egyszer, hatha elhiszi az a hulye, hogy tenyleg hulye...
-
tatabike
őstag
Szerintem Ti total felreertitek, amit irtam. Nekem megfogalmazasokkal volt bajom, nem azzal, hogy nem tudom, mit lehet es mit nem csak IGCvel. Majdnem a kezdetek ota jatszom, es eleg gaz, hogy most meg olyanok neznek hulyenek, es olyanok nem hajlandok direkt felfogni, amit irok, akik akkor talan meg azt sem tudtak, letezik ez a game. Csak szajkozzatok ugyanazt, holott en teljesen masrol beszelek. Az SG forumon meg ahogy le van irva, akkor is szar, es teljesen felreertheto. Sajnalom.
-
UFO1
senior tag
Utolsó magyarázat! Mindenkinek!
Aki a játékban van több mint 1 éve az tudja hogy régebben kaptunk bizonyos időközönként ingyen boost-ot, autókat. Ha ezt mind garázshelyre ment el akkor több mint 10 hely van „szabadon?” (60 lvl-en) és csak fel kell tölteni IGC-ért vehető járgányokkal, ha megvan az öcsi eladható és lehet gyűjtögetni a következő márkára. A lényeg IGC-ért nem lesz meg a Veyron csak ha költesz boost-ra is. -
tatabike
őstag
válasz
Beeerka #14509 üzenetére
Egy szóval sem írtam, hogy a Te szöveged nem érthető. Értem, és tudom most már, hogyan kell érteni, csak nem tudom,miért nem lehetett az SG-ben egyértelműen leírni, pl úgy, ahogyan Te leírtad.
Na nem baj, következő kérdés, ha már a témánál vagyunk.
Ugyan árulja már el valaki, hogy a jó életbe teljesítsek pl. egy Renault Collectort, ha csak IGC-t használok? És ez igaz a többi "bármilyen" collector teljesítésére is, feltéve, ha van a típusból IGC-ért megvehető példány.
Remélem értitek, hol a hiba. Kicsit Ti is gondolkozzatok... -
UFO1
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14499 üzenetére
A lényeg szerintem egyértelmű, a versenyeket egyéb feladatokat teljesíteni kell, tehát ingyenes. A megvehető autóknál pedig a jelenleg IGC-ért megszerezhetők vannak jelölve.
Comprende? -
callmeakos
veterán
Frissítettem, a játékosokat összegző listánkat. [link]
Elnézést a késésért
-
tatabike
őstag
-
-
-
Beeerka
aktív tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14501 üzenetére
Csak azt akarta ezzel jelölni, hogy IGC-s játékosnak teljesíthetőek, pl. elérhetőek az autók IGC-ért, vagy olyan achi, amihez nem kell boostos játékosnak lenned. Nem lehet venni pontot IGC-ért, csak achi teljesítésével szerezhető, amihez vagy boost kell (pagani collector pl.) vagy IGC-ért elérhető.
-
tatabike
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14501 üzenetére
Alul írja, hogy IGC-ért kizárólag max. 4500 pont szerezhető. Lehet, hogy máshonnan kell megközelíteni a dolgot, talán a Safehouse-ban.
Lehet, hogy először pontokat kell megvenni,aztán az öcsi-szekcióban beválthatod, amire engedi, nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Napelem
- Gitáros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Futás, futópályák
- Home server / házi szerver építése
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2287
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest